2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
انشاالله که هر چهارتا جنین بشه با کیفیت عالی،ولی پروژسترون زیاد بهت دادن،البته من سری پیش که پانکچر ...

من سونو آخر ک رفتم گف فقط جمع آوری جنین بیمار اندومتریوز داره انتقال نداره و امپول ندین

روز عمل گف سه تا امپول بزن گفتم من انتقالی نیستم چرا بزنم گف دکترت گفته 

بهوش اومدم گف ۲۰تا امپول داری

هرچی گفتم بابا ی وقت اشتباه نگیرین منو با بیمار دیگه گف نه دکتر صلاح دونسته

اونسری هم دوشنبه تخمک کشی شدم گفتن سه تا امپول بزن پنجشنبه بیا انتقال آماده رفتم گفتن نه بابا انتقال چی تو کیست داری نمیشه 

الانم میدونم اینا باز الکی دارن منو فلج میکنن

امید بخدا برم فردا ببینم چی میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تهدید میکنه میشناسمش. هیچ خری خر تر از من نمیتونه پیدا کنه باهاش کنار بیاد. تمام انگیزه م بچه ...

عزیزم دور از جونت خدا همین بچه رو بهت داده که بشه مرحم دردات گلم انشالله عاقل بشه و خدا به راه راست هدایتش کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

سلام مهتاب جان. ممنونم عزیزدلم. امیدوارم صد برابر مهرت به زندگی خودت بازگرده 🕊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
کسی و اینجا نمیشناسم ک اصفهانی باشه بعدم کلا خبرش دکتر خودم همه میگن خیلی کارش خوبه مثلا و اینجور در ...

ان شاالله هر دوست اصفهانی اینو دید راهنماییتون کنه ..ااای بابا ان شاالله سری دیگه دچار این مشکل نمیشین و بچه تون رو صحیح و سلامت  بغل میکنین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم از دیروز همش منتظر بودم که صدام کنی 😍 انشالله خیر ببینی.  دوستای گلم من امروز روزم اول ...

سارا جان همیشه به یادت هستم و برات دعا میکنم که همونچیزی که دوست داری برات اتفاق بیافته🤲🤲 ‌برای از دست دادن معجزه ات هم خیلی خیلی متاسفم😔😔 امیدوارم خیلی زود دلت شاد بشه🤲  امیدوارم معجزه ای که دیدین باعث بشه مسیر زندگیت عوض بشه🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و ...

سلام عزیزم یکدنیا ممنونم بابت اینکه اسم من رو تو دعاهاتون آوردین 🤲🥹🥹 ان شاالله که ثواب این دعا ها برگرده به خودتون و زندگیتون بی نهایت ممنونم 🤲💐💐💐😍 

سلام فاطمه خوبی جونم معذرت باز غرر زدم یکم روزامون خوب نیست اما آره باز شکر خدا  توکل بخدا خدا ...

نه بابا معدرت برا چی قربونت برم. با همم حرف نزنیم ک دیگه کلمونو باید بکوبیم تو دیوار😅

آفرین دقیقا همین طوره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم ۴ سال مشکل اندمتر دارم .۷ طال پیش بچمو بخاطر قصور پزشکی از دست دادم پزشکم محکوم شدن ولی مت ...

آندومترتون چنده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آلا جون خوبی با این پیامت یهو دلم یه چیزی خواست کاش میشد با همه بچه های اینجا بریم یه مسافرت ...

سلام عزیزم.

آره واقعااااااا خییییلی واقعا نیاز داریم هممون. کاش مثلا میشد جمع میشدیم حرم فک کن مینشستیم تو یکی از صحنا دور هم و...😍😍😭

حیف ک فک نکنم مقدور باشه همه بتونن ی تاریخ خاص ی جا باشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جان همیشه به یادت هستم و برات دعا میکنم که همونچیزی که دوست داری برات اتفاق بیافته🤲🤲 ‌برای از ...

فدات شم قربونت برم مرسی از دعای زیبات. 

ممنون انشالله الهی آمین 

منتظر خبرای خوبتم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزه من 🥺🥺🥺قبول باشه عزیز دلم انشاالله بهترین روزا در انتظارته من دلم برات روشنه  سارا دیر ...

فاطمه جان ان شاالله خیلی زود همه مشکلاتتون حل بشه و به همه خواسته های قلبیت برسی عزیزم .زندگی پستی و بلندی زیاد داره مهم‌اینکه در کنار هم حلشون کنین .آقایونم بنده خداها این روزها به خاطر مسائل مالی خیلی تحت فشارن😔 برای صفراتم ان شاالله با دکتر صحبت کنی و بهترین تصمیم رو بگیری من خیلی موافق طب سنتی به خاطر انتقال جنین پیش روت نیستم 

فدات شم قربونت برم مرسی از دعای زیبات.  ممنون انشالله الهی آمین  منتظر خبرای خوبتم ❤❤

مرسی عزیز دلم 😍😍 همینطور از جانب شما 😍😍