2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
عزیزم من زایمان زود رس شدم یعنی مشکل ایمنی دارم تو ۲۲هفته دهانه رحمم باز شد فکر کنم بخاطر سرویکسم ای ...

۱۰ روز گذشته...از سقطم

داخل واژنم حس میکنم تیر مبکشه و یه دردایی میاد ومبره بنظرت طبیعیه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

۱۰ روز گذشته...از سقطم داخل واژنم حس میکنم تیر مبکشه و یه دردایی میاد ومبره بنظرت طبیعیه

اره منم همینطور بودم هنوزم بعضی وقتا دلدرد پریودی میگیرم بعد ۲۸روز ولی پریود نشدم فقط دلدردشو دارم حتی بعضی وقتا لک قهوه ای هم هنوز میبینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بخاطر ایمنی بازشده؟ یا دلیل دیگه ای داره؟؟ 

نمیدونم ب دکتر ک حتی گفتم جفتمو بدم ازمایش گفت نمیخاد مشکلت نارسایی سرویکسه باید س کلاژ میشدی اکثرا اونا ک ایمنی میدن یا مثبت نمیشن یا سقط هفته پاین دارن حالا بازم بایدب دکترمون بگیم اگه لازمه بدیم 

نمیدونم ب دکتر ک حتی گفتم جفتمو بدم ازمایش گفت نمیخاد مشکلت نارسایی سرویکسه باید س کلاژ میشدی اکثرا ...

ماله منو دادن ازمایش 

اره راست میگه مشکل دهانه رحمه

انشالله سری بعد سرکلاژ میشیم خدابزرگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

یعنی با سرکلاژ  سقط نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره یه بار شسته ولی خب چون بیرون کثیف میشه  خونمم جارو نزدم امروز میگه بیار جارو کنم گفتم ن مر ...

از نیتی نگفته

به خاطر آرامش خودت گفته

خوته وقتی کثیف باشه منکه اخلاق وواعصاب ندارم

به همسرم گفتم اینبار باید کسی بیاد وه من استراحتم خونه تمیز باشه

دفعه پیش کل کابینت ها رو این دوتا آورده بودن روی کابینت و اپن و اینا

خونمون وحشتناک بود

ماله منو دادن ازمایش  اره راست میگه مشکل دهانه رحمه انشالله سری بعد سرکلاژ میشیم خدابزرگه

چرا از منو ندادن پس توام مگه مثل من نشدی؟ دهانه رحمت باز نشد؟ من کیسه ابم سالم اومد بیرون

اره منم همینطور بودم هنوزم بعضی وقتا دلدرد پریودی میگیرم بعد ۲۸روز ولی پریود نشدم فقط دلدردشو دارم ح ...

تا ۴۰ روز همینه.  معذرت میخانم انگار از نافم به سمت واژن سیخ فرو میکنن ترسیدم بد نباشه.    ماما بهم گفت بعد ۴۰ روز طبیعی اقدام کن خدارو چ دیدی شاید شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@alaae @rose_710 @س۱۳۶۷ @-بهاره- @فردایی روشن سلام دوستان  ان شاءالله که چیزی نشه، ...

پانیذ میفهممت عزیزم منم جای تو بودم شاید همین کارو میکردم

ولی میدونی الان اون کار انجام شد و تموم شد رفت چرا داری از اون روز گریه میکنی ایه نحس میخونی؟ اروم باش عزیز دلم نینی به این ارامش بیشتر نیاز داره

وقتی بدنیا بیاد همین نینی کلی اذیتت می‌کنه بخاطر استرسی ک الان بهش وارد میکنی

پانیذ جان خیلی ناراحت شدم که شرایطتت مثل قبل هست و تغییر نکرده ، به پسر گلت بگو برات دعا کنه اون هم صدای تورو میشنوه هم طفل معصومه خدا زودتر صداشو میشنوه

مشاورت درست میگه عزیزم تحمل کن بزار بیان اینجوری پیامد های بدی داره بعدش...

ولی از الان تمرین کن که با حرفاشون خنثی باشی ن ناراحت ، عصبانی نشی 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره ، دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه مهربونم 🫂♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تا ۴۰ روز همینه.  معذرت میخانم انگار از نافم به سمت واژن سیخ فرو میکنن ترسیدم بد نباشه.   ...

من درد انقد شدید نداشتم در حد درد پریودی بود میخای ب دکترت یه زنگ بزن اره طبیعی اقدام کن انشالله بشه منم همین کارو میکنم امید ب خدا 

چرا از منو ندادن پس توام مگه مثل من نشدی؟ دهانه رحمت باز نشد؟ من کیسه ابم سالم اومد بیرون

منم سالم بودن بچه هام😔😔😔 با کیسه اب سالم

هردو که طبیعی اوردم سونو ازم گرفتن یکم از جفت باقی مونده بود دیگه کورتاژشدم خودشون دادن ازمایش  ۴م اماده میشه جوابش.

من سه هفته قبلش سونو دادم طول سرویکسم ۴۰ بود

اونروز لعنتی ۱۴ بود دیگه حسش میکردم داخل واژن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سالم بودن بچه هام😔😔😔 با کیسه اب سالم هردو که طبیعی اوردم سونو ازم گرفتن یکم از جفت باقی موند ...

منم دو هفته قبلش۳۵بود روز زایمان ۲۴با دهانه رحمه باز مشکل ما خریت دکترمون بود یکی بچها اینجا با من دردش گرفت اون سرکلاژ داشت با دردی ک داشت پساری گذاشت و استراحت مطلق مرخص شدشکر خدا  ما چون سر کلاژ نداشتیم و ببخشید یه دکتر خرداشتیم این بلا سر بچهامون اومد وگرنه فکر نکنم مشکل ایمنی باشه 

اره یه بار شسته ولی خب چون بیرون کثیف میشه  خونمم جارو نزدم امروز میگه بیار جارو کنم گفتم ن مر ...

اگر امکانش هست یه نفر رو بگو بیاد هفته ای یه بار حتی برای شما که بچه نداری دوهفته یه بار هم خوبه که تر و تمیز حسابی کنه بره. تو حال روحی خودت هم خیلی تاثیر داره.

حمام رفتن مشکل داره؟

اگر مشکل داره که پس من چیکار کنم دیوانه میشم نرم حمام