2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
دوستان من جنین سه روزه انتقال دادم ، امروز روز دهمه بی بی چک زدم بنظرتون این هاله داره ؟با چشم بهتر ...

تو عکسم مشخصه عزیزم بله به امید خدا بارداری گلم

انشاالله بارداری بی دردسر داشته باشی،سالم بیاد بغلت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم 😢😢😢 باورم نمیشه

صدقه بنداز.چندتتا نفس عمیق بکش.مطمئنا بارداری.ولی لطفا ازاون مامانایی نباش ک بخوای دنبال تشخیص جنسیت و حرفای خاله زنکی باشی.اعصاب خودتو بچرو بهم نریز

مبارکت باشه،انتقال چندمتونه؟

ممنونم عزیزم ، اول 

جنین ها ضعیف بودن قرار بود بلاست بشن ولی جنین شناس تشخیص داد سه روزه منتقل کنه ،سه تا بودن در حد متوسط ، گفت ریسک نمیکنم شاید بلاست نشن ،واسه همین امید نداشتم😢😢😢

صدقه بنداز.چندتتا نفس عمیق بکش.مطمئنا بارداری.ولی لطفا ازاون مامانایی نباش ک بخوای دنبال تشخیص جنسیت ...

ممنون از لطفت عزیزم چشم حتما ، ماها انقد سختی میکشیم واسه بچه که فکر کنم تنها چیزی که اصلا اهمیت نداره جنسیت باشه😢 فقط سالم باشن 

ممنون از لطفت عزیزم چشم حتما ، ماها انقد سختی میکشیم واسه بچه که فکر کنم تنها چیزی که اصلا اهمیت ندا ...

منم باردارم.بچه اول ی دختر کاملا سالم دارم.دومی ام دختره.اصلا بابتش ناراحت نیستم تازه خوشحالم هستم.

منم باردارم.بچه اول ی دختر کاملا سالم دارم.دومی ام دختره.اصلا بابتش ناراحت نیستم تازه خوشحالم هستم.

ای جانم الهی شکر ، ان شاالله بسلامتی بغلش کنید ،منم یه دختر سه ساله دارم ، سر سوزن واسم اهمیت نداره جنسیت دومی چی باشه ، ده تا دختر باشن یا پسر فقط سالم باشن، مهم تربیت بچه