2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
مطمینن مشکلی نبوده و همه‌چی نرمال بوده وگرنه بهت می‌گفتن. ۵ روزه بودن

برا من 4 روزه بودن نمیدونم خیلی استرس دارم حتی به دکتر گفتم میترسم دوقلو ریسکش زیاده گفت حالا معلوم نمیشه ببینیم چندتا میشن منظورش این بود معلوم نیست قلب تشکیل بشه واسع هر دو یا نه 😔دعا کن برام عزیزم منم هفته دیگه برم خبر خوب بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نهال قشنگم الهی که همه مون بحق حضرت علی اصغر نتیجه بگیرم من متاسفانه ۱۳سال شده انتظارم دیگه دلی ...

چند سالته عزیزم؟ آره واقعا دیگه خسته شدم اینقدر بغض دارم فقط نگاهم به معجزه ی خداست

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی نیاز جان دارم پیاماتون براش میفرستم خدا خیرتون بده امیدوارم همیشه ارامش تو زندگیتون باشه الان پ ...

بهش بگو نگران نباش و توکلت به خدا باشه انشالا مثبت شد بیا خبرمون کن😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من ۱ آی‌یوآی و ۲ تا آی‌وی‌اف ناموفق پیش معترف داشتم. این بار اولم پیش شه‌بخش بود. تحقیق کن و بعد انت ...

عزیزم بعنی دوانتقال و ایوای منفی بودن؟🥺خداروشکر باره سوم مثبت شدی 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
حتما عزیز دلم نیاز جان از روز چند میشه بی بی چک زد 

عزیزم با این استرسی که این خانم دارع نزنه خیلی بهتره چون ممکنه مثبت باشه و دیر نشون بده ولی معمولا از روز ۹میزنن یا ۱۰یا ۱۲هرچقدر دیرتر بهتر بی بی برا کسی خوبه که استرس نگیره خاهر

برا من 4 روزه بودن نمیدونم خیلی استرس دارم حتی به دکتر گفتم میترسم دوقلو ریسکش زیاده گفت حالا معلوم ...

نگران نباش. همه‌چی خوب پیش می‌ره. فقط حس و انرژی خوب داشته باش و توکلت به خدا باشه 😘

جدی یهنی پیش اومده کسی اینجوری بشه بعد خونابش قطع شع ؟یعنی پریود نشده خطرناک نیست خدا خیرت بده 

اره عزیزم روز اول و دوم این لک ها طبیعیه گاها پیش میاد. من روز دوم داشتم و قطع شد . مثبت هم شدم اون انتقال. ولی هیچ ربطی ب اون خون دیدن و... نداره.چون اون ب خاطر دستکاری شدن واژن و دهانه رحم و...هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این چه حرفیه خواهر شماها فقط دلسوزانه راهنمایی میکنیدچون دردامون یکیه با دکترم حرف میزنم ببینم قبول ...

خب عزیزم بهش بگو جفتمون باید بررسی بشیم به خاطراینکه ماطبیعی باردارشدیم دکتر تعجب کرده چرا تاحالا نشده و وقتی هن شده سقط شده

خودت هم پیش ایمنی وانعقادی برو که یه درصد احتمال بده که خودت مشکل داری شاید اینجوری راحت تر قبول کنه.

الان اون ۵تا جنین رو اگر تعیین جنسیت نکرده باشید تازه بخواید انجام بدیدحدود ۲۰تا ۳۰ تومان با انتقال و دارو میشه.علاوه بر صدمات جسمی و روحی ،جیبی هم هست دیگه

خودت فعلا نمیخوای بری انتقال یا دکتر گفته؟ چندتا جنین داری؟

بخاطر آزمایشای ایمنی، انعقادی و... دکتر فعلا دو ماه عقب انداخت تا جواب دکتر زرنانی رو هم بدونیم بعد.

۴ تا❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
در ضمن به دکتر مردان ابن سینا اصلااا اعتقاد ندارم اصلا نگفتن مشکل داره خودم ازشو گرفتم فهمیدم دریغ ا ...

جنتی بود دکتر ابن سینا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم