2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
ممنون رعنا جون تو این ۱۰ سال یه بار هم بهم پیشنهاد نشد یا راجبش نشنیدم من ابن سینا میرم عزیزم فکر ...

انشااله که بهترین ها براتون اتفاق بیفته، 

نه مشکلی نداره عزیزم، مرکز مام انجام میدن، 🌱🌿💚

ابن سینا هم شنیدم که مرکز خوبیه ولی خودم تهران مام رفتم، شهرستان هم که ۳ سال فقط انرژی هدر دادم، 

مگه اسپرم اهدایی هم هست؟  شرعی هست؟ تخمک اهدایی هم زمانی شرعی و حلال که اون خانم اهدا کننده م ...

نمیدونم منم تا امروز همین فکرو میکردم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید مرکز مام از چه نظر پیشنهاد میکنید؟فقط برای ivfو میکرو...؟؟؟یا برا تشخیص عدم ناباروری ناشناخته ...

کلا برای تشخیص ناباروری هم میتونین مراجعه کنین، بررسی دقیق انجام میدن، ما هم تا تهران ۵ ساعت راه بود، 

همسرم هم به سختی مرخصی می گرفت، 

یه بار اول ویزیت میشین و ازمایش ها رو براتون مینویسن، جواب ها که آماده شد دوباره مراجعه می کنین، 

اگه بتونین خودتون هم تنها میتونین مراجعه کنین و موقع انجام آزمایش ها همسرتون حضور داشته باشن، 

طبق ازمایش ها براتون پروسه درمان رو شروع میکنن، 💚🌿

هر چی ازمایش دارین با خودتون ببرین،  

من دو سال پیش میرفتم دکتر ثریا صالح، اتفاقا ایشون تاکید داشت اسپرم اهدایی بگیرم جای اینکه میکرو نامو ...

چه جالب 

ممنون که تجربتو گفتی 

من چند ساله تو راه درمانم و چند ساله تو نینی سایت عضوم تاپیک های ناباروری ولی اولین بار یود شنیدم مشکلی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستای عزیز🌹 هر کس تجربه ای از سرکلاژ داره می تونه کمکم کنه خونریزی طبیعیه اگه بله تا چند روز عاد ...

سلام عزیز

به سلامتی

من خونریزیم بعد به هوش اومدن خیلی زیاد بود دکتر یه روز بستریم کرد. فرداش دیگه خونریزیم بند اومد.

من بیشتر به پهلو میخوابیدم چون میگن به پشت برای بچه خوب نیست.

استراحتم هم یک هفته مطلق بود فقط برای سرویس بلند میشدم بعدشم تا الان استراحت نسبی.

سرویس بهداشتی هم تا آخر بارداری فرنگی استفاده کن

من نمازهامم از اون موقع نشسته سر صندلی میخونم چون دکتر گفته خیلی خم نشم.

برای اینکه مشکل یبوست پیدا نکنم میوه های مسهل زیاد میخوردم. تو این فصلم زیادند. هندوانه، آلو، گیلاس و ... کلا میوه و سبزیجات زیاد مصرف کن.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دور از جون عزیزم. انشاالله همچین موردی پیش نمیاد. اما خواستم بگم باید اقا از دل و جون بخواد تا همچین ...

اووووو اگه ivf باشه پس میخوام چیکار خودم کلی جنین برام تشکیل میشه حالا درسته از فریز در نمیان ولی بالاخره جنین که دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احساس فیل بودن بهم دست داده ران پام خیلی چاق شده😑

🤣

منم قبل بارداری ۵۴ بودم الان ۶۸ 😐

امیدوارم بعد زایمان بگن همش وزن بچه ها و تشکیلاتشون بوده😁

اصلا حرفشم نزن چون بعید میدونم هیچ مرکزی بدون مشکل حاد این کارو براتون انجام بده و فقط باعث دلخوریتو ...

ممنون عزیز دلم 😚😚😚

اگر میگفتمم اولش تمام جوانب رو می‌سنجیم بعد اقدام به گفتن میکردم

من بخاطر نامه ی پزشک برای بهزیستی باید یه سر تا مرکز بزم تصمیم داشتم بپرسم ازشون بعد طبق گفته های دکتر با شوهرم صحبت کنم

البته الان منصرف شدم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اصلا نگران نباش. همه مادر اولیها همین جورن. سریع یاد میگیری و عادت میکنی. اتفاقا دوقلوها دیدم ...

ان شاالله که صبور باشن. ولی از این همه تحرکی که دارن زیاد امیدوار نیستم صبور باشن🤣

بهاره جون کاش بتونین کلاس های پیش از بارداری رو شرکت کنین خیلی مطالبشون مفیده  من متاسفانه نتو ...

رعناجان من خونمون آسانسور نداره. از بعد بارداری تو خونه اسیرم و بیرون نمیرم مگر کار درمانی داشته باشم

بهاره جون کاش بتونین کلاس های پیش از بارداری رو شرکت کنین خیلی مطالبشون مفیده  من متاسفانه نتو ...

رعناجان گل پسر شما چند کیلو به دنیا اومد؟ بعد سزارین از کی سرپا شدی؟

ممنون رز قشنگم امروز از سعید پرسیدم اگه قبل از اینکه نینی از بهزیستی بگیریم باردار بشم بازم قبول می ...

در این مورد چیزی نمیتونم بگم فاطمه جون ،چون تو زندگی شما نیستم ،باید خودت تصمیم بگیری 

اخلاق همسرت و خانواده شوهرت ،خانواده خودتو، تو می‌دونی به خاطر این فقط خودت بهتر می‌دونی باید چیکار کنی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الا جون قیمتش چند شد

عریزم من اواخر فروردین دونه ای ۱۵۰ گرفته بودم. احتمالا الان گرون تر شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ازمن پرسیدی جواب ندادم گفتم یه وقت آشنا باشه😉

اره قشنگم وسط سوال پرسیدن یادم افتاد

اصلا به منچه مگه فضولم🤪😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40