2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
جعلیه واقعی ک نیست😶

جزئی نشم توش بهتره. مخم سوت کشید.

قربونت همون درست رو بخون از راه درستش برو دختر دردسر نشه برات.

خدا خودش کمک کنه یه گل دختر قشنگ بیاری خونت❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستای خوبم، عزاداریاتون قبول باشه ان شاءالله 🖤 شب اول محرم ب نیت همه دوستای مهربونم هدیه به ...

عزیزم انشالله که خیره فردا عملت راحت باشه کاشکی سرکلاژ میکنه همون موقع پساری هم برات بزاره عزیزم بنظرم دیگه شما هم باید استراحت کامل بشی تا زایمان انشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله که خیره فردا عملت راحت باشه کاشکی سرکلاژ میکنه همون موقع پساری هم برات بزاره عزیزم بنظ ...

سحر جون شما فروتن بودین چهداروهاایی بهت داد براانتقال 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سحر جون شما فروتن بودین چهداروهاایی بهت داد براانتقال 

من ماه قبل انتقال ال دی داد از روز هجده سیکل امپول سینافکت زدم تا پریود شدم رفتم سونو برام استرادیول روزی چهارتا و روزی یکی استرومارین و قرص سیلدنافیلد واژینال شروع کرد

من ماه قبل انتقال ال دی داد از روز هجده سیکل امپول سینافکت زدم تا پریود شدم رفتم سونو برام استرادیول ...

منم همینا رو انجام داد.  سرم و انوکسا شش.  پردینوزول.  استرادیول

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
جزئی نشم توش بهتره. مخم سوت کشید. قربونت همون درست رو بخون از راه درستش برو دختر دردسر نشه برات. خ ...

وای دلم رفت🥹🤤

من این روزا به پسرش فکر میکنم

گفتی دختر اصلا بغضم گرفت

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای دلم رفت🥹🤤 من این روزا به پسرش فکر میکنم گفتی دختر اصلا بغضم گرفت

پسر خیلی زود پس بهت میدن 

عزیزم خیلی از بچه های بهزیستی هم ممکنه نامشروع باشن

بچه های بهزیستی ناخواسته هستن ...

ولی بچه هایی که رابط میگه خواسته شده هستن از این راه پول در میارن

بنظرم خیلی فرق بینشون هست🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ماه قبل انتقال ال دی داد از روز هجده سیکل امپول سینافکت زدم تا پریود شدم رفتم سونو برام استرادیول ...

عزیزم من بعد از آنومالی دیگه سونو نرفتم فقط یکبار هفته۲۰ توی مطب دکتر یه سونو کرد،الان میخواستم بپرسم دیگه هم لازمه برم سونو؟کی برم؟بنده خدا مامان این نی نی که هیچی اطلاعات نداره میگه هرکاری شما بگی انجام میدم،هروقت بگی بریم دکتر و اینا

منم خودم اصلا یادم نیست و نمیدونم ولی از طرفی چون سومین سزارینم میشه شنیدم یه سونو برای این که بدونن جفت توی بخیه های قبلی نفوذ کرده یا نه باید انجام بدم ولی نمیدونم کی! الان توی ۳۰ هفته هستم

بچهها شوهرم میخاد ازمایشبده بن نظرتون کدوم ازمایشگاه ناباروی بهتر ابن سینا همیشه انجام دادیم  م ...

عزیزم دکتر مام همون اول با هم دی اف ایو اسپرمو نوشت ولی ابن سینا فقط ازمایش اسپرم نوشت

پسر خیلی زود پس بهت میدن 

بخاطر همین میخوام درخواست پسر بدم 🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40