2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچهها رحم اجاره ای اگه مثلا همون خانوم ایدز و هپاتیت داشته باشه چی   یا تخمک اهدایی اینا ما از کجا بفهمیم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

[QUOTE=305816101]امیدی هست؟ همسرمم وایستاده بودبالاسرم منم گفتم حداقل امپوله اثرمیکنه یه حاله میادامیدش ناامیدنمیشه ...[/QUOTEاره بابا.  نمیدونم چرا اون امپوله بی بخاره هیچی نمیندازه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر من اگر بمیرم بچه هام تا چند ساعت تو بدن من زنده می مونن؟

عه دختر این چ حرفیه؟

کم مونده ان شاالله ب سلامتی این روزا رو هم میگذرونی و بغلشون میگیری با لب خندون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربون محبتت حالا همه نیاید منو دعوا کنید🙈 از دیشب رفته رو مخم.

دیر گفتی دعوات کردیم😂🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان🔊🔊🔊🔊 روز۷ دم غروب بی بی زدم منفیه نظرتون؟

زوده قربونت برم

ان شاالله خوش خبر باشی چند روز دیگه 

دفعه قبل دارو خورده بودین باز اینجوریشد؟الانم‌میخورین‌؟میشه اسم داروهای خودتون و همسرتونو بگین.

چند سال پیش من دوبار پانکچر شدم دفعه اول دکتر هیچ مکملی بجز اسیدفولیک بهم نداد به همسرمم فقط دو ماه ای و سی دادن بعدشم گفتن هيچی نمیخواد بخوره دو تا جنین فقط تشکیل شد که انتقالم منفی شد دوباره پانکچر کردم اینبار اوابوست بهم دادن و همسرم بازم هيچی که پنج تا جنین تشکیل شد دو تا خوب و سه تا بی کیفیت که با اون دوتا باردار شدم ،، اینبار هم کوالی فول و بکمپلکس برام نوشت خودم گفتم اوابوست هم بنویس همسرمم که فعلا نوبت ويزيت داره باید بره آزمایش اسپرم ببینیم دکتر چی میگه

الهه جان من دوفاستون قطع کردم دیگه نمیخورم

سحر جون به منم دیروز گفت دیگه قطع کن ولی گفتم اخه میترسم گفت اگر استرس میگیری لااقل یه روز در میون بخور ، شما شیافت همون روزی ۲ تاس هنوز ؟؟

سحر جون به منم دیروز گفت دیگه قطع کن ولی گفتم اخه میترسم گفت اگر استرس میگیری لااقل یه روز در میون ب ...

اره شیاف روز دوتا هست امپول پورلوتون خارجی گرفتم گفت هر ده روز بزن دوفاستون هم قطع کرد