2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
انشاالله که سلامت میمونه مامان نگران..  عزیزم برا سقط چکار کردین شما

من سقط اولم چون قلب نداشت خودش افتاد 

ولی دومی چون قلبش میزد و منم یه ماه آمپول و شیاف زدم مجبور به کورتاژ شدم 

سومی هم خودش افتاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم بارداری رو داشتی  من هم هنوز گاهی لک میبینم صبح تا شب قطع میشه یا شب میاد تا صبح از بعد ...

عزیزم شما خیلی با استرس خودتو ناراحت میکنی و همینطور نی نی را. سونو ضرر نداره.‌من توصیه میکنم بری یک بار دیگه سونو این بین تا اینقدر استرس نکشی ایشالا خیالتم راخت میشه

من مورفوژیش دو مشکل دیگیم داره ؟ احتملل داره سقطم به خاطره مورفوژیش باشه

والا من فکر میکنم ازمایشگاه همون اسپرمی که شکل درست داره پیدا میکنن .نمیدونم این دکتره چرا اینطور گفت .ولی اره 

موفولوژی بد باعث سقط میشه

دوستت خودش اصلا حامله نمیشده؟ یا میشده ک سقط میگرده

خودش سه بار ای وی اف کرده بود که متاسفانه باردار نشد ورحمش دچار مشکل شد  دکتر هم گفته بود باید رحم جایگزین بگیره 

خدایا شکرت
عزیزم شما خیلی با استرس خودتو ناراحت میکنی و همینطور نی نی را. سونو ضرر نداره.‌من توصیه میکنم بری یک ...

اره واقعا چندبار وقت گرفتم برم ولی راستش  ترسیدم خودم وقت می‌گرفتم خودم بهانه میاوردم ک نرم  

ممنونم عزیزم. خیلی متاسفم انشاءالله جاش سبز بشه کاری هم انجام دادین واسه سقط. به من گفتن طناب بزنم ...

زعفرونو خیلی نخور رحمتو خیلی شل میکنه و خونریزیت زیاددمیشه. عطاری ها یک عرق فکر کنم ۷گیاه هست دارن که من اول گرفتم توونت خوندم دیدم برای کبده. از عطاری های دیگه پرسیدم گفت نه روش که نمیزنن برای سقط اما برای سقطم عالیه

من اونو خوردم اثر کرد به خونریزی افتادم. بگو یک عرقی میخوام برای سقط جنین که توقف رشدکرده. بمر بمر هم که دیگه هیچی. من اونقدر پریدم تا چند وقت بعدش زانو درد داشتم

خودش سه بار ای وی اف کرده بود که متاسفانه باردار نشد ورحمش دچار مشکل شد  دکتر هم گفته بود باید ...

گفتم اگر ایشونم سقط میکردن الانم اینجور شده شاید مشکل زنتیک دارن و یکیشون باید اهدا بگیره و چه لسا خودشم حامله بشه

یعنی خیلی اذیت میشم. خیلی طول میکشه تا دفع بشه؟ 

من حوب روزهای قبل عید بود هی میگفتم زودتر سقط کنم بهدعید نکشه ولی نمیشد واسه همین خیلی از نطر روحی ادیت شدم. خوندیزیم یکدفعه شروع شد شب عید. تا صبح خونریری داشتم و درد کاملا قابل تحمل و بیشتر موقع دفع لخته. حتی چند ساعتی خوابیدم. اما متاسفانه صبحش خونریزیم خیلی شدید شد که رفتم بیمارستان کورتاژ شدم. در کل از صعف و خونریزی خیلی ادیت شدم وگرنه درد به نطرم اصلا زیاد نبود