2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عالیه بهترین بیمارستان مشهده مثلا  من که قبلا چن بار عمل شدم خیلی خوب بود

نمیدونم مامان بچه زنگ زد اونجا دوستش البته گفت توی بخش زایمان نیست دوستش ولی بهش گفت رضوی فقط اسمش خوبه دیگه نمیدونم

خودمم یکبار خونریزی داشتم رفتم بخش زایمانش تمیز و خوب بود

موندم واقعا

خودمم اول نظرم روی بیمارستان رضوی بود چون مسیرش هم برام نزدیکه

من استفاده نکردم ولی دکتر زرنانی تو توصیه اش ب پزشکم نوشته ک استفاده بشه

اره توصیه دکتر زرنانی بود امروز میرم دکتر واسم تزریق کنه 

دعاکنید برام ان شالله با همین ای یو‌ای جواب بگیرم 

دیگه اصلا کشش دارو ‌و‌تخمک کشی مجدد رو‌ندارم 

امیدوارم 

ذکر هر روز من میخواهم ،میتوانم ومیشود به لطف خدای بزرگ ☺️😍

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کار بارداری انجام میدن یا کارای زیبایی هم انجام میدن؟بنظر خودم دکترایی که کارای زیبایی انجام مید ...

زیبایی یا نازایی !؟

نمیدونم مامان بچه زنگ زد اونجا دوستش البته گفت توی بخش زایمان نیست دوستش ولی بهش گفت رضوی فقط اسمش خ ...

ببین بیمارستان سینا و بیمارستان رضوی هردوشون از نظر من عال هستن 

سینا خیلی عالیه وگرونه البته فک میکنم با رضوی یه جور باشه اگه از نظر هزینه مشکل ندارین بخش زایمان سینا هم عالیه 

فقط باید برین ببینید چه پزشکایی سینا عمل میکنن 

نازایی باشه که بهتره درکش از ای وی اف بالاتره والا این بچه رو خدا نگه داشته وگرنه دکتر که هیچ کاری ...

دکتر نایبی دلیل شلوغیش چون ای وی افی زیاد داره شلوغه ولی نمیدونم مریض دیگه قبول میکنه یا نه شمارشو‌برات میزارم اگه دوست داری زنگ بزن سوال کن از منشیش

ببین بیمارستان سینا و بیمارستان رضوی هردوشون از نظر من عال هستن  سینا خیلی عالیه وگرونه البته ...

نه هزینه اش مهم نیست،فقط دکتر و بیمارستان خوب باشه

پس تمرکز رو میزاریم روی رضوی چون مسیرش خوبه برام

دیگه هرچی شد

یه دکتر توی رضوی پیدا میکنم میرم پیشش

مرسی عزیزم

راجب دکتری که شما گفتی هم تحقیق میکنم

دکتر نایبی دلیل شلوغیش چون ای وی افی زیاد داره شلوغه ولی نمیدونم مریض دیگه قبول میکنه یا نه شمارشو‌ب ...

باشه بزار مرسی عزیزم

من خودم دکتر اولم خادم بود دکتر خیلی خوبی بود فقط حیف سنش بالاست فقط تا تشکیل قلب جنین میبینه ادمو دیگه بعدش میگه برید پیش دکتر دیگه

عزیزم نگران نباش...  لوو رو بخور....  فاصله لوو و کلسیم و لبنیات و گردو چهار ساعتی باشه ...

ممنونم عزیزم لبنیات اصلا نمیخورم.وایی بعد مثبت شدن که میگن فایده نداره سرم .خانومه مثبت شده بود سقط شد میگفت باید قبل بارداری سرم میگرفتم بعد بارداری دادن فایده نداشته

عزیزم نگران نباش...  لوو رو بخور....  فاصله لوو و کلسیم و لبنیات و گردو چهار ساعتی باشه ...

شیرینی جات چیا مثلا؟قند و شکر گذاشتم کنار.خوراکی بیرون نمیخورم زیاد.خرما میخورم شیرین اشکال داره؟

سلام عزیزم فرستادم باوجود همین آزمایشات گفتن مشکلی نیس باردارشدم که دوباره متاسفانه سقط شد آزمایش ها ...

پیشنهاد میکنم یه وقت با دکتر ساغر صالح پور بگیرین. تخصص ویژه اش در سقط مکرره و واقعا انسان درستیه در عین باسوادی البته.

دوست من سه تا سقط داشت. مشکل فاکتور خونی داشت زیر نظر صالح پور باردار شد و به تازگی زایمان کرد. در حالی که عارفی گفت آی وی اف با اینکه نه خودش نه شوهرش مشکل ناباروری نداشتن.

سلام من 14 روز هستش که انتقال دادم

روز 11 تخمدان راستم تیر میکشید با کشاله رانم بعدش رفتم توالت لک قهوه‌ای چند قطره دیدم

تست زدم سریع مثبت شد چقد خوشحال شدم که باردارم

تا اینکه دیروز که روز 13 بود رفتم آزمایش دادم منفی شد🥺

کسی بوده مث من بوده باشه و باردار شده؟ 

یعنی ممکنه آزمایشگاه اشتباه کرده باشه 

خیلی ناراحتم خیلی😔