2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
پزشکم منو فرستادن یک سونوگرافی تخصصی آندومتریوز که بررسی دقیق بشم و اینکه گویا نتیجه قابل قبول بود ک ...

عزیزم شما کجا رفتی سونوی تخصصی آندو ؟ 

من اندو خفیف دارم و قبلا لاپارا کردم

الان یه مدته سمت چپم زیر شکم درد می گیره 

پیوسته نیست ولی هست 

سونوی واژینال رفتم پریروز چیزی ندید 

ممکنه این درد از اندومتریوز باشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای شما خوبان  اینی که من خوندم دوره سه ماهه سیتاگلیپتین  یه ...

عه الان ک نوشته تونو خوندم رفتم نسخه دکترو دیدم برا منم همینی ک گفتین رو نوشته. فقط خدا کنه مث متفورمین نباشه. من یکی دو بار داشتم و بشددددت حالمو بد می کرد😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه همچین چیزی نگفت  گفت ان شاالله که طبیعی باردار بشی نشدی برو ای وی اف کن مجدد

پس ان شاالله تو همین ۳ سیکل طبیعی باردار بشی و بمونه برات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ،،میشه بگید کسایی که همسراشون مورفولوژی پایین دارن چه مکملی بجز ویتامین ای و سی میخورن

اون دو تا، سلنیوم، ال کارنتین، فورتومن، اسپریژن، کوآلی فول، کیوتن ،اینا تو ذهنم مونده

نمیدونم چرا دکتر بهم گفت برا مورفولوژی دارو چیزی نداره☹️ دکتر شما دارو دادن به همسرتون؟؟

نه عزیزم مورفو هم تغییر می کنه با دارو. همسر من از ۲ به ۵ رسید. البته هم شیمیایی مصرف می کرد هم طب سنتی دارو داده بود. که اینو باید طبق مزاج هر فرد بررسی بشه. ولی ویتامین ای و سلنیوم رو هم همون طب سنتی هم تاکید داشت روش

عه الان ک نوشته تونو خوندم رفتم نسخه دکترو دیدم برا منم همینی ک گفتین رو نوشته. فقط خدا کنه مث متفور ...

آلا جان دکتر برای من روزی دوتا کلومفین نوشته اونو چه جوری بخورم صبح و شب بخورم یا دوتا رو یکجا 

دوستان هر کی می‌دونه جواب بده بی زحمت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه.

۱) الهه ( الا ۱۱۵۴۳)  
۲) پروانه ۲۱
۳) لیلا ( ملیکا ۵۸ )
۴) یا منان
۵) الهه ( elahe)
۶) فرزانه ( happygirls )
۷) سارا ( داداشم )
۸) فطررس
۹) خدایا تو میدانی
۱۰)  atrin_arsen_atrina
۱۱) alaae
۱۲) اناشید
۱۳) houra 1400
۱۴) ۸۶۳۱
۱۵) عبدالواحد
۱۶) آیدا ۱۲۸
۱۷) گندمک ۱۱
۱۸) منان
۱۹) bahar2063
۲۰) rose_710
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) نغمه ۹۹
۲۳) mahta 4476
۲۴) asemaneabi
۲۵) نهال ۶۴۶۷
۲۶) سحر بانوو ۶۸
۲۷) sarayyyyy
۲۸) مهتاب ۴۴۴
۲۹) س ۱۳۶۷
۳۰) سهاستاره
۳۱) bahar2200
۳۲) فردایی روشن
۳۳) برفاسمان
۳۴) gueen21722
۳۵) maryam_a
۳۶) یاس سفید
۳۷) nooshabejoon
۳۸) 5golnarges
۳۹) ویهان ۱۴۰۲

آزمایش MTHFR بود عزیزم

عزیزم مطمئنی؟ 

نتیجه تست مگه چی بوده؟ 

من خودم نتیجه تست mthfr م هتروزیگوت بود و به خاطرش ب۶ و ب۱۲ و فولیک۵ داشتم.... 

پروتئین سی هم پایین باشه اگه اشتباه نکنم همینا تجویز میشه.... 

بازم مطمئن نیستم اما اگه اشتباه نکنم یه چیزی تو این مایه ها بود.... 

میتونی دقیق توضیح بدی چرا میگی فولیک اسید نباید بخوری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفم بابت سقط قبلی خدا این نی نیتو حفظ کنه  برات گلم بعدسقطت چند وقت بعدش انتقال دادی بار اول ...

مرسی عزیز دلم ایشاله شما هم به زودی زود صاحب نی نی های سالم و تپل مپل میشی   عزیزم من اون بارداریم طبیعی بود .بعد سقط و کورتاژ دکتر گفت ۳ ماه صبر کن دوباره اقدام کن . ولی من میترسیدم ۱ سال جلوگیری داشتم ، بعد اون ۱ و نیم طبیعی اقدام کردم و باردار نشدم رفتم ابن سینا پانکچر شدم شکمم به شدت آب اورد عمل کردن، گفتن ۴ ماه صبر کن بعد بیا انتقال . تو اون فاصله رفتم طب سنتی و قبل انتقال طبیعی باردار شدم که پوچ بود ، ۲ ماه بعد اینو باردار شدم خداروشکر

اانا جون وقتی د ی اف ای موقع تخمکشی با دارو ده باشه ممکنه بازم علت سقط دی اف ای باشه

عزیزم ده که بالا نیست.... 

ببین عزیزم اگا اشنباه نکنم دی اف ای رو گرید جنین اثر میذاره.... 

از دوستامون با گرید سی مامان داشتیم.... 

یعنی به نظر من نمیشه گفت علت سقطه.... 

جنینت موقع انتقال گریدش چی بوده؟ 

به نظر من سقط بیشتر به این چند تا آیتم برمیگرده.... 

سلامت ژنتیکیه جنین (یا از سلامت اسپرمه یا تخمک یا جنین) 

سلامت رحم... 

ایمنی بدن مادر... 

مساله خونرسانی درست به جنین... 

یعنی لااقل از آیتمهایی که شناسایی شدن این چند قلمن که تعیین تکلیف میکنن.... 

البته این نظر منی هست که علمی ندارم و صرفا با اتکا به آماری که اینجا دیدم میگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چرا دکتر بهم گفت برا مورفولوژی دارو چیزی نداره☹️ دکتر شما دارو دادن به همسرتون؟؟

چند سال قبل دکتر ویتامین سی و ای داد مورفولوژی از ۲ رسید به ۳ ولی میخواستم بدونم دارویی قوی تر هست که تاثیرش بیشتر باشه

غیر از کاریوتاپ.  ازمایش کروموزومی هست که مرد انجام بده؟  چون یه ماه پیش باز بایویاف سقط د ...

عزیزم یه سری آزمایشهای ژنتیکی بودن که از دوستان انجام دادن.... 

من دقیق یادم نیست چون نادر بودن دوستانی که غیر کاریوتایپ آز ژمتیکی انجام دادن همسراشون.... 

میتونی با جنین شناس یا اورولوژ مشورت کنی.... 

پزشکم منو فرستادن یک سونوگرافی تخصصی آندومتریوز که بررسی دقیق بشم و اینکه گویا نتیجه قابل قبول بود ک ...

خداروشکر عزیزم....