2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

ممنون مهتاب جون که به یادم بودی

خدابهترین هاروبرای قلب مهربونت بخواد 

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا اصلا به این راه ها حتی فکر هم نکن. با دروغ و دعل کسی به جایی نمیرسه. درسته که النجات فی ا ...

دقیقا یکی ازاقوام ما بچه آورد پدرومادرکارتن خواب بودن بچه رومادربزرگ داده بودبه این خانواده

خیلی خانواده متشخص وخوب

باهربدبختی بودادرس اینارومرده پیداکردپدرشونودراوردازبس اخاذی کرد

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون رادیس جان اخه من سیستم ایمنی بدنم ضعیف بشه میترسم سرما میخورم.برا پسوریازیس پوستمم از دکتر ژنت ...

بله بیشتر بیماریهای خود ایمنی تاثیری تو باروری نداره. چون با دارو کنترل میشه .ان شاالله که نیازی نداشته باشین و سرم نده

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ببخشید میپرسم آزمایش همسرتون داخل مطب انجام شده یا مرکز ناباروری ؟ اگه آزمایشگاه معمولی آزما ...

هم بیرون انجام داده و هم مرکز ناباروری و هر دو گفتن خوبه

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
این موضوع اگه جرم نیس یا حرام نیست پس چرا معرفی نمیکنن؟ من کمتر کسی رو دیدم از اسپرم اهدایی استفاده ...

فاطمه جون یکی از دوستان تو همین تاپیک بودن که اسپرم اهدایی گرفتن، چه اشکالی داره اگه همسرتون موافق باشه، 

نمی دونم کدوم مرکز می رفتین ولی مرکز مام رو من به همه پیشنهاد می کنم، کاشکی یه ویزیت انجام بدین، 

پروانه جان کجایی حس میکنم دیره برا دارو خوردن همسرم.هفته اینده ویزیت زنان باید برم و شروع امپول احتم ...

سلام عزیزم دلم حداقل باید دوماه بخوره به نظرم حتما ازمایششو بفرست بیاره عجیبه چرا به تو ندادن

پروانه جان کجایی حس میکنم دیره برا دارو خوردن همسرم.هفته اینده ویزیت زنان باید برم و شروع امپول احتم ...

انشالله که کلی جنینو پسر خوب داشته باشی انشالله همون بار اول گل پسرتو باردار بشی منم انشالله اخرای ماه پریودمه دعا کن برام این بار هم پسر داشته باشم هم مثبت بشم

سلام عزیزم دلم حداقل باید دوماه بخوره به نظرم حتما ازمایششو بفرست بیاره عجیبه چرا به تو ندادن

الان همزمان با خودم ویتانین ای سی و فولیک خورده چندتام کیوتن دادم بهش.از وقتی شروع کردم اولین ویزیتم فک کنم اخر خرداد بود.فقط اسپریژن نخورده.نمیدونم تعجب کردم زود پرونده رو بست انگار من دزد بودم.

دوستان میخوام یه نظر سنجی کنم میخوام این بار انتقال حالت عادی باشم فقط جارو برقی نزنم احساس میکنم همین خوابیدن ها ادم استرسش بیشتر میشه و بیشتر فکرش درگیر میشه خیلیا بودن استراحت نکردنو باردارم شدن میخوام نظراتونو بدونم ممنون میشم

انشالله که کلی جنینو پسر خوب داشته باشی انشالله همون بار اول گل پسرتو باردار بشی منم انشالله اخرای م ...

ان شا الله ان شا الله امید بخدا.من نمیدونم اون امید قبل رو ندارم یجوری شدم .میترسم تخمکها کم باشه جنین کم باشه از همون تعداد کم تعیین جنسیت بشه دیگ چیزیش نمیمونه.

الان همزمان با خودم ویتانین ای سی و فولیک خورده چندتام کیوتن دادم بهش.از وقتی شروع کردم اولین ویزیتم ...

پس با توجه به احساس من شوهرت مشکل داره تا قطعا مطمین نشدی اصلا دارو مصرف نکن خودتو زیر امپول نبر چون اگه مشکل باشه باید حداقلش ۳ماه بخوره چون جنینت کیفیت نداره و جنینم کم میشه