2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سللمتقین عزیزم منم چندین بار این طور شدم شهر خودمون میگفتن اسپرم همسرم خوبه رفتیم ابن سینا تهران آزم ...

سلام خانومی من اسپرم همسرم مشکل داره الیگواسپرمه میکرو کردم که دوبارش قلب تشکیل نشده من تاحالا آز دی اف ای نداده فقط ژنتیک وکاریوتایپ داده که سالمه پس منم حتما برا همسرم انجام بدیم دی اف ای خداروشکر شما نتیجه گرفتی برا منم دعاکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حتما برین این سینا همسرت آزمایش اسپرم و دی اف ای اسپرم بدن

عزیزم من رویان میرم از همون اول فهمیدیم همسرم مشکل داره اونم مادرزادی فقط آز دی اف ای نداده که اونم انجام میدیم تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکاد جان خیلییی متاسفم خواهر واقعا هیچی نمیتونم بگم.  تعداد اسپرمش چقده و مورفو چنده؟

ممنون عزیزم..تعداد یه میلیون مورفو ۲ 

نیکاد جون ان شااله که به زودی خدا دلت رو با معجزه اش شاد کنه. شما بیوپسی رحم هم کردی ببینی شرایط سلو ...

ممنون عزیزمم.. نه بیپوسی چیه؟؟ چجوری انجام میشه؟؟ تا حالا نشنیدم فقط آز ایمنی و انعقادی دادم سالم بود

سلام عزیزم خوبی نیکاد دوستان تگ میکردن و منتظر خبر خوبت خدا به دلت آرامش بده خوبه که گریه کردی خودتو ...

سلام عزیزم ممنون برا مهربونی همتون ولی قسمت نبود انشاالله تا ببینم خدا میخواد خودمو دادم دست بزرگیش

عزیزم من رویان میرم از همون اول فهمیدیم همسرم مشکل داره اونم مادرزادی فقط آز دی اف ای نداده که اونم ...

عزیزم منم رویان میرم امروز روز 6 ام انتقالمه، ذخیره خودم پایین بود و اسپرم شوهرم تحرکش کم بود میکرو کردن. کلا 1 تخمک داشتم که جنین شد. نمیدونم چی میشه ولی هیچ علائمی الان ندارم.

خیلی زیاد شده همین دیروز چندین تایپیک تو نی نی سایت خوندم افت ضربان قلب  قبلن اینقدر زیاد نبود& ...

آره خیلی زیاده من این سری برا سقطم بستری شدم چندنفر مثل من قلب براشون تشکیل نشده بود

انشاالله توکل بر خدا خودش کمکمون کنه اخه ما با بدبختی حامله میشیم اونم منفی یا سقط بشه خیلی درد داره ...

هزینه هاش ی طرف رفت و آمدهاش و داروهای زیادی که میزننو عوارضش و از همه بدتر انتظار و استرسش

عزیزم منم رویان میرم امروز روز 6 ام انتقالمه، ذخیره خودم پایین بود و اسپرم شوهرم تحرکش کم بود میکرو ...

ای عزیزم انشاالله مثبتی خدابزرگه اصلا به علایم نیس توجه نکن چون علایم داشتن و نداشتن فقط مال داروهاس من این سری علایم نداشتم و مثبت شدم انشاالله آزمایش مثبت میشه

جنین سه روزه انتقال دادن برات؟

انشاالله توکل بر خدا خودش کمکمون کنه اخه ما با بدبختی حامله میشیم اونم منفی یا سقط بشه خیلی درد داره ...

فقط اونایی که همدردن میفهمن چقدر درد روحی و جسمی میکشیم.من این دفعه دیگه طاقت منفی شدن ندارم😥😢😭😭😭😭

هزینه هاش ی طرف رفت و آمدهاش و داروهای زیادی که میزننو عوارضش و از همه بدتر انتظار و استرسش

شما رو یادمه یه دونه شده بود  نگران نباش اون یه دونه گاهی کیفیتش خیلی بهتر ازچند تا جنین دوستم با یکی مثبت شد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فقط اونایی که همدردن میفهمن چقدر درد روحی و جسمی میکشیم.من این دفعه دیگه طاقت منفی شدن ندارم😥😢😭😭 ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ای عزیزم انشاالله مثبتی خدابزرگه اصلا به علایم نیس توجه نکن چون علایم داشتن و نداشتن فقط مال داروهاس ...

آره عزیزم تازه انتقال دادن. از دوشنبه استراحت کردم امروز مجبوری اومدم سرکار. شما چیز خاصی خوردی مثبت شد؟ میشه راهنمایی کنی؟

همه همینو میگن برام دعا کنید توی این روزا خدا صدامونو بشنوه

پله نرو زیاد خم نشو انشاالله خیر