2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

نماز استغفار توصیه ی آیت الله شاه آبادی (ره) برای فرزند دار شدن

کیفیت نماز، دو رکعت است مانند نماز صبح به نیت نماز استغفار .

در دو رکعت بعد از حمد، سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) را می خوانی و بعد ۱۵ مرتبه میگویی استغفرالله.

به رکوع میروی و بعد از ذکر رکوع ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

بعد از بلند شدن از رکوع ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

در سجده اول بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و بین دو سجده ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

به سجده دوم می روی و بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

و رکعت دوم را هم مانند رکعت اول میخوانی و سلام نماز را میدهی

منبع: مكارم الاخلاق، ص 328

.

پ . ن : ذکر \"استغفرالله\" تنها می‌باشد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/ رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین میگم من یه بسته دیگه جنین دارم و تو کارت زده انقضا ۵٫۹ از مرکز زنگ نزدن باید خودمون ...

عزیزم ما هر سال خودمون چند روز مونده به موعدش زنگ میزنیم و شماره کارت میگیریم واریز که کردیم تلفنی براشون میخونیم و یه سال تمدید میشه . نوبتشم ۶ مرداده که امسال افتاده بود به تعطیلی تاسوعا و عاشورا . فرداش زنگ زدیم و گفتن و اشکال نداره واریز کردیم و تمدید شد . شما هم تو ساعت اداری زنگ بزن از مرکزت بپرس 

واقعا همینه من رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت که از اسپرمه که جنینات ضعیفن رشد ندارن بعد بهم میگه ح ...

نمیدونم اینا که هم علمش رو دارن هم تجربه از اول همه کارها رو انجام نمیدن

آزمایش اسپرم همه چیز تمام

آزمایش ایمنی و انعقادی و هزار تا بررسی دیگه

قطره چکونی روی آدم کار میکنن

سلام عزیزم خوبی  پیش دکتر زرنانی رفتی شما !؟نظرش چی بود!؟

سلام بهار جان. بله ویزیت شدم. گفتن شکر خدا ایمنی و انعقادی مشکلی نیس. گفتن احتمال دو چیز میدن برا سقط ها یکی کیفیت جنین ک خوب بودن البته و اندومتر. گفتن احتمال زیاد مشکل من اندومتر هست. چند تا توصیه نوشتن برا دکترم ولی هنوز متاسفانه فرصت نشده برم ویزیت و نشون دکترم بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها نمیدونم چرا ایندفعه روز ۲۰سیکل لکه بینی گرفتم ده روز قبل از موقعم 🥲نکنه رحمم خراب شده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوبه که خودش بوده منان جان.عکس العملش چی بود؟منم دفعه پیش دارو دادن بهم شوهرم تو ابرها بود.هیچی نخور ...

هنگ کرده بود چیزی نمی‌گفت فهمیده بود که اشتباه کرده حرفمو گوش نداده ولی الان پشیمانی چه فایده داره 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نمیدونم اینا که هم علمش رو دارن هم تجربه از اول همه کارها رو انجام نمیدن آزمایش اسپرم همه چیز تمام ...

فقط روح و روان مارو داغون کردن با کاراشون

سلام بهار جان. بله ویزیت شدم. گفتن شکر خدا ایمنی و انعقادی مشکلی نیس. گفتن احتمال دو چیز میدن برا سق ...

سلام عزیزم ‌خداروشکر ان شالله رفع بشه با دارو واینبار به زودی مامان شی و‌محکم بچسبه به دلت 

منم چهارشنبه نوبت انلاین دارم باهاشون 

منم خودمم فک میکنم برای منم اندومتر باشه اخه روز انتقال من روز بیستمم اندومترم هفت بود و دکتر انتقال داد دکترمم گفت فک میکنم برا اندومترت بود که سقط شد 

الانم دوباره با دارو برام شروع کرد دوره مو‌

گفت از الان باید ای وی ای جی بزنی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم ‌خداروشکر ان شالله رفع بشه با دارو واینبار به زودی مامان شی و‌محکم بچسبه به دلت  من ...

عزیزم میگم چطور ویزیت آنلاین میگیرین؟؟منم راهم دوره سخته حضوری برم

بعد آزمایشات رو از طریق پیام رسانا میفرستید؟؟

سلام عزیزم ‌خداروشکر ان شالله رفع بشه با دارو واینبار به زودی مامان شی و‌محکم بچسبه به دلت  من ...

از چند سیکل گفت ای وی آجی بزنی؟؟راستی پردنیزولون از کی خوردی؟؟