2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
از دیروز تو راهیم متاسفانه من همین که از خونمون حرکت کردم بیرون روی گرفتم گلاب به روتون 🥵🥴 هر جا س ...

فاطمه عکس خودت هست ؟ 

ماشاالله چقدر جونو و خوشگل 

البته میدونستم سنت کمه اما ماشاالله فهمیده و عاقل .

بیرون روی خیلی حس بد میده مخصوصا اگر خونه نباشی . 

ان شاءالله ماشین زود درست بشه و حال خودت هم بهتر بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو یه داروی آرامبخش بهت بده پسوریازیس بیشتر به استزس و اعصاب مربوط چرا استرس داری؟ اون قسمتش ...

میدونی دست خودم نیست کوچیکترین مسئله منو دچار اضطراب میکنه.مثلا زنگ میزنم مادرم صداش یجوری باش دلهره و اضطراب وجودمو میگیره یکم رو خودم کار میکنم آروم میکنم ولی اون دلشوره هست.

ویتامین دی خارش میاره من دو سه روزه بدنم میخاره بعدش قرمز میشه و زیر زانوهام همه بعد خارش ریخت بیرون ...

حتما برا داروهاس حالا شما ببین چی میخوری اینجوری میشی شاید به ماده غذایی حساس باشی.

ایدا یه مساله الن یادم اومد البته برایه ما تاثیری نداشت ولی چند نفری که شوهرشون سالم بوده جواب داده ...

ممنونم از محبتت باش چشم حتما.اللنم حالت عادی بخوره تو خونه چی انقدوحساس شدم میترسم یه چیزی بگم بخوره اثر بد داشت باشه

میدونی دست خودم نیست کوچیکترین مسئله منو دچار اضطراب میکنه.مثلا زنگ میزنم مادرم صداش یجوری باش دلهره ...

ببین عزیزم باید بری مشاوره تا بهت راهکار یاد بده بتونی به استرس ت غلبه کنی.نه فقط برای آی وی اف .برای تمام مراحل زندگی این همه استرس خوبی نیست

تمام بیماری های جسمی هم از استرس و اعصاب نشات میگیره 

آره حواسم هست.ببخشید میذارن رابطه داشت باشیم؟

خواهش میکنم

مرکز ما یه اتاق داشت با تخت و حمام

من چون برام خیلی مهم بود واگر نمیذاشتن کلا کنسل میکردم از دکتر پرسیدم گفت مانعی نداره فقط اینکه عمقی نباشه که باعث آزادسازی تخمک بشه.واینکه همسرم اصلا نمیتونه.حتی نمونه اولیه برای پرونده به متصدی گفت باید خانمم باشه من تنها نمیتونم😎.اونجا خانم ها گفتن بیکاری فیلم ببینه بیاره😲

اونجا حمام هست که غسل کنی اگر هم نشد یا نتونستی تیمم بدل از غسل انجام بده که پاک بری برای تخمک کشی.

آره حواسم هست.ببخشید میذارن رابطه داشت باشیم؟

سعی کن صبح زود بری که جزو اولین نفرا باشی راحت و بدون استرس کارت رو انجام بدی

یه خرده که زمان بگذره شلوغ میشه کلی تو نوبت وامیستن

بچه ها سلام 

التماس دعا دارم ازتون

و یک سوال دارم ازتون اگر می‌دونید لطفاً جواب بدید خیلی واجبه برام قرص پرولاکتین رو داروخانه‌ها آزاد میدن یا نه و اینکه قطره ویتاگنوس پرولاکتین رو بالا می‌بره یا پایین میاره اگر میشه جواب بدین چون من می‌خوام تهیه کنم زودتر مصرف کنم مرسی بچه‌ها

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
الهی، خدا حفظش کنه جوجه قشنگمونو 🌞 باران جون برای من هم همینطوره، ولی قسمت نیم دایره ای دورش، دایر ...

خدا پسرت رو سلامت حفظ کنه.  دختر من هم یک ماه اول کلا شیشه ایی بود و مشکلی نداشت. یعنی یا بهش شیر خشک میدادیم یا شیر خودم میدوشیدم و با شیشه بهش میدادیم. چون من خیلی حالم خوب نبود و نمیتونستم شیر بدم یا یکی دوبار در روز بیشتر شیر نمیدادم، بقیه شیشه بود. ولی الان یک ماهه که هرکار میکنیم شیشه نمیگیره نه شیر خودم و نه شیر خشک🤦‍♀️

ممنونم مهربونم، اره تازه بعد سه هفته یه کم بزرگتر شده 👶

چند کیلو بوده پسرت؟ دختر من ۲.۵ کیلو بود. دهنش اونقدر کوچولو بود که قدرت مکیدن سینه رو نداشت. الان هم نهایت ۱۰ دقیقه میخوره

خواهش میکنم مرکز ما یه اتاق داشت با تخت و حمام من چون برام خیلی مهم بود واگر نمیذاشتن کلا کنسل میک ...

فک نکنم اینجا داشت باشه حالا میپرسم حتما.مثلا اتاقی که همسرم خواست نمونه بده یه وحب بود یه کوچولو بود.حمام اگ نداشته باشه خیلی بد.همم مگ ادم میخواد اقدام کنه رابطه داره چه اشکال داره با این حالت ادم بره تخمککشی.واس این میگم که حموم نباشه