2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
آزمایش کاریوتایپ برای مشکلات ژنتیکی؟؟اخه پسرش که از همسر ثابقش اورده سالمه یعنی لازمه باز ازمایش کار ...

عزیزم کاریوتایپ کرومزومها رو از نظر ظاهری بررسی میکنه.... 

عزیزم نمیشه گفت چون فرزند اولش سالم بوده یعنی مشکل کرمزومی نداره.... 

ممکنه داشته باشه یا نداشته باشه... 

هر دو ممکنه.... 

بررسی کنی مطمئنتری.... 

یه مثال بزنم.... 

یکی از دوستامون باردار میشه و تو ماه سوم سقط میشه.... 

جنین رو بررسی میکنن سالم بوده.... 

خلاصه بعدها که بررسی کردن معلوم شده مشکل ایمتی و انعقادی داشته و اگه دارو میگرفت احتمالا سقط نمیشد.... 

شاید بگین اینا چه ربطی به سوال من داره.... 

متاسفانه آز کاریوتایپ هم میدن و مشخص میشه مشکل کرمزومیم دارن.... 

یعنی اگه آزهای ایمنی و انعقادی انجام داده بود و سر بارداریش دارو میگرفت جنین سالمی که قسمتش شده بود با اون مشکل کرمزومیشون اونو از دست نمیداد.... 

هنوز هنوزم که هست این قضیه بعد چندین سال منو آزار میده.... 

امیدوارم که الان مادر شده باشه هر موقع یادش میفتم دلم خیلی میگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفوژی چند باشه نرماله برایه ما دو 

عزیزم برا میکرو دو خوبه برا ما بین صفر و یک نوسان داشت خدارو شکر الان دو تا فرشته دارم.... 

اما برا طبیعی شانس پایین میاد اما بازم غیر ممکن نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقد هزینه ها هست درکنار انتقال خدایا خودت کمکم کن چرا اخه شوهره من که از ازدواج قبلش فوری بچه دا ...

عزیزم میدونی اسپرم خیلی تحت تاثیر قرار میگیره.... 

الکل... 

مواد مخدر.... 

تغذیه ناسالم.... 

آلودگی هوا... 

رادیکالهای آزاد.... 

لباس زیر تنگ... 

شلوار تنگ و گرم... 

کلا گرم نگهداشتن ب ی ضه ها... 

و کلی فاکتور دیگه.... 

همه اینا داغونش میکنه... 

عزیزم کاریوتایپ کرومزومها رو از نظر ظاهری بررسی میکنه....  عزیزم نمیشه گفت چون فرزند اولش سالم ...

پیس بهتره قبل انتقال ازمایش ایمنی انعقادی و کروموزومی همه گرفته بشن که میشگیری شده باشه ممنونم ازت عزیزم بابت جواباتون 

عزیزم میدونی اسپرم خیلی تحت تاثیر قرار میگیره....  الکل...  مواد مخدر....  تغذیه ن ...

میدونم انقد که توی اینترنت گشتم الان توی قم پروژه گرفته دوماهه اونجاست انقد هوا گرمه که باخودم میگم برگرده و ازمایشاشو بده با اون گرما حتما اسپرماش داغون شدن اما خواهرم میگه اونجور باشه کل مردمان قم باید نازاباشن پس

ببین شوهر من فقط مورفولوژیش دو من نمیگم بخاطر این بود ولی در کل دکتر گفت ناباروری علت مشخصی نداره . ...

عزیزم طبع همسرت اگه گرم باشه گرمی زیاد براش خوب نیست.... 

منم به اشتباه که گرمی خوبه تو تو سیکل اول فقط گرمیجات به هگسرم میدادم.... 

اما مورفوش رو صفر کرد.... 

تحرکاش کلا صفر شدن.... 

یعنی زدم داغون شکردم.... 

دی اف آی بالا و... 

بعدا تو اون یه سالی که بین میکروی دوم و سوم افتاد تغذیش رو اصلاح کردیم....

تغذیه سالم و مناسب طبعش رو پیش گرفت.... 

خنکی زیاد خورد.... 

کنارش مکمل و.... 

مورفوش باز برگشت به یک....

سلام دوستان ،،میشه بگید کسایی که همسراشون مورفولوژی پایین دارن چه مکملی بجز ویتامین ای و سی میخورن

همسر من الکارنتینم داشت.... 

البته دز بالاش یادمه شربتش رو نوشته بود پیدا نکردیم قرص جوشانش رو گرفته بودیم دزش هزار بود اگه اشتباه نکنم.... 

زینک هم داشت.... 

فعلا این دو تا یادم افتاد.... 

عه یعنی دوبار نمونه داد مگ‌میشه؟

عزیزم از همسر منم طبق دستور اورولوژش دوبار به فاصله دو ساعت از هم نمونه گرفتن.... 

دکترش نامه داده بود به خاطر دی اف آی بالا دو بار نمونه بگیرن.... 

ببخشید مورفوژی احتمال داره  سقط بیاره پارسال مثبت شدم قلبشم تشکیل شد ولی سقط شد

عزیزم ببین اسپرمها گلچین میشن از نظر ظاهری.... 

مورفولوژی اسپرم یعنی شکل ظاهری اسپرم.... 

خوب جنین شماس نمیاد که اسپرم مشکل دار از نظر شکل ظاهری رو به تخمک تزریق کنه.... 

مورفولوژی وقتی دو درصده یعنی از 100 تا فقط 2 تا شکلش نرماله جنین شناسم از اون دو تا میاد انتخابمیکنه و به تخمک تزریق میکنه.... 

حالا اینکه این دو تا دی اف آیشون چیه اونو دیگه خدا میدووه.... 

یا مثلا اون دو تا اط نظر ژنتیکی و کرمزومی سالمن یا نه الله اعلم.... 

پس عزیزم طبق برداشت من مورفو به سقط ربط نداره.... 

حالا یا جنین از نظر ژنتیکی سالم نبوده یا مشکل ایمنی انعقادی داشته یا رحم مشکل داشته یا هر علت دیگه ای.... 

میدونم انقد که توی اینترنت گشتم الان توی قم پروژه گرفته دوماهه اونجاست انقد هوا گرمه که باخودم میگم ...

خوب خواهرتون حق دارن اما خوب کسی که مشکل داره یا مستعده قضیش فرق داره.... 

مثلا همسر من چون مشکل مورفو داشت یه سال تمام سونا و جکوزی نرفت... 

با آب گرم خودشو نمیشست.... 

هر روز چند دقیقه کیسه یخ میذاشت رو ب ی ض ه هاش.... 

خنک کردن خیلی کمک میکنه.... 

مطمئنا برا کسی که مورفولوژیش بالاست مثلا 70-80 درصد نرماله گرما چه قدر میتونه پایینش بیاره.... 

اما مثلا برا همسر من که مورفوش یک بود با یه رژیم غذایی علط رسید به صفر.... 

یعنی نمیشه تعمیم داد.... 

کلی پدر معتاد داریم با کلی بچه.... 

اما خوب برا ماهایی که مشکل مورفو داریم باید سعی کنیم تک تک موارد مخرب رو از سر راه برداریم که یه درصد یه درصد به هدف نزدیک بشیم..... 

خوب خواهرتون حق دارن اما خوب کسی که مشکل داره یا مستعده قضیش فرق داره....  مثلا همسر من چون مش ...

چقدر خوب که شما نتیجه گرفتین کاش ماهم نتیجه بگیریم

توی یه پست گفتید که قبلا طبیعی باردار شدین چرا بعدا به مشکل خورد همسرتون ؟؟یعنی اون زمانم که طبیعی باردار شدین هم مشکل داشتن ایشون؟؟

میدونم انقد که توی اینترنت گشتم الان توی قم پروژه گرفته دوماهه اونجاست انقد هوا گرمه که باخودم میگم ...

اما خوب به خودتم استرس نده.... 

گرماش رو میتونه با پوشیدن لباس زیر غیر جذب، شلوار پارچه ای گشاد.... 

شستشوی با آب سرد.... 

کمپرس یخ روی ب ی ضه ها جبران کنه... 

فقط یخ مستقیم با بیضه ها در تماس نباشه مثلا داخل پارچه ای بپیچه یا از رو لباس زیر بذاره.... 

البته بازم با دکترتون مشورت کنین.... 

خلاصه خنکی کیفیت اسپرم رو بالا میبره.... 

چقدر خوب که شما نتیجه گرفتین کاش ماهم نتیجه بگیریم توی یه پست گفتید که قبلا طبیعی باردار شدین چرا ب ...

ممنون عزیزم.... 

انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم.... 

نه عزیزم اشتباه متوجه شدین.... 

من بارداری اولم با سومین میکروم بود.... 

دخترم 14-15 ماهه بود یهویی در کمال ناباوری دیدم باردارم.... 

یعنی معجزه به تمام معنی بود.... 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

مرسی مهتاب مهربونم خیلی لطف داری بهمون 

انشاالله خیر و برکتش صدبرابر به زندگی خودت برگرده

مهربونیتو هیچ وقت فراموش نمیکنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود