2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047549 بازدید | 684607 پست
سلام رادیس قشنگم چرا اینم تخمک کشی میکنه البته رضایت نامه محضری از زن وشوهر میگیره.گفتم شاید بتونم ش ...

می‌دونم تو چند راهی موندن و تصمیم گرفتن توی اینجور مواقع چقدر سخته الان خودم دقیقا در مورد داروهای پانکچر تو این شرایطتم که یکی دو تا دکتر رفتم هر کدوم یه داروی دیگه نوشته نمیدونم با کدوم پیش برم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

یکم به روح و روانت استراحت بده بعداً تصمیم بگیر ،انشالله خدا خودش راه رو هموار میکنه 

تا وقتی که تخمکات خوبه نگران نباش بلاخره باردار میشی ،انشالله

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم بار اولمه اینجوری. ب نظرتون ببرم آزمایشگاه توضیح میدن یا خود دکتر ببینه بعد

قبلن چند بود زخیرت.  دکترا عادت دارن دل بترکونن اخه.  میخای اول از ازمایشگاه بپرس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رادیس قشنگم چرا اینم تخمک کشی میکنه البته رضایت نامه محضری از زن وشوهر میگیره.گفتم شاید بتونم ش ...

انتقال اولتم سقط شد؟   همه سینافکت میدن به نظرم شهر خودت باش بند عباس بودی یا اصفهان.  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دقیقا منم برا دومی دکتر گفت باید سقط بشه و دقیقا روزی ک من رفتم بیمارستان برا کورتاژ خواهرشوهرم تولد ...

وااااا اون یه مادر چرا انقد درکش پایین متاسفم واقعا.من ابجیم یمدت بچه دار نمیشد بچه هامونو من و ابجی کوچیکم جلو این خواهرمون نازم نمیکردیم .

می‌دونم تو چند راهی موندن و تصمیم گرفتن توی اینجور مواقع چقدر سخته الان خودم دقیقا در مورد داروهای پ ...

النوا گونال اف خوبه رز بااین همه زیاد داشتن من پیورگان زدم راضی نبودم 

النوا گونال اف خوبه رز بااین همه زیاد داشتن من پیورگان زدم راضی نبودم 

ذخیره ام‌ کمه ، بعضی دکترا میگن به ذخیره پایین النوا‌ جواب نمیده ، البته من خودم می‌خوام با النوا پیش برم ،یکی ام پرگوریس نوشته به نظرت پرگوریس خوبه برا ذخیره پایین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ذخیره ام‌ کمه ، بعضی دکترا میگن به ذخیره پایین النوا‌ جواب نمیده ، البته من خودم می‌خوام با النوا پی ...

پرگوریس اره شنیدم برا زخیره پایین خوبه زیر یکی 

قبلن چند بود زخیرت.  دکترا عادت دارن دل بترکونن اخه.  میخای اول از ازمایشگاه بپرس

اخرین بار اگه اشتباه نکنم ۲/۱ بود ولی برا خییلی سال پیش بود. شاید ی ۵-۶ سال پیش دقیق یادم نیس.

از وقتی هم افتادم مسیر میکرو همیشه دکترا گفتن ذخیره کمه ولی آز نداده بودم دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ذخیره ام‌ کمه ، بعضی دکترا میگن به ذخیره پایین النوا‌ جواب نمیده ، البته من خودم می‌خوام با النوا پی ...

ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیری و پر خیر برکت باشه و با خیال راحت بری برا انتقال عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱