2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم چی بگم ولی من با توجه به مشکلی که داشتم دکتر بهم کفت حتی مکملی هم که فولیک اسید داشته ...

اسم اون آزمایشت که توش نشون داد فولیک اسید نباید بخوری رو میشه بی زحمت اگه میدونی به من بگی. ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم، ترجیح میدادم بهمن باشم که حداقل روالشو دستم اومده اما خوب تاریخم به روز عرفان خورد انقدرم ...

قبلن. باهاشمثبتشدی تاحالا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قبلن. باهاشمثبتشدی تاحالا

نه منفی بودم، البته کلا ۲ تا جنین بیشتر نداشتم، بعدشم که ۲ سال کنار گذاشتم تا الان که دوباره رفتم. انقدرم بهم گفته بود سنت بالاست و غر زد که واقعا دلم نمی خواست پیشش برم اما از یه طرف میدونستم حق داره دیگه واقعا آخرین شانسمه و وقت نیست باز بخوام دکتر عوض کنم

💚💖
عزیزم دکتر به من گفت اگه دوز 30 گرفتی روزی یک عدد اگه دوز 100 گرفتی هفته ای دو تا بخور فرقی نداره کد ...

عه ممنون ازت عزیزم.من دوز ۱۰۰بعم داده بودن روزی یکی میخوردم.الان دوز سی داده داروخانه به همسرم منم همون میخورم .

بله عزیزم گفتن عرفان خوب بوده، حالا من شنبه باید برم ایشالا برای منم خوب باشه

منم عرفان رفتم تا حالا که خوب بوده و خوش برخورد بودن ... آزمایشگاه جنینش هم میگن خوبه ... دیگه توکل بخدا 

من فقط پانکچر شدم اونجا و فعلا منتطرم

استراحت که خیلی دادم، الان یک ساله هیچ کاری نکردم🥲 نه نرفتم پیش اسرافیلی، اصلا به دکتر فکر میکنم ح ...

بنظرم ی مدت نیاین اینجا. من خودم بیمار اسرافیلی هستم حتی مطب میرم هندزفری میزارم خیلی روحیم میاد پایین 

دوستان واقعا از قدیمیها خبری نیست؟ داداشم و پروانه ۲۱ که از قدیمیها هستید از ترانه و ثمین و دیگر دوس ...

سلام عزیز

اینجا فضای مجازیه

کسی تعهدی برای در جریان گذاشتن دیگران از احوالات خودش نداره😀

از قدیمی ها هرکسی که نیست ان شا الله مامان شده

کما اینکه گاها همینطورم هست و ما لایق شنیدن خبرای خوش شون نیستیم و یهو میبینی طرف بارداره یا بچه ش یکسالشه ولی من چون ازش بیخبرم هنوز تو لیست دعاهام اسمش رو مینوشتم😵‍💫😂😁😀 بعد که خبر خوش از گوشه کنار میرسه به خودم  میخندم

ایشالا همه منتظران چشم و دلشون روشن بشه

ولی خدایی حالا دوران بارداری هیچ 

ولی وقتی زایمان کردید یه خبر بدید اسمتونو خط بزنیم قول میدیم بچه تونم نخوریم😁😁😁

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست