2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://s8.uupload.ir/files/08592afd-b9c9-4139-82d1-cba4794be17f_t8gr.jpeg چرا کیتم منفی نمیشه شبی ...

به نظرم۱۵ و ۱۶ ازهمه پررنگ تر هست و ۱۷ و۱۸ داره کمرنگ تر میشه

برای سیکل بعد برو تحت نظر دکتر بگو پسر میخوای بهت لتروزول میده و میگه مثلا ۱۲ سیکل بری سونو تا ببینه فولیکول ت چندشده طبق اون امپول میده تا موعد خاصی تخمک آزاد بشه تا احتمال بره بالا.

اینجوری بهتر از کیت

من خیلی به یادتم فاطمه جان تو و آترین خیلی ویژه تو ذهنم هستین اگه خدا و امام حسین از من قبول کنن هر ...

عزیزم ممنون

منم تو هیات وقتی میگه اونایی که بچه دار نمیشن یاد میگم یا امام حسین بچه های نی نی سایت

دورت بگردم خواهر قشنگم😘 الهی خدا قبل از ما دل خودتو شاد کنه 🤲.خودم که اینقد دلم شکسته که خدا میدون ...

عزیزم میدونم شرایطت سخته.واگر بگم درکت میکنم اغراق چون جای شما نیستم

ناامید نباش که بزرگترین گناه.نذار شیطان به دلت وارد بشه 

نذار با ناامید کردنت شیطان خوشحال بشه و نذار لذت عزاداری امام حسین و التماس کردن به ائمه رو ازت بگیره.داغ به دلش بذار

هیچ وقت بیکار نمیشینه به هرکسی از یه طریق وارد میشه.راه ورودش رو ببند و از محرم لذت ببر.

بچه ثمره زندگی هست و مثل درختی که میوه میده

اما همه ی درخت ها هم میوه نمیدن

یه درخت اصلا نمیده یکی کم بار یکی پربار .همشون هم دارن رشد میکنن وزندگی.

پس زندگی کن حتی بدون بچه

خدا خودش تو قرآن گفته به یکی دختر میدم به یکی پسر میدم به یکی دوقلو میدم به یکی اصلا نمیدم.جالا ما تلاشمون رو میکنیم.شاید بگی این خودش میگه ولی دنبال پسر.عزیزم من بچه دار نمیشم صلاح دونست یه دونه بهم داد وبرای بار آخر میخوام اقدام کنم چون طبق این آیه شاید روزی من همین یه دونه است.اگر هم نده قطعا یه جایی برام جبران میکنه.خدا هیچ وقت زیر بار منت بنده هاش نمیمونه. 

ببخشید پرحرفی کردم. 

تو گریه هام اگر لایق باشم ویژه به یادت هستم😘😘

عزیزم چرا دیگه نمیخوای انتقال بدی؟ ببخشید ولی برام سوال شده وقتی جنین داری چرا شانستو امتحان نمیکنی؟ ...

جنین های پوچ رو میخوام چیکار مجدد باید پانچر کنم که ببخیال شدم

کلا۳ تا. دیگه جنین دارم معلوم نیست از فریز در بیان یا ن

کیفیت مناسب رو ندارن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من خیلی به یادتم فاطمه جان تو و آترین خیلی ویژه تو ذهنم هستین اگه خدا و امام حسین از من قبول کنن هر ...

الهی دورت بگردم🥺😭

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همه چیزمو مدیون دعاهای شمام میشه لطفاً تو این شبها منو هم یادتون باشه🥺🤍 داداشم عاقبت بخیر بشه م ...

الهی امین. ان شاالله تحقق همه شونو خیلی زود به بهترین نحو ببینی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جنین های پوچ رو میخوام چیکار مجدد باید پانچر کنم که ببخیال شدم کلا۳ تا. دیگه جنین دارم معلوم نیست ا ...

آخی عزیزم چه قدر سخت🥺،اگر مجدد پانکچر کنی بازم امکانش هست همین اتفاق بیفته و پوچ باشه؟ بعد یه سوال دیگه،گرید جنینات چی بود؟ از کجا باید بفهمیم جنینامون پوچه یا نه؟

عزیزم میدونم شرایطت سخته.واگر بگم درکت میکنم اغراق چون جای شما نیستم  ناامید نباش که بزرگترین ...

ممنونم عزیز دلم.همه ی حرفات قبول دارم خیلی لعنت به شیطون میکنم بازم یلحظه غفلت میکنم.

الهی دخترت سالم سلامت باشه و خداوند پسری سالم بهت اعطا کنه 🤲🤲

ممتونم که تو دعاهات ب یادمی 💗🌹😘