2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم خداروشکر دخترم ۱۳ ماهشه

خداررروشکر ، خدا گل دخترتون رو براتون حفظ کنه 

شما میدونید کدوم دکتر زنانش از همه بهتره ؟ 

من برا بار اخر میرم ابن سینا جواب نگیرم میرم مام ، چون اصن جنین برام تشکیل نشد توی دوتا پانکچر قبلیم 

نه عزیزم شما هیچ تقصیری نداری چون این همه زحمت کشیدی و هیچ کوتاهی نکردی به دکترت هم به خاطر یواد و ...

هی چی بگم نه گلم نرفتم اومد بالا سرم بیمارستان فقط گفت متاسفم همه چیزت خوب بود نمیدونم چرا اینجوری شد حالا دفعه بعدی یادگرفتم چیکارت کنم بچمو کشت تا یاد بگیره انگارمن موش ازمایشگاهی بودم 

ععزیزم مشکل از اونه.اون بیماری داره.ولش کن خدایی که بهت دوقلو داد دوباره میده🙏🙏🙏🌹

دوقلو نداشتم بچم یه دختر بود 😔😔انشالله باز دوباره باردار شدم خدا هیچ کیو با بچه امتحان نکنه و به من و شما و همه منتظرا یه بچه صحیح و سالم بده 🙏

هی چی بگم نه گلم نرفتم اومد بالا سرم بیمارستان فقط گفت متاسفم همه چیزت خوب بود نمیدونم چرا اینجوری ش ...

عجب دکتر بیشعوری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چون حامله بود چیزی نگفتم ب دلش نخورم اما خودم کلیگریه کردم فقطگفتم من ک بلد نبودم تقصیر دکتر احمق بو ...

بمیرم برا دلت. منم تو همچین شرایطی بودم با یکی از فامیل. خودش عین من کلی زجر کشیده بود و شکر خدا بالاخره بعد چند تا سقط این بچه اش موند براش . بعد برمیگشت ب من میگف تو بی عرضه ای🥺 هنوزم یادم میفته دلم کباب میشه. اخه اگه خودشم اینقد زجر نکشیده بود نمیسوختم از حرفش.

فقط همش ب خدا میگفتم خدایا من دلم شکسته ولی تو رو خداییت بچه اش ی موقع چیزیش نشه. واقعا دل شکستن تاوان بدی داره اونم اینجور دل شکستنی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بمیرم برا دلت. منم تو همچین شرایطی بودم با یکی از فامیل. خودش عین من کلی زجر کشیده بود و شکر خدا بال ...

همون بخدا نمیدونم اینا ک از سر خودشون گذشته چرا اینجوری میکنن با ما و با زبون دل میشکنن 😔😔هی خدایا نمیدونم حکمت خدا چیه یه عمر برا بچه نداشتن حرف شنیدیم و دلمونو شکستن حالام ک باردار شدیم باید باز اینجور دلمون بشکنه چی بگم خدایا 

عزیزم کاش یه آزمایش می‌دادید. انشاءالله که باردار باشید 🙏 

سلام دوستم

اینقدر گول این دیر کردنو خوردم که دیگه عادی شده برام 

رفتم مامای سنتی،اونم گفت بخواب شاید حامله ای،بعد از لمس شکم و رحم،گفت نه،گفت خیلی زیر شکمت گرفته چندتا کار گفت انجام بدم تا راه پریودی باز بشه

همون بخدا نمیدونم اینا ک از سر خودشون گذشته چرا اینجوری میکنن با ما و با زبون دل میشکنن 😔😔هی خدایا ...

فقط میتونم بگم خدا انصاف بده همین😔

بعد تازه همیشه زنگ ک میزنه ازم گلایه میکنه ک چرا بهش زنگ نمیزنم خب بنده خدا حال خوب گذاشتی برام آخه؟

الهی هر چه زووووودتر به حق شش ماهه ابا عبدلله ع دلت شاد بشه و نی نی گلت رو بغل بگیری❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱