2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
چرا میگه اخه اینو 

نمیدونم مریضه میگه چرا زود زود دکتر نرفتی اخه من دکترم میگفت ماهی یه بار بیا با این حال ۳هفته یه بار میرفتم میگه شاید کم استراحت کردی خونتون چرا پله داشت خب من ک نمیدونستم اینجوری میشه دکتر بیشعورم همش میگفت ممنوعیت نداری همه چیزت خوبه خوبم پله داشت دست خودم نبود ک 😭😭😭😭

نمیدونم مریضه میگه چرا زود زود دکتر نرفتی اخه من دکترم میگفت ماهی یه بار بیا با این حال ۳هفته یه بار ...

چند وقتت بود عزیزم والا من دیدم بدون دکتر سونو بچه اوردن که ولشکن سعی کن نبینش اینمدت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گروه پیامم میده یا تو روبیکا وگرنه نزدیکم نیست من ۶ماهم بود 😔

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم واقعا یه قیمت دقیقی نداره انگاری😅 هر کی یه قیمت گفت اینجام

😆حالا من اگه مدارک رو پیدا کردم دقیقش رو بهتون میگم نمیدونم کجا گذاشتمشون 🫣

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان امروز روز ۱۲ انتقال بود بتام ۴۵۰ بود من سه تا انتقال دادم البته یکیش رو گفتن بی کیفیته ، کسی ...

چقدر خوشحال شدم دیدم باردار شدین .تبریک میگم عزیزم ان شاالله به سلامتی دوران رو بگذرونید.با جنین خودتون باردار شدین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام بچه ها من الان توی هفته دهم بارداری هستم. از اولش حالت تهوع داشتم معده درد افسردگی خلق و خو گرفته از همه غذاها متنفر بودم هیچی نمیخوردم در کل حالم خیلی بد بود حتی یک ماه هم لکه بینی داشتم. اما الان امپول پروژسترون چند روزی قطع کردم و دیگه این حالت هام رفع شده اخلاقم باز شده غذا خیلی بهتر میخورم معدم خوب شده کلا خیلی تغییر کردم. حالا من همش نگرانم میگم نکنه بچه ها خدای نکرده سقط شدن که من حالم خوب شده. توروخدا کمکم کنید کسی بوده ک تجربه اینجوری داشته باشه 

سلام عزیز دلم آخ که دلم برات خون شد پیامی که نوشته بودی رو دیشب تازه خوندم دیشب خیلی خواستم جواب بدم ...

من وقتی بی بی مثبتم دیدم اصلا ذوق نکردم و خوشحالی نکردم جز یه حس ترس داشتم و استرس. تازه فهمیدم تلاش برای بی بی مثبت شدن اول راه و ساده ترینش. بقیش میشه راه سخت و پر استرسی ☹️

اره من انقد ترس داشتم از امپول حد نداره ولی از نت نگاه کردم کلیپ های آموزشی یاد گرفتم دیگه خودم میزن ...

اینکه میگن ی رگ عصبه ب اون بخوره خیلی بده اونو چ جور میدونی کجاست؟

والا منم درمانگاه بودم خیلی نگاه کردم چ جور امپول زده میشه خیلی ساده و سریع فرو میکرد سریع هم خالی میکرد اصلا نگاه نمیکرد کجاست

بچه ها تزریق عسل تو واژن روزای قبل از انتقال برای گرمی رحم مفیده یا ضرر داره ماساژ با روغن سیاهدانه ...

هر دو خوبن عزیزم ولی اصلا به این چیزا نیست به خداست و تمام 

عزیزم سرنگت رو کوچیک بردار همیشه مال من ۲ میلی بود اروم اروم بزن و یکی یکی بعدش میتونی کیسه اب گر ...

یکی یکی دوبار سوراخ میشم 😅همون ی جا میزنم ولی اروم

ی جا خوندم نوشته بود امپولو اول تو اب ولرم بزارید بعد تزریق کنید چون روغنی هست

اینم امتحان میکنم

اینکه میگن ی رگ عصبه ب اون بخوره خیلی بده اونو چ جور میدونی کجاست؟ والا منم درمانگاه بودم خیلی نگاه ...

خب امپول زدن جا داره به هر کجای باسن که نمیشه زد به کلیپتش نگاه کنی یاد میده هر قسمت باسن با علامت به اضافه تقسیم میکنی فقط به قسمت بالا و خارجی باسن تزریق میکنی 

دخترا برای درد جا امپولتون راه حل اوردم🙂 

من دیشب خیلی درد داشتم پهلو ب پهلو شدنم سخت بود راه نمیتونستم برم

زنداداشم ی کیسه نخی برداشت توش ی بسته نمک ریخت درشو گره زد گذاشت تو ی ظرف روحی گذاشت رو سماور داغ ک شد داد گذاشتم رو امپولم شب خوابیدم 

صبح تا حالا عالی هستم حتما امتحان کنید

تند تند بزارین ی حس خوبی میده از بطری و کمپرس داغ خیلی بهتره درد نداره مثل کیسه شنی نرم و داغ خیلی خوبه

کلا نمک دردو از بین میبره 

سلام بچه ها من الان توی هفته دهم بارداری هستم. از اولش حالت تهوع داشتم معده درد افسردگی خلق و خو گرف ...

نه بابا مگه به راحتی سقط میشه علائم ها که همیشگی نیست لذت ببر عزیزم فکر منفی نکن منم خیلی آدم استرسی و منفی بافی هستم ولی شما راه سختو پشت سر گذاشتی الان دیگه کم کم به فکر خرید واسه کوچولوها باش 

خب امپول زدن جا داره به هر کجای باسن که نمیشه زد به کلیپتش نگاه کنی یاد میده هر قسمت باسن با علامت ب ...

آره دیدم گف ب ۴قسمت تقسیم میکنیم سمت راست بالا 

من ب شوهرم بکمپلکس زدم هیچیش نشد گف دستتم درد نداره