2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنیدمن تاحالا انتقال نداشتم صبحانه پنیرمیشه خورد؟به جای میوه کمپوت بخورم ...

در مورد خوابیدن خودتو اذیت نکن عزیزم.

من این دفعه فقط دراز می کشیدم تصلا توجه نمی کردم ب پشت میخوابم یا ب پهلو و... تو قبلیا خیلی خودمو اذیت می کردم کمرمم درد میگرفت خشک میشد. راحت باش. الان فک نکنم خیلی نحوه خواب تاثیری داشته باشه. فقط شنیدم پهلو چپ خونرسانی رو بهتر میکنه ولی اونم نمیدونم برا اوایل هس یا بعدنا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر نی نی خوب بود از لطف خدا و دعاهای شما دوستای نازنینم فقط بابت لوپوس دکتر گفت از هفته آینده ...

عزیزم فاکتور ازمایش لوپوس چیه.  علایمت چیبود فهمیدی لوپوسداری.  تو بارداری چه داروهایی داشتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خداییش ۱۴روزچطورتحمل کردید من نصف روزه ازالان طاقت ندارم

ااای مامان عجول😂😂 

ببین فقط  و فقط و فقط سعی کن لذت ببری کیفشو ببر ک الان تو دلتن. طبیعیه آدم دلش بعضی وقتا بگیره، ترس بیاد سراغش و... اینجور وقتا ب خدا پناه ببر ، سعی کن ی برنامه معنوی هم بچینی برا خودت ختم قران و صلوات و بعضی سوره های خاص ک بچهدها میگفتن و...

فیلم ببین. کتابای خوب بخون. من مجموعه آبنبات ها(آبنبات هل دار ، پسته ای و .. ) رو از دوستم گرفته بودم میخوندم. رمانه ی حالت طنزم داره سرمو گرم می کرد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما من به یه مشکل خوردم دکترم گفته بود راس ساعت یک ربع به نه آمپول دکا و هاش سی جی تزریق کنم خیلی ...

عزیزم ببین به خودت استرس نده ولی اگه اشتباه نکنم فردا ساعت یه ربع به نه پانکچرته.... 

36 ساعت بعد تزریق هاش سی جی.... 

فقط رفتی حتما بگو نیم ساعت با تاخیر تزریق کردی.... 

نیاز باشه نیم ساغت دیرتر پانکچرت میکنن.... 

یعنی جای نگرانی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان هفته ۳۳ هنوز دارم روز در میون میزنم باید تا کی بزنیم شکمم بزرگ‌شده حس میکنم میخوره ب بچه ها& ...

عزیزم نگران نباش.... 

من دو تا بارداری داشتم که تا آخرین روز انوکسوپارین زدم.... 

منم آخرا فکر میکردم میخوره بهشون اما خیالت راحت باشه نمیخوره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان خوبید ؟

دوستان من بعلت سقط مکرر و ای وی اف منفی ایمونولوژیست بهم یک ماه قبل از انتقال پردنیزولون ۵ تجویز کرده بود هفته ی اول روزی دوتا و هفته های بعد یکی 

من سه ماه پیش به روش دکتر خوردم ولی منفی شدم این دفعه گفتم سرخود از روزی ۴ تا شروع کردم تا ایمنیم خیلی ضعیف بشه و جنین رو پس نزنه .یعنی هفته ی اول ۴ تا 

هفته ی دوم ۳ تا .هفته ی سوم و چهارم دوتا 

هفته ی چهارم بخاطر بیماری خواهرم از انتقالم منصرف شدم و کورتن رو قطع کردم چون خیلی استرس داشتم 

دوستان یک هفته بعداز اینکه قطع کردم هردو تا دستام از ارنج با پایین شدید درد میکنه طوری که اصلا چیز سنگین نمیتونم بلند کنم دستام خیلی بی جون و ضعیف شده دکتر ارتوپد هم رفتم گفت از اعصابه و هیچ دارویی نداد

دوستان کسی بوده با قطع پردنیزولون دست و پادرد بگیره مثل من؟امروز دو روزم هست پادرد دارم .خیلی نگرانم استرس زیاد دارم میترسم خدای نکرده مشکلی باشه 

الهی و ربی من لی غیرک
منم ۱۵ دی انتقال دادم الان تازه شدم ۳۳ هفته  وزنشون خوب شده خداروشکر 😍

پس شما هم تو ۳۴ هفته ای. احتمالا چون ۳۳ هفته و چند روزی میگی ۳۳ هفته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....