2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلیییییییی متأسفم میدونم سخته جای آمپول مال من الان دوماه میگذره ازش هنوز تیله های آبسه دارم

قربونت عزیزم

کیسه آب گرم بذار و با روغن زیتون چرب کن.برای سری قبل من تا چندماه پیش هم دست میکشیدم پوستش میسوخت.

جا آمپول ها میمونه که حسابی آدم رو بسوزونه

خدا کمکمون کنه

طعم شکست خیلی تلخ.امیدوارم برای هممون جاش شیرین بشه 

سلام پروانه خوبی ؟ پروانه چی باعث میشه تو انتقال برای بعضیا سیکل رو با ال دی شروع میکنن؟

سلام خواهر والله میگن وقتی ال دی میدن بعد تخمدانو خاموش میکنن و وقتی تخمک ازاد نشه روند افزایش زخامت دسته دکتره 

و یه بارم دکترم‌ به من گفت برایه پلی کیستیکا بهترین روشه و برایه بیمارای دیگم استفاده میشه ولی دقیق نمیدونم بر چه اساسی انتخاب میکنن ولی هیچ وقت برایه من بدونه ال دی نبوده 

برای من تعیین و انتقال ۳۰ تومان شد تست پی جی اس چی هست؟ 

تست سلامت جنین میگفت چون سقطم داشتی و ۴تا انتقال ناموفق تستو بده ولی حسم میگه خرج الکی رو دستم میزارن خوب بازم ۳۰ تومن ۱۴ تومنم میمونه تازه شما ۶تا جنینم داشتی 

بله ۳تا پسر ۳تا دختر ولی خب یه بار فریز شدن.از فریز دراومدن که تعیین بشن دوباره فریز شدن.لابد از ک ...

اره اینو والله خود مرکز به منم گفتن خدا بزرگه حداقل امید داری جنین داری من اگه منفی بشم دیگه تمومه پول ادامه رو هم ندارم جونشم ندارم والله الانم باید طلا بفروشم😭😭😭😭😭

فعلا نظرم رو دکتر مشایخی میخوام برم مطبش کارای عملش که تو رویانه البته پولم جور نشده هنوز اوابوست گر ...

والله منم چقدرررر هزینه کردم ایمنی انعقادی هییییچ مشکلی نداشتییم دلم سوخت انشالله خدا این بار به خودتو گل دخترت نظر کنه 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بله عزیزم برای قبل پانکچر نه قبلی آزمایشگاه معمولی بود این سری هم آزمایشگاه کاج رفتم اخه فعلا نمیخوا ...

هانیل جونم ازماش زخیره مثله از مایش بتاس جفتش باید یه ازمایش گاه باشه اگه بخوایی مطمین بشی زخیرتو همون ازمایش گاه قبلی که دادی بده

تست سلامت جنین میگفت چون سقطم داشتی و ۴تا انتقال ناموفق تستو بده ولی حسم میگه خرج الکی رو دستم میزار ...

فقط پول میگیرن 

وگرنه حداقل از اولش از همه آزمایش ژنتیک و ایمنی و انعقادی رو بگیرن که هی نگن باید انقدر منفی داشته باشی تا فلان کار انجام بشه.

خداشاهده تو این ۳سال با جراحی کیستم ۲۰۰تومان خرج کردم.ازسال ۹۹اقدام کردم که نشدم بعداز ۱سال دارو و سونو و اینا هم رفتم ابن سینا. اونجاهم که پول خوره داره.۲۲تومان پول تعیین جنسیت شد.۸ تومان انتقال.داروهم که جدا.

اره اینو والله خود مرکز به منم گفتن خدا بزرگه حداقل امید داری جنین داری من اگه منفی بشم دیگه تمومه پ ...

مگه ۵تا تعیین نشده نداری؟

شاید تو اونا پسرا زیاد باشه. برای من از۶تا ۴تاش پسربود.

انشاالله که مثبت میشی اینبار

شما با تغذیه اقدام نکردی؟یا اینکه دومی هم دختر شد فکر کردی سومی هم میشه

چون شوهرت yداره.بعضی ها اصلا ندارن.تومرکز یه نفر میگفت ۲۰ تا تخمک دخترشدن و یه دونه هم پسر نبوده

سلام‌دوستان امروز هشتم‌انتقالمه بشدت پاهام یخه خوبه یا نه ؟ کسی قبل اینجوری بوده 

منم وقتی مثبت شدم پاهام یخ یخ بود 

با اینکه پاپوش زمستانی پوشیده بودم ولی بازم یخ بود 

انشاالله که خیر باشه با بتای خوب بیای حال دلمون رو خوب کنی