2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اناشید دکترای اینجا اصلا بررسی سی دی مادرها رو قبول ندارند میگند فقط وارد جزئیات بی خود میشیم. تنها ...

این برا سقطه؟   دکترای اونجا کارشون درسته اینجا هیچی حالیشون نیست، بیوپسی رحم هم نمونه برداریموقع هیسترو هست؟   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز یازده سیکلم پانکچر شدم و روز ۱۴ سیکلم انتقال داشتم تو داروهام استرادیول نبود و تو انتقال به دکترم گفتم ضخامتم خوب شده که انتقال میدید گفت توپانکچر سونو کردیم حتما خوب بوده بعد از حرف من گفت روزی یه دونه استرادیول بخور .منم تا الان که روز ۵ انتقالم روزی یکی می خوردم امروز فاکتور داروها رو نگاه میکردم دیدم زده دوتا، روی قرص هم هیچی ننوشته بود نمی دونم چیکار کنم یعنی همه چی تموم شد؟ ای خدا 

منم دغدغه سن و کیفیت جنینها رو دارم که چند ساله فریز هستند ، بچم ۴ سالشه خودم ۳۴ فعلا هم که به کار ...

کیفیت جنین فریز اگه خوب باشه بازم جای امیدواری هست ولی اگه مجبور به تخمک کشی مجدد بشیم خب سن خیلی مهمه بهرحال چون خود این انتقال و پروسه مثبت شدن شانسیه و ممکنه طول بکشه خوبه تا موقعیت خوب میشه آدم هر چه زودتر اقدام کنه ،شما زیر ۳۵ هستید شانستون بیشتره

این برا سقطه؟   دکترای اونجا کارشون درسته اینجا هیچی حالیشون نیست، بیوپسی رحم هم نمونه برداریمو ...

برای سقط و ناباروری فکر کنم بیوپسی رو انجام میدند. چون سلولهای رحم از مهمترین فاکتورها واسه بارداری سالم هست. من مشکل سقط مکرر بودم. 

واسه من بیوپسی جدا انجام دادند و هیسترو هم جدا توی یه ماه دیگه بود. از دیواره رحم به اندازه یه ویال سلول برمیدارند. درد داره ولی بیهوشی لازم نیست.

بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز ...

کدو مرکز میرید؟ برای روز ۹ ضخامت ۷ خوبه ،من با ضخامت هفت نیم روز ۱۴ پانکچر شده بودم و دوروز بعد هم انتقال دادم ،اصلا به این چیزا نیست استرادیول هم نداشتم الان که انتقال دادید به هيچی فکر نکنید فقط مثبت فکر کنید خودتونو تو این چند روز به آزمایش مشغول کنید

نه گله گوسفند دارم که بدم بچرخونن.نه زمین دارم ک پسرام سرش کارکنن.تازه الان پسرداشتن سختتره.پسرارو ا ...

کاملا موافقم منم که میخوام تعیین جنسیت کنم فقط چون دوست دارم از هر دو داشته باشم وگرنه اصلا با این سختی ها مهم نیست هردو یه جنس باشن یا فرق کنن حتی به دکتر هم گفتم اگه نشد هر چی بود انتقال میدم