2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047547 بازدید | 684607 پست
اامیدوارم تمام بشه ولی توان و ظرفیت آدم هم یه حدی داره عقلم میگه هیچ فایده ای نداره ادامه دادن ول ...

عزیز دلم ببخشید میپرسم دختر گلت چند سالشه ؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم یعنی حتی بچع اولم پسر می‌خواسته ؟الهی خدا سر عقل بیارتش انشاالله زندگیت پر از آرامش بشه.درسته ...

عاشق پسر

میگه دختر هزارتا خوبی داره یه بدی که نمیدونی دست کی میوفته.منم میگم بامن خوب باش که دست خوب بیوفته

البته برای بچه م جونش رو هم میده  ولی دوست داره همجنس خودش رو داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه فکریه ک زن بگیرم پسر شه ژن بچه با مرده 😔😔نزاری اینکارو بکنه ها من مادر شوهرم دختر میزاید ...

زمان قدیم بخاطر اینکه زمین کشاورزی داشتن ، دامداری داشتن پسر واقعا بیشتر کمک حالشون بود چون مجبور بودن. بخاطر سیر کردن شکم و ادامه ی زندگی سخت تلاش کنن خب دختر ظریف تره برای همین پسر پسر میکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ابتدایی ولی فهمش خیلی بالاست مثل یه دختر نوجوان هست ازنظرعقلی

انشالله زندگیت خوب بشه 🥺🧿 

طلاق خوبه ولی بچه اسیب می‌بینه

الان ۱۳ .۱۴ سال از طلاق مامان بابام میگذره

خودمم رضایت دادم ک جدا شن بس ک دعوا کردن

ولی هنوزم تاثیر منفی رو‌ زندگی منو داداشم گذاشته‌..

اما شنیدم طلاق عاطفی بدتره برای بچه🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهیییی آمین. ان شاالله هر چی خیر و صلاح شونه۰❤️ واقعا احسنت داری فاطمه جان که اینقد عاقلانه نگاه م ...

مرسی خاله جوووون 🩷

چندساله بهش میگم ازدواج کن گوش نمیده

ولی دارم براش نقشه پلید میکشم😈😎 یکی از اقوام خیلی مرد خوبیه هر چی بگم از خوبیش کم گفتم

اون بنده خدام طلاق گرفته یه دختر داره دوسال ازم کوچیکتره

میخوام با عمم برنامه بریزیم این دو تنها رو باهم اشنا کنیم 🤪😃

برای همین محتاج دعا هاتونم

چون مامانم خیلی سادس دلبری بلد نیست اهل ازدواج هم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله زندگیت خوب بشه 🥺🧿  طلاق خوبه ولی بچه اسیب می‌بینه الان ۱۳ .۱۴ سال از طلاق مامان باب ...

ما اصلا جلو بچه دعوا نداریم

همش پیامکی

دیروز برای اولین بار بود که خودش تعجب کرده بود میگفت من تاحالا دعواتون رو ندیدم.فقط میدید قهریم

طلاق عاطفی خیلی بده تا الان نداشتیم. 

یه کوتاه قهریم بعد درست میشه .

حتما برای شما این به نفعتون بوده.شاید اگر تو اون زندگی میموندن شرایطتون بدتر میشد.

ولی کاش پدرومادرها کوتاه بیان فکر نکنن کوتاه اومدن و کنار اومدن همسرشون رو پررو میکنه.

همسرمن فکرمیکنه اگر کوتاه بیاد مرد بودنش زیر سوال .نه بد من با همه همینه. کل دنیا باید در مقابلش کوتاه بیان و به خواستش باشن.

ما اصلا جلو بچه دعوا نداریم همش پیامکی دیروز برای اولین بار بود که خودش تعجب کرده بود میگفت من تاح ...

🥲🥲🥲

موضوع من کاملا فرق داره

خیلی بد دعوا میکردن ، همه لوازم خونه خراب شده بود انقد ک چیزی پرت میکردن و میشکست

انقد مامانم قهر کرد رفتیم دنبالش ک آخر خودم خسته شدم گفتم جدا شو 

داداشم که خیلی زیاد نمیفهمید..

انشالله جفتشون عاقبت بخیر بشن ، خوشبخت بشن که من دیگه دلم پیششون نمونه

ناراحتی خودمو فراموش کردم نگران اینام🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی خاله جوووون 🩷 چندساله بهش میگم ازدواج کن گوش نمیده ولی دارم براش نقشه پلید میکشم😈😎 یکی از ...

عزیزم

با عمه ت! چه باحال

پس معلوم مامانت عروس خوبی بوده که هنوز با عمه ت درارتباط

ببخشید میپرسم پدرت ازدواج کرده؟

من سونو آخر ک رفتم گف فقط جمع آوری جنین بیمار اندومتریوز داره انتقال نداره و امپول ندین روز عمل گف ...

چه مرکز بی در و پیکری 

کاش میگفتی جنینامو فریز کنین اصلا نمی‌خوام انتقال بدم ،اینجور دکترا و ماماها چقدر به آدم حرص میدن ،خدا ازشون نگذره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🥲🥲🥲 موضوع من کاملا فرق داره خیلی بد دعوا میکردن ، همه لوازم خونه خراب شده بود انقد ک چیزی پرت م ...

انشاالله

نه بابا من تاحالا صدام بلند نشده

کتک و اینا هم نداریم

من تاجایی که بتونم میگم چشم هرچی تو بگی که آرامش بچه م بهم نریزه

خیلی خودمو خواسته هامو وآرزوهامو نادیده گرفته م که بچه م خوب بزرگ بشه 

من کلا سخت وزن کم میکنم البته چاق نیستم ۶۷ بودم که الان شدم ۶۶،قدم بلنده،کالری شماری عالی وزنو کم می ...

من بااینکه تیروید دارم زود کم میکنم ولی خیلی سریع هم بر میگرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با عمه ت! چه باحال پس معلوم مامانت عروس خوبی بوده که هنوز با عمه ت درارتباط ببخشید میپرسم پ ...

عمم میشه دختر عمو و دختر خاله ی مامانم

یه جورایی خواهر مامانممه

مامانم تک دختره

ولی از اولم رابطشون خوب بود

بله پدرم از روی لج و لجبازی یک هفته بعد جداییش ازدواج کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40