2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
عزیزم رژیم همش الکیه من خودم موقع اقدام برای بارداری دوم خامه و ماست و دوغ زیاد خوردم بچم هم پسر شد، ...

ولی یه سری نتیجه گرفتن.البته خوردن گرمی حذف سردی و لبنیات.من رژیم گرفتم ولی خوردم به ناباروری نفهمیدم نتیجه میده یا نه.قسمتم آی وی اف شد

اوناییم که نتیجه گرفتن لابد به خاطر اینکه بدن با بدن فرق میکنه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خواهر شکر خدا دکتر عالیه به نظرم حتی گفتن باید تسه بشه 

سلام پروانه خوبی عزیزم دکتر اطرج مرکز مام هستن؟؟؟

بعد مطب بیرون ندارن می‌خوام یه بار بریم پیشش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ولی یه سری نتیجه گرفتن.البته خوردن گرمی حذف سردی و لبنیات.من رژیم گرفتم ولی خوردم به ناباروری نفهمید ...

بله و خواسته خداست دیگه چون واقعا چیزی هست که از دست بشر خارج هست مگر با همین ای وی اف که همونم شنیدم توش اشتباه میشه گاها

انشاالله به سلامتی عملت انجام شه عزیزم. امروز دعاگوت هستم 

ممنون نوشای عزیزم ک خواهرونه دعامون می کنی😊

واقعا دعاهاتون قوت قلبه عجیبیه ک ان شاءالله خدا هزاران برابرش و ب زندگی خودتون برگردونه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون عزیزم ♥️ بنظرت هزینش چقدره؟ سعید طفلک چون مشکل از خودشه از این بابت هرچی بگم قبول میکنه🥲 ول ...

مگه اسپرم اهدایی هم هست؟ 

شرعی هست؟

تخمک اهدایی هم زمانی شرعی و حلال که اون خانم اهدا کننده موقع لقاح صیغه صاحب اسپرم باشه تا بچه حلال باشه پس باید یه خانم بیوه باشه 

فکرکنم برای اسپرم اهدایی هم صاحب تخمک باید صیغه صاحب اسپرم بشه که زن شوهر دار نمیتونه در یک زمان دوتا شوهر داشته باشه

عزیرم نگران نباش. اگر حتی استعلاحی بهت ندن چند ماهی تا وقتی نی نی به دنیا میاد حقوق نمیگیری اما وقتی ...

مرسی ک اینارو میگی عزیزم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مگه اسپرم اهدایی هم هست؟  شرعی هست؟ تخمک اهدایی هم زمانی شرعی و حلال که اون خانم اهدا کننده م ...

نه عزیزم صیغه و اینا واسه تخمک اصلا در کار نیست اصلا خانما شوهرشون رو نمیارن پیش اون طرف اهدا کننده تخمک چه برسه به صیغه

بله و خواسته خداست دیگه چون واقعا چیزی هست که از دست بشر خارج هست مگر با همین ای وی اف که همونم شنید ...

توش که اشتباه میشه هیچ

معلوم هم نیست آدم قطعا مثبت بشه

همه چیز دست خداست. برای همین من اینسری خودمو اذیت نکردم. به همسرم هم گفتم برای بار آخر انجام میدم. بعدش طبیعی اقدام میکنم اگر روزیمون باشه خودش میده

نه عزیزم صیغه و اینا واسه تخمک اصلا در کار نیست اصلا خانما شوهرشون رو نمیارن پیش اون طرف اهدا کننده ...

من شنیدم تلفنی صیغه میکنن

یه بنده خدا تو مرکز میگفت خیلی برام مهم بود مساله شرعی .گفت باید چندماه صیغه همسرم باشه تا جنین تشکیل بشه.گفت اصلا هم همو ندیدن

اره من خیلی عصبی شدم مگ داروها تقویتی نیس چرا منو بی اعصاب کرده امروز دخترم میگفت نمیشه باهات حرف زد

چون همین که فکر می‌کنی که کی وقت قرصمه ،یا یه بار تاخیر می‌کنی در خوردنش ، اینو میخوری اونو میخوری ،به شوهرت قرصشو میدی همش اعصاب خوردی میاره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من شنیدم تلفنی صیغه میکنن یه بنده خدا تو مرکز میگفت خیلی برام مهم بود مساله شرعی .گفت باید چندماه ص ...

من که ندیدم

الان خود من اصلا شوهر این خانم رو ندیدم با این که رحم هستم

ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه❤️

قربونت عزیزم

بارداری ما رو هم دعا کن.این ماه انتقال دارم

از کوچولوی تو دلت بخواه با دستای کوچیکش ما رو هم دعا کنه

میرم هیات میگم چی میشه منم سال دیگه بچه هام رو علی اصغر کنم ببرمشون. دوقلو دوست دارم