2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
واقعا همینه من رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت که از اسپرمه که جنینات ضعیفن رشد ندارن بعد بهم میگه ح ...

واییی خدای من اصلا براشون مهم نیس اینهمه زحمت  هورمون  هزینه.  .واقعا که.منم مرکز بودم به متخصص زنان گفتم چرا خب اورولوژ دارو نداد که الان میشد دوماه تموم شده بود کارهام گفتن اورولوژ از نظر علمی فقط میگ قابل ای وی اف باشه تمومه.منم گفتم من عجله ندارم ننیخام بدون دارو خوردن همسرم وارد سیکل بشم نگرانم که دارو نوشتن

خداخیر بده بچه های اینجا رو خصوصا پروانه  واگ اشتباه نکنم  س ۱۳۷۶ که گفتن دارو بدم همسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی خدای من اصلا براشون مهم نیس اینهمه زحمت  هورمون  هزینه.  .واقعا که.منم مرکز بود ...

بچه ها بهم گفته بودن ولی شوهرم مقاومت میکرد نمیخورد تا امروز که دکتر روبرو خودش گفت مشکل اسپرم بوده چمیدونم والله مردا از بچه هم بچه ترن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها بهم گفته بودن ولی شوهرم مقاومت میکرد نمیخورد تا امروز که دکتر روبرو خودش گفت مشکل اسپرم بوده ...

خوبه که خودش بوده منان جان.عکس العملش چی بود؟منم دفعه پیش دارو دادن بهم شوهرم تو ابرها بود.هیچی نخورد تقریبا بجز ای و سی.هرچی میگفتم مغزیجات لخر نخرید.تااینکه ایندفعه اینجوریشد کم کم داره رعایت میکنه و دارو میخوره

شیرازم عزیزم 

عه.دوست منم اشنا شدم تو مجازی باهاش همینجوری رفت جلو.یه اسپریژن به شوهرش دادن و سه مدل دارو خودش و رفت برا تخمککشی.اصلا مث مرکز من میرم سخت نگرفتن که سونو پستان و عکس رنگی و متخصص قلب و.....از ۹تا ۷تا جنین شد.دوتاش پسر فقط.۴۰ملیون ازشون گرفتن.

عه.دوست منم اشنا شدم تو مجازی باهاش همینجوری رفت جلو.یه اسپریژن به شوهرش دادن و سه مدل دارو خودش و ر ...

کجا کدوم مرکز

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
سلام ایدا جونم ممنون خوبم شما چطوری 

فدات.خواستم یه حالی بپرسم .و تشگر کنم.واقعا خوب شد عجله نکردم و گفتی دارو بخوره همسرم رفتم مرکز بهشون گفتم دارو نوشتن.ولی خودشونم گفتن حرکتش یه مقدارکمه.

فدات.خواستم یه حالی بپرسم .و تشگر کنم.واقعا خوب شد عجله نکردم و گفتی دارو بخوره همسرم رفتم مرکز بهشو ...

خداروشکر عزیزم که فهمیدی انشالله این عقب افتادن براتون خیر باشه و کلی جنین پسر براتون تشکیل بشه  منم تیروییدم پر کار شده خوبه قبل پریودی ازمایش دادم وگر نه یه ماه دیگه عقب میوفتاد 

نندازن دور باید چیکار کنیم بریم مرکز هزینه باید بدیم کسی تجربه داشته 

بله عزیزم خودت برو پیگیری کن ،تمدید کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش