2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

سلام

دخترا من امپول سینال دارم استفاده نمیکنم همین هفته پیش خریدم

اگر کسی کرج هست بیاد ببره ی فاتحه برای رفتگانم بخونه

سه تا ۹۰۰هست

یکیش ۲۲تا داره

یکیش۲۷تا

یکیشم۸۰تا

ی آزادسازی ۵۰۰۰هزارم دارم

سلام بچه ها.. من ۳۰برچ ۲ پریود شدم ک چند روز بعدش طبق دستور پزشک دوفاستون خوردم و بعدش پریود شدم&nb ...

ماهور جان من هر وقت دوفاستون میخورم ی ۳-۴ روزی جلوتر پریود میشم نمیدونم چرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومای منتظر نی نی لطفا به تاپیکم سر بزنید

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ماهور جان من هر وقت دوفاستون میخورم ی ۳-۴ روزی جلوتر پریود میشم نمیدونم چرا

تو همین سایت یکی گفت ک طبیعیه..همون نقش قرص ال دی رو داره..

منم ۳ روز بعد از تموم شدن دوفاستون پریود شدم...ولی در کل این ۳ ماه همش زود پریود میشم..

این ماه اصلا دوفاستونی چیزی نخوردم ولی ۷ روز زودتر پریود شدم..نمیدونم ربطی ب قرص پردنیزلون دارع.

چون پردنیزلون برا التهاب تیرویید میخورم..

همون برچ ۳ بخاطر ک ازمایش تیرویدم مشکل داشت سیکلم ای وی افم کنسل شد و دکتر دوفاستون بم داد ک تا دوفاستون تموم شد سه روز بعدش پریود شدم.دیگه تا سیکل کنسل شد زیر نظر دکتر غدد رفتم و در حال درمانم..

جالبه این دوماه دکتر غدد هنوز نگفت قرص تیرویید بخور.فعلا با پردنیزلون  t4خوب شده..

دوبارع گفت بمدت یکماه دوباره پردنیزلون بخور ولی مصرفشو کم کرد.ک دوباره برم ازمایش بدم ببینم tsh بهتر نشد.

سلام عزیزم مگه من نگفتم حتما بهش دارو بده فرتیل اید اسپریژن کیوتن قرمز فولیک اسید یتامین دی ای سی یک ...

سلام عزیزم اسکرین گرفتم از داروها.راستش ج آزمایشو به ما نشون ندادن.فقط مشاوره با متخصص اورولوژ رفت همسرم بهش گفته بود خوبه

من خودم میگرفتم بهش میدادم دکتر سگش هر چی اسرار میکردم نمیداد اینم تا میگرفتم میخورد دعوامون بود سره ...

ممنون عزیزم الان بنظرت دیر نیس شروع کنه؟والا کلا دعوا دارم باهاش مگ حالیش میشه میگم اینو بخور اونو بخور خودش اصلا انگار نه انگار ..ویتامین ای سی و فولیک میخوره .بقیه رو نه .فردا حتما میگم بخره.

عزیزم ببخشید هی فرت من میام جواب میدم ولی تعداد تخمک به زخیره ی تخمدان وجوابدهی بدنه گاهی بدن به بعض ...

خیلی هم ممنون از محبتت.خب یعنی با سینال تخمک خوب نداشتی؟پس چیکار کردی؟

دوستم میشه یه مقدار درمورد تغذیع و استراحت بعداز انتقال تون بگید تغذیه از جهت طبع گرم و سرد

ببین من سری‌های پیش خیلی مراقب بودم ولی این سری واقعن هیچ کاره خاصی نکردم. حتی وضعیت شغلیمم عوض شده بود خیلی سرم شلوغ بود. فقط کربوهیدرات نشاسته‌ایم به نسبت کمتر از پروتیین بود. میوه که همیشه می‌خورم و چون خسته بودم شبا ۱۰:۳۰ حداکثر ۱۱ خواب بودم. همین و بجز ۳ روز اول که هیچ کاری نکردم بقیش کاملن عادی بودم ولی جاروبرقی اینام نکشیدم. حتی شب قبل از آزمایش رفتم عروسی و کلی رقصیدم. آها هفته اول نشاسته و شیر پر چربم خوردم

دوستم میشه یه مقدار درمورد تغذیع و استراحت بعداز انتقال تون بگید تغذیه از جهت طبع گرم و سرد

من چون حساسیت مزمن دارم ( یعنی به هرچی که گرمیه حساسیت دارم) طبیعتن ادویه و گرمیم نمی‌خورم

کاش مثبتی های عزیز تجدبشونو به اشتراک بذارن. من الان قند و شکر حذف کردم.نوشابه رو حذف کردم اگ هوس ک ...

من کلن شیرینی کم می‌خورم. سبزی هم نمی‌خورم ولی میوه فراوان. ببین من این ۳ باری که انتقال دادم این سری آخر بیخیالترین بودم و اصلن وسواس و حساسیت به خرج ندادم جواب داد. تو این سینا بعد از انتقال مشاور تغذیه دارن. الکی نیست خانمه اصرار داشت که همه چی در حد تعادل بخورین. اگه واقعن تغذیه این همه تاثیر داشت مطمین باش دکترا می‌گفتن. تغذیه برا تخمک‌کشی فقط تاثیر داره. البته اینا تجربه شخصیه. با احترام به همه 💜