2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
اناشید متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات.  سقط ربطی به شیاف پروژسترون که واژینال مصرف کردی، ندا ...

اخه به محض استفاده شیاف دردم گرفت سه ساعتبعد سقط شد میگم شاید دهانه زدم باز کردم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والله همسر منم کم حرف بهم نزده چه چیزایی که نگفته الانم اینم همینجوری بهم گفته همه مردا اکثرا ...

چند سالته منان جان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم  من دوبار سیکلم بخاطر نازکی اندومتر کنسل شد بار سوم دکتر امپول استرادیول داد و پی ا ...

ماه قبلتر روزانه یه آمپول داشتم و یه قرص استرادیول ولی بازم بالا نرفت

دیگه هیستروسکوپی شدم

دوباره استروژن کونژوگه و مدروکسی برام نسخه کرده

ماه قبلتر روزانه یه آمپول داشتم و یه قرص استرادیول ولی بازم بالا نرفت دیگه هیستروسکوپی شدم دوباره ...

عزیزم prp کردین؟

الان چند سیکل هستید؟ اگه خدای نکرده سیکل کنسل شد، بچه ها خیلی فیزیوتراپی رحم رو برا ضخامت تعریفشو می کنن کاش اونم امتحان کنی. 

من ی شماره هم دارم که ی اقایی تو نی نی سایت شماره گذاشته بود برا فروش استرادیول خارجی و...

ولی خودم تا حالا نگرفتم ازش نمیدونم چقد میشه اعتماد کرد. خواستی شماره اونم بذارم بپرس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه به محض استفاده شیاف دردم گرفت سه ساعتبعد سقط شد میگم شاید دهانه زدم باز کردم 

منم شیاف واژینال گذاشتم به سختی رفت بالا بعدش لکه بینی افتادم هنوزم ادامه داره تا قبل اونم میذاشتم این مشکل رو نداشتم الآنم دیگه از مقعد میزارم 

سلام بچه ها پانکچر تو رویان چنده؟ من الان زنگ زدم همینجوری گفتم اطلاع داشته باشم از هزینه هاش تا پو ...

نه خاهر من سال ۱۴۰۰انجام دادم رویان ۸تومن بود تازه ای وی اف بود میکرو گرونتر بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها زنگ زدم رویان ببینم دقیق جنینام کیفیتشون چیه که بهم گفت یه تعدادی الان a  چندتا ab  و b.      بچه ها کیفیتشون بد نیس؟🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم ممنونم.الهی همیشه زندگی به کامت باشه 🤲😘

سلام قربونت برم

خوشحالم بعد مدتها پیامت رو دیدم

البته برای حال و روز دلت ناراحتم

خدا برات جبران کنه که بهترین جبران کننده ست💔💖❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست