2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم فکنم فرقی نداره ivf شانسیه بنظرم برو ژریم غذایی خیلی راحتره آی وی اف راه طولانی وپر مشقت وپرهز ...

عزیزم اخه واقعا مجبورم بچه سومم هست اگه دختر نشه اصلا و ابدا بچه نمیخوایم، میترسم با رژیم تنها جواب نگیرم.واقعا دلم دختر می‌خواد حسرتش رو دارم اصلا بغض دارم حالم خوش نیست تراپیستم گفت اگه نری دنبالش افسرده میشه مجبورم بخدا اگه مجبور نبودم اینکارو نمیکردم من هر ۲ تا پسرام رو طبیعی باردار شدم ولی الان مجبورم بخاطر جنسیت تن به ivf بدم، راستی من ذخیره تخمدانم خیلی خوبه تنبلی هم ندارم باعث نمیشه همون دفعه اول بگیره؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

دوستان ی سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

من ۳۰ ازدیبهشت انتقال دادم چهار پنج روز بعد از انتقال کشاله ران راستم شروع به درد کرد جوری بودکه به پهلوی راستم نمیتونستم بخوابم ،این درد با وجود گذشت حدودا سه ماه همچنان ادامه داره اوایل دردش بحدی بود که اصلا نمیتونستم دست بزنم الان بشدت اون موقع نیست ولی باز هم درد داره خیلی نگرانم نکنه مشکلی هست نمیدونم چیکار کنم. میترسم دوباره انتقال بدم 

دوستان کسی بعد انثقال این مشکل براش پیش اومده؟

الهی و ربی من لی غیرک
باران جان ان شا الله چیزی نیست نگران نباش عزیزم حالا بخیر گذشته سعی کن آرامش داشته باشی کلا ...

من بالا سرش بودم داشتم بغلش میکردم، فقط یک ثانیه فکرم رفت به سمت دیگه، اصلا نفهمیدم چطوری افتاد. تا به حال اصلا تنهاش نذاشتم. حتی تختش رو هم قفلش رو میندازم که مبادا یهو باز بشه😔

صحنه افتادنش هزار بار امده جلو چشمم. خیلی بد بود، بمیرم الهی با سر آمد پایین. 

خیلی نگرانم. چون بیمارستان اصلا سیتی اسکن انجام نداد فقط حرکات بچه رو کنترل کردند و دست و پاش، گوش و چشمش رو چک کردند. گفتند بریم خونه و حواسمون باشه اگه غیرعادی دیدیم، بریم مجدد بیمارستان 😔

سلام باران جان خدا رو شکر که به خیر گذشت. الان خوبه؟

بهاره جون، خدا رو شکر تا الان حرکاتش طبیعی بود و غیرعادی نبود. ولی گریه زیاد میکنه. پیشونیش کمی ورم کرده و دماغش کوفته شده و خون جمع شده توش

سلام عزیزم خوبی کی میری آزمایش بسلامتی الهی به حق فاطمه زهرا که گلپسریا بیان بغلت 

ممنون اترین جونم😘

فردا روزنهمه

میگم روز۱۰بی بی بزنم روز۱۲برم آزمایش

طاقت ندارم

چون ازشنبه هم باید برم سرکار

هی میخوان بگن چرااروم راه میری

خدایابه امیدخودت🌺

سلام دوستان من باید یکشنبه سرکلاژ بشم و آمپول انوکساپارین و قرص اسپرین دارم فراموش کردم از دکترم بپرسم این دو مورد رو باید قبل سرکلاژ محدود کنم یا قطع کنم میشه اگر تجربه ای دارید بهم اطلاع بدید🤍🙏🏼

سلام گلم خوبم بخوبیت من بی بی چک نزدم مگه کورتاژ نشده بودی؟ بعدش پریود شدی من کورتاژ شدم دکترم گفت س ...

بله عزیزم کورتاژ شدم و لوله کرونع هم با لاپراسکوپی خارج شد

نه عزیزم من جلوگیری دارم

نمیشه اینجا عکس داد

میفرستم روبیکا 

دوستانم واسه دخترم دعا کنید، امروز از ارتفاع ۵۰ سانتی متری با سر افتاد زمین. خاک برسر بی عرضه من، ج ...

الهی ان شاءالله چیزی نیست

یه صدقه بزارکنارویه چیزی نذرکن

خدایابه امیدخودت🌺
من دیگه کلا تیتر بتا ندادم سونو هم نرفتم اره انشالله ک مثبت باشه 😍انا جان شما ازمایش ایمنی میدی؟ یا ...

دوبار دادم ولی مال خیلی سال پیش.  باید برم ایمونولوژیست که تاحالا نرفتم احتمالا دوباره بنویسه شمام برو اون بنویسه دکترای زنان زیاد سر در نمیارن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون اترین جونم😘 فردا روزنهمه میگم روز۱۰بی بی بزنم روز۱۲برم آزمایش طاقت ندارم چون ازشنبه هم با ...

انشاالله بسلامتی بگذره این یک هفته عزیزم

بزن به امید ابوالفضل انشاالله مثبت میشه

با احتیاط کامل میری سر کار