2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نمیدونم چراناراحت نیستم😬 انگاراون سرویس رفتن بعدانتقال خودم میدونستم منفی میشه

عزیزم متاسفم،منظورتون از سرویس رفتن چیه؟منم بعد از انتقال داشتم منفجر میشدم بلافاصله رفتم سرویس فرنگی از حد معمول هم طولانی تر شد کارم چون خیلی آب زیاد خورده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا ربطی ب سرویس رفتن شما نداره موقعی ک انتقال میدن چند دقیقه شمارو‌توهمون حالت مگه نداشتن بم ...

سلام فیروزه جان

دکتر بهت تاریخ زایمان نداده؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزدلم خوبی نی نیا خوبن؟بسلامتی زایمانت کیه؟

سلام ساراجان

خدا رو شکر خوبن ظاهرا. دکترم هنوز بهم نگفته ولی گفته احتمالا تا ۱۵شهریور کیسه آبت پاره میشه😶

میخوام بگم اگر قبول کنه ۸ شهریور بهم نوبت زایمان بده.

این هفته برم سونو ببینم وزنشون چقدر شده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
محمد زاده رو نمی شناسم شه بخش هم اینجا تعریفشو از شما شنیدم رفتم پیشش😂

والله منم تعریفشو خیلی شنیدم حالا خودم یه بار ویزیت شدم پیشش خواستم ببینم رفتارش چه جوری دقت میکنه اکثر مریضاشم اونروز ازش پرسیدم راضی بودن حالا ببینم قسمتم چی میشه

والله منم تعریفشو خیلی شنیدم حالا خودم یه بار ویزیت شدم پیشش خواستم ببینم رفتارش چه جوری دقت میکنه ا ...

حرفا یادش میمونه من تو ویزیت دوم بهش گفتم می خوام انتقالم فرش باشه بعد اون خودش تا منو میدید می گفت فرش باید انتقال بدیم ولی واقعیت درمورد ضخامتم خیلی مطمئن نیستم روز نهم سیکلم ضخامت ۷ بود گفت تعریفی نداره روز پانکچر که ۱۱ سیکلم بود بدون اینکه سونو کنه گفت همون فرش انتقال میدیم دیگه نمی دونم دقت کرده یا نه، گرچه تو پانکچر قبل از بیهوشی بهش گفتم خودتون گفته بودید به ضخامت توجه بشه گفت می دونم.

@تنهاتررررررررررررین     خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟ چند وقته سری به سایت نزدی

سلام عزیزم مرسی خوبم در حال استراحت منتظر سونو بعدی 

خودم ک کمردرد میشم و بیشتر وقتا دل درد دارم و گاهی لک میاد 

ان شاالله حال بچه خوب باشه 

شما بهتری خوبی کوچولو ها خوبن

سلام عزیزم مرسی خوبم در حال استراحت منتظر سونو بعدی  خودم ک کمردرد میشم و بیشتر وقتا دل درد دا ...

ممنون عزیزم منم همچنان چسبیدم به تخت تا خدا چی بخواد 

انشالله حال کوچولوت هم خوبه نگران نباش سونو کی باید بری؟

ممنون عزیزم منم همچنان چسبیدم به تخت تا خدا چی بخواد  انشالله حال کوچولوت هم خوبه نگران نباش س ...

ان شاالله سلامت زایمان میکنی عزیزم 

ان شاالله خوب باشه 

خودم میخاستم برم دو هفته از سونو آخر گذشته ک نشد برم سه شنبه برم دکتر ببینم چی میگه آزمایش هم دادم برا عفونت ببینم خوب شده یا ن 

سلام دوست جونیااا

من با دکتر تمییزی در مرکز مام رفتم تو سیکل پانکچر

از روز اول سبنال و اچ ام جی دارم و از روز هفتم ستروتاید

من آبان انتقال دادم که منفی شد، البته با اشتباه پزشکی

چون آمپول های پانکچر رو از روز شش پریدی شروع کردم چون دکترم مطب نبود، کلی پول ازمون رفت به خاطر اشتباه و نبودن پزشک، دکتر الهام پورمطرود ، 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام فیروزه جان دکتر بهت تاریخ زایمان نداده؟

سلام عزیزم

نه ولی گف باید از نیمه شهریور آماده باشی 

شنبه باید برم تا بهم آمپول ریه بده و ببینم کی تاریخ زایمان میده فقط خدا کنه بچه ها تو دستگاه نرن

من شبا خیلی شکمم سفت میشه و درد دارم دکترم گفته تا 36 هفته تحمل کنم و استراحت کنم