2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047791 بازدید | 684626 پست
شکر خدا دیدی اینهمه استرس داشتی خدا چقدر قشنگ برات چید آدمهای خوب جلوی راهت قرار داد و راه آسون جلوی ...

دقیقااا ب خدا‌👌. کاش یکم آدم بشم منم😅

خدا خیرش بده طوطیا جون😘 نوبت شونو بهم دادن بعدم ک کارا شکر خدا پیش رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم مثل خودت تا حالا بارداری نداشتم هنوزه ک هنوزه باورم نمیشه این لحظات رو😭 ولی سه سال پشت هم این ...

یه وقتایی خسته میشم از این حجم از استرس و میگم خدایا خودمو سپردم بهت ولی باز حجم استرس سراغم میاد انگار بارداری برام شده یه خواب شیرین و دست نیافتنی!میدونم ناامیدی اوج کفره ولی واقعا ۸سال فکروخیال نابودم کرده دلم یه خاب راحت میخاد دلم آرامش میخاد دلم یه زندگی بی دغدغه میخاد که تو این ۸سال با فکر بچه ازم گرفتع شده ولی باز یا علی گفتم بلند شدم انشالا که خدا دست خالی برم نگردونه 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااا ب خدا‌👌. کاش یکم آدم بشم منم😅 خدا خیرش بده طوطیا جون😘 نوبت شونو بهم دادن بعدم ک کارا شکر ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم ویزیت آنلاین شدی چیشد آزمایشت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه وقتایی خسته میشم از این حجم از استرس و میگم خدایا خودمو سپردم بهت ولی باز حجم استرس سراغم میاد ان ...

انشاالله عزیزم انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اهان راستی بعضی دکترها برای بالای ۳۵ سال و ای وی افی این ازمایش رو مینویسن  فکر کنم دکتر عارف ...

خدا خیرت بده ک گفتی

احتمالا بابت سنم بوده

یک دنیا ممنونم ازت🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خداروشکر که این لحظات رو دیدی انشالا سالم بغل بگیریش خاهرم 😍!عزیزم شما چندسال بود اقدام بودی ؟

ممنون عزیزم، ان شاءالله ب زودی برای خودت و ما این روزا برات آرزوهای قشنگ بکنیم❣️

من ده سال عزیزم

یه وقتایی خسته میشم از این حجم از استرس و میگم خدایا خودمو سپردم بهت ولی باز حجم استرس سراغم میاد ان ...

حق داری عزیزم😔

ما همه از اولش ک خودمونو واسه این راه سخت آماده نکردیم

فک کردیم مثل بقیه ما هم خیلی آسونتر از چیزی ک فکرشو می کنیم می تونیم این لذت و تجربه کنیم

ولی هر سالی ک گذشته شکستیم ولی قوی‌تر شدیم

خسته شدیم ولی ناامید نشدیم

الان هم خواهرونه بهت میگم خسته نشو اگه دیدی کیفیت جنینیات خوب نیست قبلش حسابی ب خودت برس و مجدد پانکچر شو مطمئنم خدا بی جوابت نمیذاره 

ببین کی بهت گفتم🌷

مهدیه جون هفته چندی به سلامتی؟ نینی دختره یا پسر؟

هفته ۱۳ باران جون

هرچی خواهش کردم ازشون نگفتن

ان شاءالله سونو بعدی معلوم میشه

به سلامتی،انشالله مثبتی عزیزم،خدا فرزندان سالم وصالح نصیبت کنه🌹✨️ منم مثل شما امر‌وز انتقال داشتم، ...

ممنون ااامین 🤲 ان شالله که شماهم ازهمین الان مادری عزیزم 🤍 براتون صلوات فرستادم 

خدایاشکرت🤲🤍
سلام فاطمه جان خوبی عزیزم ویزیت آنلاین شدی چیشد آزمایشت 

اره عزیزم . دوباره چند تا ازمایش نوشتن که الان اومدم بدم ۱۵۰۰ هم این شد🥴

قرار شد جوابشو گرفتم دوباره وقت ویزیت بگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱