2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
عزیزم از آترین هم خبر دارید. حالشون بهتره؟ 

اره هر روز باهاش در ارنباط هستم. بنده خدا از طریق لاپارا دیدن که یک قلش خارج رحمیه و ابندای لوله. کورتاز کردن هر سه تا را در اوردن و لوله هم متاسفانه برداشتن. بعدم یک امپولی هست دور از جون همه برای شیمی درمانیه و تو خارج رحمی استفاده میشه اونو زدن و بتاشو کنترل کردن. دیروز ۱۶هزار بود و قرار شد ترخیص بشه از بیمارستان. خدا را شکر از نطر جسمی بهنره اما روحی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما مشکل ژنتیک نداشتیم چون ازشو دادم حالا مشکل کروموزونی از چیا میتونه ازمورفوژی اسپرم باشه

لزوما به این معنی نیست که شما خودتون مشکل کروموزومی دارین. بلکه احتمالا در به اشتراک گذاری کروموزومها موقع لقاح خطا رخ داده

ممنون عزیز دلم 🫂 یاد مامانبزرگ خدا بیامرزم افتادم یه روز با سعید بحث کرده بودم دپرس بودم! رفتم خ ...

خدا بیامرزه🙏🙏

آدمای خوب خاطره های خوب ازشون به یاد آدم میارن 

معلومه زندگی خیلی خوبی داشته و بچه های خوبی تربیت کرده نوه که به یادش بیافته و خنده به لبش بیاد همین کافیه 

انشاالله که نوه های تو هم اینجور شیطون و پر ازانرژی باشن مثل خودت😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سر صبحی هوا خنکه احساس سرما کردم 😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره هر روز باهاش در ارنباط هستم. بنده خدا از طریق لاپارا دیدن که یک قلش خارج رحمیه و ابندای لوله. کو ...

عزیزم نتونستم پیدا کنم پیامتونو 

انشاالله که خبرای خوب خوب از آترین بهمون بدی 

خیلی سخته خدا به دلش آرامش بده 🙏🙏🙏🙏

خیلی قروقاطی نوشتم ولی به خدا موندم چیکارکنم نکنه بیام و شوهرم سرکوفتم‌ بزنه نکنه افسرده بشه نکنه جن ...

عزیزم باوررر میکنی همه از این دلهره ها داریم 

خود من برای صفرام هر وقت فکر عمل کردم یکی صبر آورد هر وقت به سنتی فکر کردم و رفتم جویا شدم همه گفتن زمانبر هستش و ممکنه جواب نده 

هر کدوم یه دلهره و دو دلی داریم 

بشین بسنج ببین با کدوم دلت استرس نداره همونو انجام بده عزیزم 

انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیافته

بچه ها چندوقته نمیدونم‌ چیکارکنم تو برزخ موندم نمیدونم باید چیکارکنم راستشو بخایین تحمل رفت وامد رو ...

اگه شرایطشو دارین چرا نری عزیزم من از خدام بود اما نمیتونم چون واقعا هزینه ها بالا هستش برای شروع برای من اما تو جنین داری بعد همسرم نمیتونه بره چون از اینجا دیگه در بیاد تهران کار نمیتونه پیدا بکنه 

اگه جنین داری تو تهران شک نکن و برو خیلی بهتره دقیق بررسی میشی انشاالله بهترین نتیجه برات عزیزم 

نگران نباش عزیزم. فقط استراحت کن. ایشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد. و انشاالله دکترت هم جانب احتیاطو نگه م ...

چشم عزیزم

ان شاءالله با دعای شما همه چی خوب پیش بره🥰

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام،بچه ها میشه اگه اطلاع دارید مشاور ژنتیک و آزمایشگاه ژنتیک خوب معرفی کنید قیمتشم مناسب باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عجب بدجنسهایی هستن. برای ما سر دخترم همه جا ۹ماه مرخصی میدادن به ما ۶ماه دادن. اما الان سیاستها عوص ...

خیلی بی معرفتن 😔

واقعا الان با همه وجودم حس کردم ک یک خانم باردار چقد ب استراحت نیاز داره

و ای کاش همونطوری ک مرخصی برای بعد از زایمان قانون جدی هست در دوران بارداری و هم ی قانون سفت و محکم بزارن

اره عزیزم روی سرکلاژ گذاشت گفت جنین هل میده به بالا فشار از روی دهانه رحم برمیداره دعا کن برام شنبه ...

سحر جان مطمئنم ب لطف خدا همه چی خوبه خوبه❣️

سلام عزیزم  خوبی اصلا نگران سرویکس نباش منم ان تی ۳۰ بودم واژینال ۲۸ با مراعات زیاد و شیاف و ...

سلام مهتاب عزیز و نازنینم🌹

خداروشکر از امروز ک سرکار نمیرم انگاری نگرانیام کمتر شده

چشم منم سعی می کنم رعایت کنم و برای اینکه جانب احتیاط رو هم داشته باشم سرکلاژ می کنم❣️

اتفاقا قرار شد بعد از سونو مجدد حتما برم زیر نظر پریناتالوژیست، اینجوری خیالم راحتتره

ممنون ک بهم گفتی عزیزم❣️

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

وااااا بهاااار چی میگی؟؟؟؟؟؟

الهی بمیرم برای هر دوتاتون😭

چقد این دوران با استرس زیاد می گذره 

از صمیم قلبم ناراحت شدم

ان شاءالله خدا ی جور دیگه براش جبران کنه و ب دلای پاک و بزرگتون آرامش ویژه بده🤲🏻

ممنون عشقم😍 خیلی اروم شدم :) انگار خدا این ارامش رو ویژه تو قلبم فرستاد که صلاح و مصلحت کار همین ب ...

ای جوووونه دلم همیشه خوب باش و قلبت رو ب خدا بسپار

نگران مامانت نباش بزار هر جور خودش تصمیم میگیره همون بشه

تو بهش در حد پیشنهاد این موضوع رو مطرح کن بقیه رو بسپار ب خودش

قطعا اونقد تجربه داره ک همه جوانب رو بسنجه و تصمیم بهتر رو بگیره