2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
من اولین بار شنیدم اینو حقیقت همیشه تو این چهارده سال گفتن مشکل از شوهرمه. من جواب دوتا هیسترومو برا ...

بفرست ولی خودت هم میتونی چک کنی اسمشون همین هست که نوشتم سلولهای کشنده (nk) و سلولهای پلاسما 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااام خاله جون چطوری عزیزم؟؟؟؟😍 یهویی گذاشتی رفتی نمیگی نگرانت میشیم دختر؟ چ خبرا؟

🥹 فاطی قربونت بره عزیزکم

سلامتی خاله جون دیگه بریدم😞 نمیدونم چرا خدا باهام لج کرده راهمو بسته

نمیتونم حتی برای فرزند پذیری ثبت‌نام کنم...

هرجا میرم به در بسته میخورم 🥺

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیز دلم😘❤️ همین ک اومدی حالم خوب شد😘

😚😚😚

عزیز دلمی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام من امروز صبح زنگ زدم واحد پاسخگویی مرکزم گفتن همون یه دونه استرادیول رو بخورم گفتن تو پرونده ه ...

نگران نباش، همیشه داروی زیادی که دلیل بهتر بودن نیست. بخواد تاثیر بذاره با همون یه دونه هم تاثیرش رو میذاره.  این رو اینجا دکترم بهم گفت چون به من هم یه دوره استرادیول دو میلی گرم روزی یکی داده بودند. ان شااله که شما با همین به سلامتی جواب مثبت میگیری

دخترتون خوبه ان شاالله گریه هاش کمتر شده؟

ممنون شطرنجی جون. خدا رو شکر خوبه. اره کمتر شده. فقط همش موقع خوابش گریه میکنه تا بخوابه که قبلا اصلا اینطوری نبود. فکر کنم ترس هنوز توش مونده.

ممنونم خواهر گلم والله نمیدونم دکتر جدیدم چیا قراره برام بنویسه چیا داری دارو ؟

✔️انوکساپارین ۴۰ 🔴 ۸ عدد

✔️ آمپول پروژسترون ۵۰ 🔴 ۱۱ عدد

✔️ شیاف اکتوژست ۴۰۰ 🔴 ۱۳ عدد

✔️ ژل کریون (پروژسترون) ۸٪ 🔴 ۱۲ عدد

عزیزم اینا رو دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آترین جون من تیکرم از خودم جلوتر بود اومدم درستش کردم حالا دوباره نمایش داده نمیشه  قربون دل م ...

سحر جون ان شااله که به سلامتی این روزهای باقی مونده هم سپری میشه و دخترات رو سلامت بغل میکنی.

چند هفته شدی؟

خدا نکنه فاطمه جون قربونت برم دل من که نشکست عزیز، یهویی پیامت رو خوندم هول کردم گفتم نکنه ناخواسته ...

نه عزیز دلم تو مثل خواهرمی

زن عموم و عروس عمم همزمان باردار شدن انقد ذوق کردم که نگو

تو که ابجیمی فرق داری باهاشون...

گفتارم درست نبود ! منظورم چون دقیقا مثل هم بودیم با اون خانم یه طوری ام

اون بنده خدا هم مثل من دوتا کامپکت انتقال داده بود روز انتقال و آزمایشش با من یکی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم تو خوبی.میدونم که چیزی تو دلت نبود و نیست.درکت میکنم. إلهی خدا به زودی دامنت سبز کنه و ...

😘😘😘😘

عزیز دلمی مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💔

این قلب منه دقیقا همینطور شکسته...

تحت فشارم 🥺 

شوهرم میگه با اسپرم های من جنین تشکیل میشه پس مشکل از توعه ک تو شکمت نمیمونه...

خسته شدم ، بهم میگه دوست ندارم بچه یکی دیگه رو داشته باشم دلم میخواد دختر تورو داشته باشم😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون میشم حالا اگه دکتر برام نوشت بهت خبرشو میدم 

باشه عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40