2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آره دکترا همشون پولکین الان به همسرم دارو ندادن کیفیت نداشت اسپرمش به ماهم گرید نگفتن فاکتورهای انت ...

پایزن یعنی چند برایه من آصفره تازه دوماهم خورده تقویتی 

اصلا تو ذهنم فکر نمیکردم مورفوژی و حرکت رو بارداری انقدددددر موثر باشه الکی این همه سالم جلو گیری کرددم 😭😭😭😭😭😭😭

من خودم اون زمانی که اینجا اکتیو بودم اولین سوالم از دوستان همین آز اسپرم بود که آیا تو مرکز نابارور ...

آره بخدا الان فکر اون موقعا میکنم اعصابم خراب میشه😪

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

آزمایش کاریوتایپ برای مشکلات ژنتیکی؟؟اخه پسرش که از همسر ثابقش اورده سالمه یعنی لازمه باز ازمایش کاریوتایپ انجام بده؟؟ماهم توی اقوام مشکل ژنتیکی نداریم واحبه که انجام بشه؟؟

پایزن یعنی چند برایه من آصفره تازه دوماهم خورده تقویتی  اصلا تو ذهنم فکر نمیکردم مورفوژی و حرک ...

۸ بودش

آره تاثیر داره مورفه رو بارداری

من وبگو چقدر دارو به خوردم دادن من نمیدونستم مشکل داره

جنینام رشد نداره دکتر بهم گفت قطعا مال مورفه هست من ۱۴ تا جنین داشتم که هشت تاش رشد نکردن اوت شدن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آزمایش کاریوتایپ برای مشکلات ژنتیکی؟؟اخه پسرش که از همسر ثابقش اورده سالمه یعنی لازمه باز ازمایش کار ...

عزیزم کاریوتایپو ژنتیکو ما با اینکه دوتا بچه ی سالم دارم برام نوشتن گفتن احتمال داره بعدا مبتلا بشید ولی خوشبختانه سالم بود برایه جفتمون

عزیزم کاریوتایپو ژنتیکو ما با اینکه دوتا بچه ی سالم دارم برام نوشتن گفتن احتمال داره بعدا مبتلا بشید ...

وای چقد هزینه ها هست درکنار انتقال خدایا خودت کمکم کن چرا اخه شوهره من که از ازدواج قبلش فوری بچه دار شده الان نمیتونه پس چراااااا

انشاا...به سلامتی انتقال بدیم. اره عزیزم بعدازظهرم می تونی بزنی خداروشکر دخترم خوبه ممنونم 

اوکی

ممنون گلم

خداروشکران شاءالله همیشه خوب باشه وعروس شدنشوببینی  

خدایابه امیدخودت🌺
مورفوژیش چنده تعداد خوبه ؟حرکتش چه جوریه ؟  دی اف ای نداره ؟ یعنی فقط به خاطر مورفوژی این چند ...

ببین شوهر من فقط مورفولوژیش دو

من نمیگم بخاطر این بود ولی در کل دکتر گفت ناباروری علت مشخصی نداره ... من هر آزمایشی بود دادم، رژیم گرمی، بادکش، لتروزول و آمپول و ... 

نشد 

پیش خودم میگم نکنه بخاطر این مورفولوژی بوده

گلم من چون قبلا یه سقط تو هفته ۱۶ داشتم از هفته ۹ طول سرویکسم چک شد و ۴۰ بود ، هر ۲ هفته یه بار سونو ...

الهه جان شما سقط 16هفتت بخاطر چی بود دهانه رحمت باز شده بود؟ بعد برا بارداری دومت ازمایش ایمنی دادی یا نه