2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
دوستان یکم نگران قرص پردنیزولون شدم منشی دکتر هم موبایلش رو دارم جواب نمیدن  ممنون میشم هر کس ...

من تا هفته ۲۰ پردنیزولون میخوردم نگران نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر باردادی هام بشدت اشتهام زیاد میشه تبریک میگم‌پیشاپیش🥰😍

چقدر بهم انرژی دادی ایدا جووون ممنون از دلگرمیت  خواهر ،من تو انتقالای قبلیم اینطور نبودم توکل به خدا ببینم اینبار چی برام مقدر شده،التماس دعا دارم 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

خدایاشکرت🤲🤍
سلام خانوما من دو روز پیش بتام 333 بود امروز 1016  آیا نرماله که از 3 برابر هم بیشتر شده؟ بعد ...

مباااارکه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یا خداااااا😵‍💫 ولی باز برای کسی که راهش دوره خیلی بهتر و به صرفه تره  چون دکتر ایمونولوژ ...

آره دقیقا. تو این گرما این همه تو راه موندن و...

با اینکه برام زیاده هزینه اش ولی بازم میصرفه به حضوری رفتن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم تیرویید دارم  پرد هم داشتم اشکالی نداره

ممنونم عزیزم❤️

سلام خانما 

خیلی حالم بده خیییلی توروخدا ارومم کنین 

دوقلوام عزیزای دلم هفته ۲۲ از دستم رفتن خیلی بیقرارم

کی میشه باز اقدام کنم؟ یعنی باز مثبت میشه😔

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
منم تیرویید دارم  پرد هم داشتم اشکالی نداره

آره اما دکتر ایمونولو تبریز بهم پردنی نداد گفت بهتره تاکرو بخوری اما بودن کسانیکه استفاده میکردن هر دو عملکردش یکی هستش تاکرو برای بیماران پیوندی هم میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی حالت تهوع دارم بیشتر صبح زود ولی خیلی بهش محل نمیدم🤣 برنج و گوشت و مرغ خیلی وقته نتونستم بخو ...

چی بگم خواهر حال و روزی ندارم. از روز اول شکم درد تا الان ک کلافم کرده. حالا تهوع از روز نهم انتقال. معده درد شدید. غذا دیگه هیچ نمیخورم هیچ. جنازه شدم. لکه بینی هم یه ماه دارم خلاصه پکیده ام تو خودم