2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
من که نخوردم ولی میخوام خودم قبل پریودم سفکسیم بخورم. تا ۵ روز روزی یکی. اقدام کن مشکلی نیست فکر کن ...

سفکسیم چند بگیرم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون بهار جان ❤️🙏😘🥰❤️ بادام هم ویتامین آ داره اون رو چی ؟ چون بعضی ها میگن بادام باعث سفت شدن ...

اون خوبه عزیز، بخور.

جیگر ظاهرا ویتامین آ خیلی زیادی داره که منعش میکنند. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ننوشته😐 مرکز سونویی که دفعه قبل رفتم روز سونو رفتم رو تخت درازکشیدم بعد وقتی فهمید دوقلو دارم گفت ...

حالا رفتی پیشه دکتر خودت اگه سونو داره بگو ببینه،من پیشه دکتر خودم رفته بودم گفت اب دور جنین خوبه ،ولی امروز کم شده بود 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

ممنونم عزیزم که تو این شب برام دعا کردی امیدوارم بهترینها نصیبت بشه. هفته بعد داروهای پانکچر رو شروع می کنم  ان شاالله با دعای شما همه چی خیره.💖💖💖

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مرسی خاهرم انشالا حاجت روا🥺🥲😭😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچهها بعد سقط خونریزی تموم میشه میشه اقدام کرد  ؟  سقط پنج هفته  چرک خشکن باید خورد؟& ...

نه عزیزم حداقل تا۳ماه اقدام نکن

چون دهانه رحم بازشده احتمال سقط دوباره زیاده. به بدنت استراحت بده و خودت رو تقویت کن

فک نکنم اینجا داشت باشه حالا میپرسم حتما.مثلا اتاقی که همسرم خواست نمونه بده یه وحب بود یه کوچولو بو ...

توی اقدام طبیعی من خوندم که نباید غسل جنابت به گردنت باشه و اقدام کنی.به خاطر همین اونجا همسرم تخت رو داد کنار وبا سرامیک زیر تخت که کسی راه نرفته و تمیز بود تیمم بدل از غسل کردم.اتاقی که بودیم حمامش سری دوش نداشت برای همین نتونستم غسل کنم.

اتاقی که تو آزمایشگاه رفتیم کوچیک بود ولی اتاق برای پانکچر بزرگتر بود

بچهها بعد سقط خونریزی تموم میشه میشه اقدام کرد  ؟  سقط پنج هفته  چرک خشکن باید خورد؟& ...

اناشید عزیزم ببخشید معمولا بعد سقط چقد طول می کشه خونریزی قطع بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خاله جون دست رو دلم نذار 😐 هنوز به نیشابور نرسیدیم  از تهران تا مشهد ۸ ساعت راهه کلا ما دیرو ...

اووووه چقد زیاد شده. اذیت شدی که.

الهی عوضش همه کاراتون بیفته رو روال و اذیت نشیر برا باقیش و خستگیش از تنتون بره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱