2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ما والدین فرزندپذیریم خانواده‌ای که نه با خون و ژن که با دیداری عاشقانه و پذیرفتن کودکی که در این د ...

خیلی قانون مزخرفیه واقعا

این بچه با بچه ای که از گوشت و‌خون ادمه هیییییییچ فرقی نمیکنه اینقدر خدا مهرو علاقه تو‌این بچه ها میزاره که عجیب دوست داشتنی ان 

من به شخصه برای پسرم میمیرم 

و هر روز برای بودنش خدا رو شکر میکنم و همیشه ازش بابت بودنش تشکر میکنم 

میگم تو‌باعث شدی من مامان بشم 

عزیزم من امضا کردم قبلا هم امضا کرده بودم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
خیلی قانون مزخرفیه واقعا این بچه با بچه ای که از گوشت و‌خون ادمه هیییییییچ فرقی نمیکنه اینقدر خدا م ...

شمام  گل پسر دارین زمان شمام کپی برابر اصل باید میکردین مدارکو؟  من مدرک شوهرم اصلشو ندارم نمیدونم چکارکنم  نوزاد بهتون دادهبودن من 35شوهرمم سنش بالاست زیر دوسال نوشتم یعنی میدن؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرا اینجا کسی پی ار پی تخمدان انجام‌ نداده ؟

من از دکترم خواستم برام انجام بده گفت برای زیر 35 سال انجام میدن و اینکه خیلی تاثیر چندانی نداره و اینکه چون روش جدیدی هست معلوم نیست چه عوارضی برای تخمدان ایجاد کنه. بازم به من گفت اگر بخوای با اینکه بالای 40 هستی برات انجام میدم.

رز جان دوستم انجام داده خونریزی داری هنوز مگه گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام بچه ها خوبین یه سوال فوری دارم ،لطفا هرکس تجربه داره جوابمو بده دارم میمیرم از نگرانی

امروز روز ۱۱ انتقالمه روز نهم بی بی چک گذاشتم هاله افتاد از همون مارک دو بار دیگه هم گذاشتم تا فرداش که هی پررنگ تر شد بازم امروز برای اینکه خیالم راحت شه از یه مارک دیگه گذاشتم سریع دو خط شد،الان تقریبا ۵ دقیقه ست ،دلدرد شدید پریودی دارم،حتی میترسم پاشم برم دستشویی،به نظرتون چیه این؟طبیعیه؟حالم خیلی بده

شمام  گل پسر دارین زمان شمام کپی برابر اصل باید میکردین مدارکو؟  من مدرک شوهرم اصلشو ندارم ...

اره عزیزم من یک گل پسر هشت ساله دارم 

زمانی که پسرمو دیدمش پونزده روزه بود و‌تا کارای پایانیش انجام شد تقریباکمتر از  یک ماه زمان برد ولی من میرفتم و‌میدیدمش 

فک میکنم خب از اون زمان هشت یالرمیگذره و من خیلی یادم نیست که چه مدارکی لازم بود 

خب اگه دوساله ثبت نام کردین چرا پیگیر نبودین این مدت 

من کلا تو‌سه چهار ماه کارام انجام شد من کلا خیلی پیگیر بودم و‌ذوق و اشتیاق داشتم 

سی سالم بود اون موقع 

سلام بچه ها خوبین یه سوال فوری دارم ،لطفا هرکس تجربه داره جوابمو بده دارم میمیرم از نگرانی امروز رو ...

عزیزم مبارکه بارداری گلم 

این دردا طبیعیه اصلا استرس نداشته باش 

اروم باش و به خدا توکل کن ان شاالله برات خیره و‌میمونه 

دارم میرم حرم حتمن دعا گوت هستم عزیزم 

من از دکترم خواستم برام انجام بده گفت برای زیر 35 سال انجام میدن و اینکه خیلی تاثیر چندانی نداره و ا ...

من پی ارپی رحم انجام دادم ولی تخمدان رو شنیدم باید بیهوش بشین وانجام بدین فک میکنم بی تاثیر نباشه 

مرسی مهربونم توروخدا برام دعاکن،اشکام بند نمیان

عزیزم امضای منو روزی هفتاد بار بخون بعدنماز صبح بهتره 

ارومت میکنه منم حتمن دعاگوت هستم عزیزم 

خدارو هزارمرتبه شکر 

استراحت کن و فقط ارامش داشته باش 

اب زیاد بخور 

ان شاالله سه روز دیگه هم ازمایش بده بایک بتای عالی خوشحالیت کامل میشه 

[QUOTE=305903806]اره عزیزم من یک گل پسر هشت ساله دارم  زمانی که پسرمو دیدمش پونزده روزه بود و‌تا کارای پایانیش ...[/QUOTEعه خداروشکر شانس اوردی سه چهار ماهه راستش قبل خونمون جایدیگه بود ثبت نام کردیم بعد خونمون عوضکردیم منطقه عوضشده الان پیگیرم ولی یه کم اذیت میکنن نامه روانشناس دوبار رفتم بهم ندادن  هفته دیگه برم ببینم چیمیگن ولی مشاوره ها رو رفتیم کامل نامه رو باید بدم که تعییدشو بده روانشناس.  شما شهرستانین نه تهران خیلی سخته 

[QUOTE=305903806]اره عزیزم من یک گل پسر هشت ساله دارم  زمانی که پسرمو دیدمش پونزده روزه بود و‌ت ...

ما مشهدیم عزیزم 

ولی خب من از روز اول خیلی پیگیر بودم و با مدیر اونجا دوست شدم 

همشم به من میگفت نیا میگفت تو‌کارتو‌درست من در اولین فرصت کارتو‌درست میکنم 

وسر اینکه میگفتن باید یه چیزی به نام بزنین گفتم با کمال میل واز این حرفا خلاصه این بچه تمام زندگیه من و‌باباشه و‌تمام خانواده ام باعشق تمام دوستش دارن 

اره عزیزم من یک گل پسر هشت ساله دارم  زمانی که پسرمو دیدمش پونزده روزه بود و‌تا کارای پایانیش ...

من خیلی باید ازت سوال بپرسم از اینبه بعد    مثلا بچه رو گرفتین بردین دکتر ازمایش اینا چکارباید کنیم ما،  سخت نبود روزای اول من هیچی بلد نیستم از بچه داری کمکی هم ندارم 

عزیزم امضای منو روزی هفتاد بار بخون بعدنماز صبح بهتره  ارومت میکنه منم حتمن دعاگوت هستم عزیزم& ...

چشم عزیزم،یک دنیا ممنون

زنگ زدم ماما میگه اگه خیلی شدیده با اورژانس تماسبگیر

آخه اورژانس میخواد چیکارکنه برام

ما مشهدیم عزیزم  ولی خب من از روز اول خیلی پیگیر بودم و با مدیر اونجا دوست شدم  همشم به ...

عزیزمم اره شوهرمم گفت باهاشون بد صحبتنکن میگن این اعصاب نداره بچه نمیدن بهت،  خداروشکر خدا برات نگه داره دامادش کنی انشاالله