2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
[QUOTE=300830673]سلام عزیزم واقعا متاسفم واسه اتفاق تلخی که براتون پیش اومد انشالله خدا بهتون صبر بد ...

ممنون عزیزم من پارسال برام نذر کرده بود یک نفر که روز حضرت علی اصغر اگر امسال باردار شدم ۷۲ عدد شیر پخش کنم بین بچه ها 

من الان برای شما هم میخوام نذر کنم که انشالله سال دیگه این موقع خوشحال باشید با تو دلی تون یا اینکه بچه تون انشالله به دنیا اومده باشه که ۷۲ عدد شیر پخش کنید روز حضرت علی اصغر البته اگر خودتون هم موافق باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

خیلی متاسفم آترین جان خدا به دلتون آرامش بده واقعا لحظات سختی رو دارین میگذرونین 😭😭😭 ان شاالله خیلی زود دلتون شاد بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اترین جونم کاشکی میومدی تهران شنیدم مام خوبه.ولی الان فقط به خودت آرامش بده.خوبه ما ها پوستمون کلفته ...

انشاالله عزیزم دعاکن شوهرم راضی بشه

البته من فعلآ نمیتونم ۴٫۵ ماه دیگه اقدام کنم حتی با احتمال کم بارداری طبیعی هم باید جلوگیری کنم بدلیل تزریق داروی ام تی ایکس دکتر گفت اسید فولیک بدنت صفر صفر شده اهنت بدنت خیلی افت کرده که کمترین اسیبش به جنین کام شکریه.رو کبد و کلیه م تاثیر نداشته ولی رو چشم و موهام تاثیر شدید گذاشته

دکتر برام مکمل نوشت گفت هر ۸ساعت بخور ولی فعلا جذب بدنت خیلی کمه 

خانمها یک سوال دارم کسی اگر میدونه لطفا کمک کنه. یک بتده خدایی انتقال جنین میخواد انجام بده بعد تاب ...

با وجود پولیپ من دیدم که طبیعی هم باردار میشن

منم یه کیست خیلی کوچک فیبروم دارم ولی دکتر گفتی کاری نداره و انتقال میده

لوبیا سبز خوردم ماه پیش به صورت آب پز زیاد جالب نبود خوراک گوشتش کردم حالا نمیدونم اثرش از بین رفت ...

توهمون سیکل انتقال هرشب آب پز کن بخور 

مثل باقالی سبز

وقتی مجبوری به طعمش توجه نکن 

نگفتن چه دلیلی داشته که این اتفاق افتاده ؟

والله دکتر بی وجدان خودم که فقط گفت متأسفانه از دست دادیمشون البته تو پروندم یچیزای نوشت بعد از ظهر بفرستم ببینم نوشا میتونه بخونه.دکتر انتقالم گفت از دوماه قبل از انتقال باید هپارین و ا اس ا و پردنیزولون بگیری احتمال میدم ایمنی نهفته داری چون بچه ها قلب و ضربان داشتن . نمیشه بگیم جنین سالم نبودن 

دکتری که عملم کرد که خیلی باوجدان بود قبل از بهیوشی بهش گفتم تورا خدا ببینم رحم مشکلی داره.که تو شرح عملم توضیح داده که بعد از لاپاراسکوپی با هیستروسکوپی رحم و لوله ی مخالف  ارزیابی شد ومشکلی نداشت.به خودم هم توضیح داد که خودتو مقصر ندون هر سه تا بدجاهای لانه گذیده بودن دوتای رحمی جای بودن که خونرسانی نداشته اونکه تو کورنه بود گفت تا جای که جا داشته رشد کرده دیگه جاش تنگ شده و خوشبختانه  کیسته نتونسته رشد کنه و قلبش از کار افتاده 

قربونت عزیزم ممنونم از دلداری دادنت ♥️ تنها حرفی که راضیم میکنه همینه که شاید بانقص بدنیا میامدن&nb ...

عزیزم نمیدونم چی بگم اصلا،فقط ان شاالله خدا به بهترین نحوه و جوری که فکرشو نمیکنی جاشو براتون پر کنه🤲❤️

قسمت منم این بود خواهری سقط که چی بگم نقص عضوم شدم عزیزم 

اصلا ناراحت مباش که یه لوله نداری

من دیدم که یه بنده خدا یه تخمدان و یه لوله رو به خاطر خارج رحم از دست داد ولی بعدش ۵تا بچه با یه لوله و تخمدان آورد.

یا یه خانمی فقط یه لوله ش رو به خاطر کیست برداشتن ولی بازم پانکچر کرد و انتقال داد و باردارشد

والله دکتر بی وجدان خودم که فقط گفت متأسفانه از دست دادیمشون البته تو پروندم یچیزای نوشت بعد از ظهر ...

ببخشید عزیزم مگه دکتر خودتون و دکتر انتقال یک نفر نیست؟من اینجا دکتر خودم و انتقال تا موقع تشکیل قلب و صدای قلب یک نفر بود یعنی همه کارارو خودش کرد همه سونوها و خلاصه همه چی