2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
بچه ها بتا دادم از 980 بعد سه روز شده 96 خوبه دیگه نه الانم یه کم خونریزی دارم اونروز فقط یه روز دفع ...

اره عزیزم نگران نباش ان شاالله اذیت نشی. منم بارداری دومم بتا از ۷۰۰ اومد رو ۲۰۰. دکتر گف راحت برو خونه خودش دفع میشه نیاز ب دارو... نیس. دوباره بتا دادم دو روز بعد ک شده بود ۱۰۰ و همون روزم دفع شد با درد زیاد. ولی بعدش دیگه درد نداشتم در حد پریودی خیلی خفیف

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مورفوژی هم داره ؟ اگه اونیه که با تخمک یکی دیگه امتحان میکنن یه کاربر همین جا یادمه انجام داد و گفت ...

اره همون ازمایشه که میگی ،،، فعلا گفتن ی بار پیگه پانکچر کنم اگ نشد بریم برای تست ، اون خانمه مورفو شوهرش مشکل داشت ؟؟؟؟

ازمایشو فرستادم ، بیزحمت یه نگاه میندازین ، نه مشکل خاصی نداره ، دکترا میگن اسپرمش برای میکرو خوبه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتات چند شده بود.  سنت کمه سارا؟  من امیدی به طبیعی ندارم  متولد 67 هستم حس میکنم علا ...

بتا به ۱ رسید گفت دیگه نمیخواد و تمومه. من کمر درد و خونریزی زیاد داشتم. نه بابا سنم کم نیست متولد ۶۸ هستم

سنت خوبه اگه خدا بخواد میشی انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟

عزیزم ابن سینا مرکز خوبیه جنین شناس خوبی داره

دکترت کیه؟

اگه دلت باهاش نیست عوضش کن 

چون دیگه اینجوری استرس نداری و نااروم نیستی

تو این پروسه ارامش خیلی مهمه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم چه قدر خوب شد دیشب اینجا سوالمو پرسیدم و با شما آشنا شدم،خیلی دلگرمی بهم میدی،متاسفم برای ...

عزیزم حتما این تاپیک رو ذخیره کن من سه سال پیش که اومدم توی این تاپیک بهت نگم که خدای استرس بودم کاربر دارچین که الان دو قلو دختر داره حرف قشنگی بهم زد گفت با این استرست همه چی رو خرابتر میکنی باید کفش آهنی پات کنی. من به خودم نیومدم اون موقعه اما سعی کردم تحقیق کنم و یاد بگیرم و به خودم کمک کنم من شاید باورت نشه نمیدونستم تخمک چیه تا این حد تعطیل بودم. هیچ کس مثله من تحقیق نمیکنه یه جوری گوگل رو زیر رو میکنم که اگه زبون داشت میگفت بسته دیگه تو روانی هستی 😂😂

البته الان دیگه نه الان واسه خودم هم فلوشیپ ناباروری دارم هم تخصصم کیست آندو هست واسه خودم یه پا روانشناس هم هستم. من حتی طبیعی هم باردار شدم بعد اون سقط ولی نموند برام. من از زمانی که سپردم به خدا نمیدونم چه جوری بهت بگم تا خودت تجربش نکنی آرامش دارم خیلی. 

اول خدا و بعد هم از کار دکترت مطمین باشی حله دیگه درکنارت خودت هم یه چیزایی رو بلد باشی خوبه.

من تا میرفتم پیش دکترم دفترچه مخصوصم رو در می آوردم عینه خبرنگارا. یه چیزایی یادش میرفتم من یادآوری میکردم میگفت اه آره عالیه برات مینویسم 

موفق باشی حرف وقت دوست داشتی پیام بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به همه دوستان گلم،یه سوال دارم تو این تاپیک کسی بوده که با وجود آندومتریوز انتقالش مثبت بشه؟ یا ...

🥺 یکی رو میشناختم سرطان آندومتر داشت 

دخترش ۳.۴ ساله شد بعد فوت شد

از طریق ivf بودن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ابن سینا مرکز خوبیه جنین شناس خوبی داره دکترت کیه؟ اگه دلت باهاش نیست عوضش کن  چون دیگ ...

من دکتر معترف بودم خیلی خوب و مهربونه ولی ی مدت نبود پیش کریمی میرفتم ،،، الان نمیدونم سیکل جدید کیو انتخاب کنم . 

بچه ها بتا دادم از 980 بعد سه روز شده 96 خوبه دیگه نه الانم یه کم خونریزی دارم اونروز فقط یه روز دفع ...

نگران نباش دفع میشه

زعفران غلیظ دم کن بخور. دوستان اینجا گفتن جعفری هم خوبه

آزمایش هم تا منفی شدن پیگیری کن که خیالت راحت بشه

منفی شد یه سونو هم برو که چیزی نمانده باشه

نه منم نمیدونم ، نه dfi که انجام داده  ، گفت اگ ivf تست انجام بدیم (اسپرم با تخمک یکی دیگه لقاح ...

ازمایشژنتیک تاحالا نداره همین ژنتیک معمولی منظورمه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره همون ازمایشه که میگی ،،، فعلا گفتن ی بار پیگه پانکچر کنم اگ نشد بریم برای تست ، اون خانمه مورفو ...

شرمنده نمیدونم مورفوژیش داشت یانه ااسم کاربریشم یادم نمیاد تگش کنم والله من از ازمایش سر در نمیارم دوستان بیان راهنمایی کنن 

ولی به نظرم وقتی دوبار اتفاق افتاده احتمال زیاد بار سومم میشه پس بهتره مشکلو پیدا کنید ببینید از تخمکه یا اسپرم بعد حلش کنید عزیزم با این هزینه ها الان یه بار دیگه تخمک کشی کنی بعد خدایی نکرده بازم تکرار بشه یابار دیگم تست کنید میدونید چقدر هزینه میخواد اونم با این گرونی ببخشیر زیاد فک زدم بازم خودت میدونی

من دکتر معترف بودم خیلی خوب و مهربونه ولی ی مدت نبود پیش کریمی میرفتم ،،، الان نمیدونم سیکل جدید کیو ...

عزیزم واقعا من از جنین شناسش راضیم حتما مشکل یه جایی هست من یه دونه جنینم بلاست شد با اینکه تو مراکز دیگه ۵تا ۵تا در میارن نهایتا دوتاش یا سه تاش بلاست میشه

شرمنده نمیدونم مورفوژیش داشت یانه ااسم کاربریشم یادم نمیاد تگش کنم والله من از ازمایش سر در نمیارم د ...

ممنونم عزیزم که جوابمو میدی 

هزینه پانکچر و داروها و عملم کلا رایگان ، دفترچه نیرومسلح دارم. 

خود دکتر گفت تا سه بار پانکچر بشی بهتره که روشهای مختلفو انجام بدیم بعد تست بده ، هزینه تست فک کنم نیرومسلح قبول نمیکنه و اگ خدای نکرده برم اهدایی کلا دیگه هزینه ها رو پرداخت نمیکنه .

سلام

امروز رفتم تخمک کشی ۴تا تخمک شد گفتن پنجشنبه بیا ببینیم چند تا جنین شده

فکر میکردم بیشتر بشه اینبار ولی نشد

بازم خداروشکر میکنم

فقط ۲۰تا امپول پروژسترون داده روزی دوتا باهم خیلی ناراحتم

پارسال سه تا زدم سومی زدم کلا فلج بودم جا امپولمم قد پرتقال باد کرده بود و سیاه شده بود

هرچی گفتم من ک انتقال ندارم چرا بزنم گفتن باید بزنی نمیدونم برای چی باید بزنم