2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خدانکنه عزیزم. لطفا مواظب خودت ونی نی باش انشاءالله بسلامتی بغل بگیری نی نی تو🙏 واقعا با اینهمه سخ ...

ای خدا. چقدر بد. بنده خدا غم خودش یکطرف و الان دور از جونش شرمنده شما هم هست که باید سختیشو تحمل کنی

بچه ها یه سوال دارم من کلا دو تا نی جنین داشتم اونی که کیفیتش بهتر بود رو انتقال دادم دوماه پیش که منفی شد دکترم میگه این که مونده بد نیست همین رو بزاریم اگه نشد دوباره پانکچر میکنیم و همه چی از اول . ولی من دیگه تحمل ندارم منفی بشه میخوام پانکچر کنم جنین با کیفیت تشکیل شه اونارو انتقال بدم هزینه یه انتقال با prp و سرم و داروهاش تو بیمارستان بهمن الان بیشتر از ۱۰ تومنه نمیخوام اگه کیفیتش خوب نیست اینقدر هزینه کنم روح و روانم آسیب ببینه

عکس کارت جنین رو میفرستم میشه اگه بلدین بگین کیفیتش چطوره؟

https://s8.uupload.ir/files/20230521_133014_fgmc.jpg

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا هم بارداریشون رو بدون هیچ تهوع و علائم خاصی تا آخر ادامه میدن. دنبال علائم و حالات خاص نباشید. ...

مرسی خانمی خدا بچه هاتو سر وقت بغلت بده برا منم دعا کن دو هفته بعد میرم سونو قلب 

خیلی قروقاطی نوشتم ولی به خدا موندم چیکارکنم نکنه بیام و شوهرم سرکوفتم‌ بزنه نکنه افسرده بشه نکنه جن ...

اخه رفت و امدش مگ چندبار هست.اگ زندگیتو ببری و دور از جون انتقالات منفی بشه عذاب وجدان میگیری.ولی اگ مثلا هر دوسه روز بری تهران برا کارهای انتقالت که اونم فقط ماهی که قراره انتقال بدی اینقد رفت و امد میخواد بهتره.بنظرم رفت و امد بهتر از بردن کوچ و زندگیته که میگی عواقب داره و ممکنه همسرت آزرده بشه

عزیزم یه دارویی هست قبل از انتقال خشک کننده قوی داکسی سایکلین اگه اشتباه نکنم منو تا حد مرگ برد یعنی ...

من به مرحله داروهای انتقال نرسیدم.احساس میکنم داروها داره اثر میذاره یه مقدار شبیه درد تخمک هست ولی حس گرفتگی بیشتری دارم 

بچه ها یه سوال دارم من کلا دو تا نی جنین داشتم اونی که کیفیتش بهتر بود رو انتقال دادم دوماه پیش که م ...

احتمال اینکه رشد بیشتری کنن،هست. شاید حتی بلاست هم بشن

از کجا معلوم با پانکچر مجدد جنین های بهتری تشکیل بشه؟!

این مقاله رو مطالعه کنید👇

https://mom.ir/blog/Infertility/article/Fetal-grade

من به مرحله داروهای انتقال نرسیدم.احساس میکنم داروها داره اثر میذاره یه مقدار شبیه درد تخمک هست ولی ...

من تخمک کشی رو تجربه نکردم ولی روز انتقال اونایی که اومده بودن تخمک کشی رو دیدم همه درد زیر دل و تخمدان داشتن پهلوهاشونو ماساژ میدادن

من تخمک کشی رو تجربه نکردم ولی روز انتقال اونایی که اومده بودن تخمک کشی رو دیدم همه درد زیر دل و تخم ...

وایی من الان انقد درد دارم پهلوهام سنگین شده با ۴تا دارو تقویتی امپول بزنم چی !خدای من