2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
نهال جون ما اینقدر به بچه فکمیکنیم نمیشه  سارا رو ببین فراموش کرد بچه رو حامله شد اونم با جلوگی ...

آفرین گل گفتی👌میکرو به نظر منم فقط شانسیه هرکی شانس باهاش یار باشه میگیره براش

و استرس همینکه که ماها این بلا سرمون اومده لعنت بهش که همه چیمونو درگیر کرده

ما صبح وشب شب و روز همش فکر بچه ایم کجا با این حجم از استرس طبیعی باردار میشیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم منم اینروزا اصلا حال خوبی ندارم کاشکی خدا زودی برای ماها بخواد واقعا سخته 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چاق نیستی  کاربر باران هم میگفت حرکت بچش کمه و در حد سفت کردنش متوجه میشه الان خداروشکر کوچ ...

اوکی عزیزم مرسی 

اگه خدایی نکرده جنین مشکلی داشته باشه حال من بد میشه سحر جان درسته؟؟

شما چاق هستین؟اخه میگن افراد چاق خیلی حرکت جنین متوجه نمیشن

من۷۰کیلو هستم عزیزم در حال حاضر!زیاد خودتو نگران نکن جفتم تاثیر داره توی متوجه نشدن حرکاتش،بعدم خب کلا بعضی بچه ها آرومن بعضیا نه،ان شاالله که صحیح و سالم میاد بغلت بزودی❤

نه عزیزم. همیشه میگن خوبه. برا طبیعی خوب نیس. وگرنه برا میکرو خوبه. دیگه وقتی چند سال نتیجه نمیگیری ...

آره متاسفانه😅 حالا همسر من دو جای معتبر تهران تست اسپرم داده بود قبلا. اشتباه کردیم نرفتیم از اول مراکز ناباروری

خوابالو تشریف دارن گل پسرتون🥰

اره فکر کنم عزیزم 🥰

همش بهم میگن چون خودت تحرک نداری بچه ات تنبله ناراحت میشم از این حرفشون،ولی من در حد خودم تا جایی که میتونم تحرک دارم ولی خیلی زود نفسم میگیره ،یه جارو میزنم نفسم میگیره یا مثلا امروز ایستاده بودم جلو آینه داشتم روغن زیتون میزدم به شکمم ماساژ میدادم یهو نفسم گرفت تپش قلب گرفتم زود رفتم تو بالکن نشستم نفس عمیق کشیدم تا خوب شدم