2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست

سلام دوستای نازنینم🌷

ممنون میشم هر کی تجربه ای داره بهم بگه، چند روزه دلم آشوبه و من واقعا برعکس همیشه نتونستم خودمو آروم کنم😔

چند شبه پیش وقتی می خواستم پهلو ب پهلو بشم ی درد خیلی بدی توی رحمم پیچید مثل اینکه نی نی خودشو سفت کنه و من خیلی دردم اومد

از اون روز تا حالا زیر دلم دیگه مثل نبض نمیزنه😭

میشه اونایی ک این دوران رو گذروندن بهم کمک کنن اصلا حالم خوب نیست و ب شدت نگرانم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
پدرشوهرم فوت کرد امروز بیچاره شوهرم به مامانم گفته نمیدونستن چه جوری به من بگن از آخر هم منو نبردن د ...

اخی خدا رحمتشون کنه 

الاهی چقدر سخت 

خدا به دل خودت و شوهرت آرامش بده ان شاء الله 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

ممنونم انشالله حاجت روا بشید خودتون.

سارا هستم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم  حالم خیلی بده از صبح فقط بالا میارم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم روستا برا مراسم

خب مامانت پیشت نیست 

تنهایی تو خونه ؟

خب مامانت پیشت نیست  تنهایی تو خونه ؟

گفتم بیاد رفتن مراسم تو راهن 

نمیدونم دیروز یکم تخمه چیپس پفک خوردم از اونه البته قبلا هم یکم خورده بودم دیشبمم شام نخوردم کلا صبح و شب هیچی نمیتونم بخورم فقط ناهار 

ولی صبح خیلی معدم بهم ریخته 

سلام دوستای نازنینم🌷 ممنون میشم هر کی تجربه ای داره بهم بگه، چند روزه دلم آشوبه و من واقعا برعکس ه ...

عزیزم اصلا نگران نباش تمام این دردا هست باور کن من کل حاملگی تا اینجا فقط با درد سپری کردم اون فسقلی هم توی ساک حاملگی جاش خوبه

عزیزم اصلا نگران نباش تمام این دردا هست باور کن من کل حاملگی تا اینجا فقط با درد سپری کردم اون فسقلی ...

الهی ب حق این روزها و شبا سروقت بارت رو زمین بزاری🤲🏻

خیلی دوران پراسترسیه 

خدا خودش کمک کنه با آرامش بیشتر این دوران رو بگذرونیم🤲🏻

یعنی استرسه من بی مورده؟

ان شاءالله همینطور باشه ک میگی عزیزم 

خاله سحر جون میشه با فرشته هات ویژه دعامون کنی😭

گفتم بیاد رفتن مراسم تو راهن  نمیدونم دیروز یکم تخمه چیپس پفک خوردم از اونه البته قبلا هم یکم ...

عزیزم اینا رو نباید در حالت عادی بخوری تو اومدی تو بارداری مصرف میکنی 

چیزای مقوی بخور اینا مواد نگه دارنده داره نخور.

مغزیجات بخور 

خرما بخور ولی خب کم بخور دیگه خلاصه به خودت برس عزیزم 

سلام دوستای نازنینم🌷 ممنون میشم هر کی تجربه ای داره بهم بگه، چند روزه دلم آشوبه و من واقعا برعکس ه ...

سلام عزیزم

نبضی که حس میکردی ربطی به نی نی نداره 

نی نی فقط حرکتش مهمه که شما هفته ت پایینه هنوز برای حس کردنش زوده

هم دردی که پیش اومده  طبیعیه و هم حال نی نی خوبه خیالت راحت باشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام 

نترس این دردها برای جا باز کردن رحمه و طبیعیه ولی نبض بودن و نبودنش ربطی به سلامتی جنین نداره اون مال رحمته 

خود منم تجربه بارداری دارم قبلا سمت راست رحمم همش درد می کرد دکتر گفت طبیعیه برای جا باز کردن رحمه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام عزیزم  نبضی که حس میکردی ربطی به نی نی نداره  نی نی فقط حرکتش مهمه که شما هفته ت پا ...

سلام مهتاب نازنینم

الهی خیر ببینی ک اینارو گفتی

اگه بدونی چ حسه نگرانی رو ازم برداشتی

ممنون ک هستی کنارمون❣️