2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
سلام بچها امروز هر کی روزه میگیره منم از دعا خیرش فراموش نکنه من هنوز لکه بینی دارم نتونستم روزه بگی ...

منم محرومم🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بعدش متوجه گرفتی مثبت شدی؟

هم تو سیکلی که مثبت شدم داشتم هم تو دو سه تا سیکلی که کنسل شد 

من چون مشکل اندومتر داشتم دکتر بخاطر افزایش اندومتر میداد که تاثیری نداشت واسم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😥 خدا انشاالله کمکتون کنه مشکلاتتون برطرف شه

امیدوارم عزیزم

خیلی مسائلمون مسخره و پیش پا افتاده است

سر بچه بازی و از خود متشکری و خودبرتر بینی همسرم.

فقط دلم میسوزه که مسائلمون اصلا ارزش نداره که حتی سرش اخم کنی

امیدوارم.  ولی پیش چشمم سیاه ما اختلاف فرهنگی شدید داریم. من هی کوتاه اومد با همه خوب و بدش ک ...

این حرفها چیه عزیزم. قبول دارم مشکل فرهنگی خیلی سخته. بعصیها هم داتن فکر میکنن بقیه باید تابعشون باشن و البته ربطی به فرهنگ نداره و به شخصیت طرف برمیگرده. حالا برای شما دست به دست هم داده و مسیله بزرگتر شده. عزیرم میدونم خودت بهتر از من میدونی که حالا که یک بچه این وسط هست به خاطر اون هم که شده تحمل ادم بالاتر میره‌ الان شما تحت تاثیر این شرایط سخت ای وی اف روحیه ات شکننده تر شده و زودرنج تر. البته ایشونم حرفشون درست نبوده. ولی خواهش میکنم به خودت مسلط باش روحیه تو حفط کن. حالا که وارد این راه شدی دیگه حرف منفی نزن بهش. اونم از لج اون حرفو زده

نوشا جان شما چند روز بعد سقط پریود شدی؟ بعدش پریودت زود تنظیم شد؟ من همش نگران پریودم هی از همه سوال ...

عزیرم دکتر به من گفت سر یکماه تا ۴۰ روز باید بشی. من سر ۴۰ روز فقط چند روز لک بینی داشتم. رفتم دکتر سونو نوشت دیدم کیست دارم و همون باعث شده پریود نشم. پروزسترون داد که پریود بشم بعدش یکماه الدی خوردم الان معلوم نیست تنطیم شدم یا نه چون دیگه یاید هفته اول مرداد بشم. شما ایشالا همون ۴۰ روز پریود میشی. فقط استرس به خودت نده

امیدوارم.  ولی پیش چشمم سیاه ما اختلاف فرهنگی شدید داریم. من هی کوتاه اومد با همه خوب و بدش ک ...

به خاطر دخترت گناه داره تحمل کن من نمیگم جدایی بده گاهی خوبه اما پای بچه وسطه. وقتی هم اینجوری میگه بچت پس خیلی آسیب میبینه. 

چقد بد که میگه زن بگیرم. تو رو خدا نذاری زن بگیره فکر میکنی هیچی درست نمیشه با زن گرفتن اون بلکه بدترم میشه. 

مشکلات اینجوری رو باید همون اول جلوش رو گرفت الان سخته و تغییری نمیکنه بلکه بدتر میشه. ببین یه روزی میرسه جاتون عوض میشه و اون روز همه چی دسته توه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیرم دکتر به من گفت سر یکماه تا ۴۰ روز باید بشی. من سر ۴۰ روز فقط چند روز لک بینی داشتم. رفتم دکتر ...

مرسی گلم پس انشالله تا ۴۰روز بشم همش منتظرم پریود شم استرسشو گرفتم گلم کیست دیگه چرا گرفتی؟ شما کورتاژ نشدی نه 

عزیزم من تابحال فقط پستهاتونو خوندم و متاسفانه چیزی نمیتونستن بنویسم اما میخوام بدونی همیشه موقع دعا ...

فداتون بشم ممنونم از محبتت خیر ببینی. 

الهی آمین ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
هم تو سیکلی که مثبت شدم داشتم هم تو دو سه تا سیکلی که کنسل شد  من چون مشکل اندومتر داشتم دکتر ...

عزیزم شما انتقال مثبت داشتین میشه بپرسم تا چند روز استراحت مطلق بودین چند علاعمتون چی بود روز چند بی بی زدین ببخشید زیاد پرسیدم

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

عزیزم چه فکریه ک زن بگیرم پسر شه ژن بچه با مرده 😔😔نزاری اینکارو بکنه ها من مادر شوهرم دختر میزاید پدرشوهرم رفت یه زن دیگه گرفت ک پسر بزاد بازم اونم دوتا دختر زاید اخرش برگشت با مادر شوهرم پسر دار شدن بعد ۶تا بچه دختر اصلا مگه بچه دختر پسر داره عجب 😥

هم تو سیکلی که مثبت شدم داشتم هم تو دو سه تا سیکلی که کنسل شد  من چون مشکل اندومتر داشتم دکتر ...

عزیزم منم ۴ سال مشکل اندمتر دارم .۷ طال پیش بچمو بخاطر قصور پزشکی از دست دادم پزشکم محکوم شدن ولی متاسفانه بچه دار نشدم جنین دارم اما انتقال نمیدن بخاطر اندومترم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
آره بابا پریود چیز خیلی عجیبیه😁

آره برا اینکه چرا کم آبی هستش هم آدم گریه ش میگیره😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏