2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنون عزیزم از راهنماییت. از سه پریودی تا انتقال داروهای خاصی میدن معمولا؟ بیشتر منظورم داروی تزریقی ...

اره سینا فکت از سه چهار روز قبل انتقال هم انوکسا اگه لازم داشته باشی البته

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هستی الان همینحا پس میگم.  ببین میگن اصلاخون تزریق نمیکنن که میگی داخل نرفته،  پلاسما خون ...

آره می‌دونم پلاسمای خون رو تزریق میکنن خود خون نیست 

اما شنیده بودم اونایی که انجام دادن خونریزی نداشتن ،قبل و بعد عمل هم از دکترای همونجا پرسیدم گفتن بعدش خونریزی نیست به خاطر همین نگران شدم 

پس میگی اونایی که انجام دادن خونریزی داشتن ؟ باشه خیالمو راحت کردی عزیزم فدات شم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره می‌دونم پلاسمای خون رو تزریق میکنن خود خون نیست  اما شنیده بودم اونایی که انجام دادن خونری ...

ااره گلم خودمم ناراحتشدم  اخه دیروز گفتی خون ریخت بعدش، گفتم واقعا شاید ناشی بودن  به رحم تزریق نکردن گیجا، که اینجوریگفتن دوستام،  زرد اصلا،  ولی دکترت اومد باز بهش بگو  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره سینا فکت از سه چهار روز قبل انتقال هم انوکسا اگه لازم داشته باشی البته

قبلا انتقال دادم البته اون موقع فریز نبود جنینام اما انوکسا داشتم، پس این بارم دارم. ممنون راهنمایی کردین🙏🏽

💚💖
آره می‌دونم پلاسمای خون رو تزریق میکنن خود خون نیست  اما شنیده بودم اونایی که انجام دادن خونری ...

پرولاکتینت بالا نیست؟  دی اچ ای خوردی تاحالا  برا دخیره کم گاهی میدن. اوابوست زیاد بخور دوبسته هم شد اششکال نداره ویتامین دی ای سی من تازه فهمیذم چه تو انتقال چه تخمکشی تاثیر داره  خصوصا دی بالای پنجاه باشه 

ااره گلم خودمم ناراحتشدم  اخه دیروز گفتی خون ریخت بعدش، گفتم واقعا شاید ناشی بودن  به رحم ...

آره از دکترای مرکز هم میپرسم از دکتر خودمم 

ممنون عزیزم 😘😘😘😘

پرولاکتینت بالا نیست؟  دی اچ ای خوردی تاحالا  برا دخیره کم گاهی میدن. اوابوست زیاد بخور دو ...

پرولاکتینم همیشه بالاست اما همیشه دارو میخورم کنترل می‌کنه 

همه ویتامینا هر چی که بگی خوردم اما تاثیر نداشت ظاهراً برای من به‌خاطر داروهای پانکچر بوده که دکترا هر بار ایرانی نوشتن و بدنم بهشون جواب نداد الان دو روز پیش دوباره پانکچر شدم اما اینبار پرگوریس داد که خدا رو شکر تخمکهام پوچ‌ نبودن‌ اما هنوز معلوم نیست نتیجه چی بشه 

گفتن پوچ‌ نیست اما ضعیف یا قوی بودنش بعدا مشخص میشه 

پس بچه خیلی درشتی نیست. نگران نباش، فکر کنم بین سه کیلو تا سه ونیم ان شااله سالم به دنیا میاد. اینج ...

مرسی عزیزم،من از زایمان طبیعی توی ایران وحشت دارم خداروشکر که سزارینی هستم

ای جان دلم خدارو هزارمرتبه شکر معلوم نیست بنده خدا چه قدر انتقال داده نگرفته اخرم رحم جایگزین گرفته& ...

بله خداروشکر،نه عزیزم همش چند تا جنین کلا داشتن که از بین رفتن فقط همین یکی مونده بوده چون بیماری دارن تخمک هاشون کیفیت نداشته و از بین رفته،خودشون انتقال ندادن اصلا چون بیماری دارن و پزشک بارداری رو منع کرده براشون وگرنه مشکل بارداری نداشتن اگه سالم بودن، قبلا هم باردار بودن که بخاطر بیماری دکتر گفته خودشون سقط عمدی کردن

پرولاکتینم همیشه بالاست اما همیشه دارو میخورم کنترل می‌کنه  همه ویتامینا هر چی که بگی خوردم ام ...

اره ایرانی گاهی جواب نمیده همون بار دوم دیگه باید خارجیمیگرفتی، عه خداروشکر همین که پوچ نبوده دیگه همش جنین میشه پس 

بله خداروشکر،نه عزیزم همش چند تا جنین کلا داشتن که از بین رفتن فقط همین یکی مونده بوده چون بیماری دا ...

عجببب  

اره لووترکسین شنبه دوشنبه چهارشنبه نصف قرص ۱۰۹.حالا من غددهم برم ایمنی هم؟

اره برو