2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
اره یه دونه بود ، خداروشکر قلبم داشت،اصلا نگران نباش،من که یه ذره علائم هم ندارم،یعنی هیچیا ایشالا م ...

مرسی گلم حالا تو بتات خیلی بالا بود من میگفتم حتما دوقلو داری خداروشکر که بارداری راحتی میگذرونی انشالا با دل خوش بغلش بگیری منم دعا کن برم سونو بگه دوتاشم حالشون خوبه

سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشین. خبری از اترین جان گرفتم گفتم اطلاه بدم. دیروز قرار بود بره اتاق عمل و از ۷ صبح دیگه حتی انلاین هم نشده بود تو اپلیکیشن و جواب هم نمبداد. تا ساعت نزدیک ده خواهرش پیاممو جوتب داد. گفت لاپارا که رفته انگار فهمیدن یکی از قلها همون خارج رحمیه که سونو گفته، دوتاشو کورتاز کردن و اونیکی را هم دیشب داروی سقط خارج رحمی بهش تزریق کردن و ایزوله شده نور نخوره تا ایشالا اونم از بین بره. خدا خودش کمکش کنه الهی با کمترین آسیب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم حالا تو بتات خیلی بالا بود من میگفتم حتما دوقلو داری خداروشکر که بارداری راحتی میگذرونی انش ...

قربونت برم دوسی،ببین استرس اصلا نداشته باش،ایشالا میری همه چی خوبه،شکرگزاری کن و مثبت فکر کن،همش بگو خدایا شکرت که فرزندان سالمی بهم دادی فقط مثبت باش ببین نتیجشو،اره منم فکر میکردم دوتا باشه اما خب دکتر گفت لانه گزینیت زود بوده بتا رفته بالا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
قربونت برم دوسی،ببین استرس اصلا نداشته باش،ایشالا میری همه چی خوبه،شکرگزاری کن و مثبت فکر کن،همش بگو ...

اره خیلی زود لانه گزینی کرده وروجک حتما هر روز دعا میکنم سربلند بشم تو این راه ممنون عزیزم خبر خوش بدم بهت انشالا

با حساب پریود 6 هفته و دو روز ولی فکر کنم سن جنین ها تو سونو کمتر نشون بده چون 5 هفته و سه روز بودم ...

خب هنوزم کوچیکه علایم به اون صورت نداری من بعد چهل روز ک گذشت حالم بد شد تازه اگه بد ویار باشی اینجوری میشی باور کن اینکه علامت نداری اصلا نشونه بدی نیست خداروشکر ک ویار نداری 

خب هنوزم کوچیکه علایم به اون صورت نداری من بعد چهل روز ک گذشت حالم بد شد تازه اگه بد ویار باشی اینجو ...

قربونت برم عزیزم که دلداری میدی درسته همه چی دست خداس دیگه سعی میکنم آروم باشم تا موقع سونو بچه ها رشد کنن دوست عزیزم ممنون

اره خیلی زود لانه گزینی کرده وروجک حتما هر روز دعا میکنم سربلند بشم تو این راه ممنون عزیزم خبر خوش ب ...

ایشالا عزیز دلم😘😍🥰

سلام بالاخره رسیدم به پیام آخر ۶۰ تاصفحه داشتم دلم نیومد نخونم و رد بشم از آترین جون @atrin_arsen ...

😍❤️

ممنون قشنگ من عیدت مبارک انشالله حاجت روا بشی عزیزکم 🫀🫂 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶🥹

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این مثبت فکر کردن عالیه من حتی مینویسم گاهی اوقات ک خیلی فکرم درگیر میشه 

اره منم همش مینویسم،واقعا تاثیر داره👌🏻

قربونت برم عزیزم که دلداری میدی درسته همه چی دست خداس دیگه سعی میکنم آروم باشم تا موقع سونو بچه ها ر ...

ان شاالله همه چی خوبه شک نکن 

سرتو با فیلم و کتاب گرم کن اگه اهلشی

من کلی برنامه کودک ریختم نگاه میکنم مسابقه ها تی وی میزاره هم باحاله 

آره بابا سزارین خیلی باحاله وقتی بری آماده بشی برای زایمان و طبیعی ها رو ببینی تازه متوجه منظورم میش ...

عوضش طبیعی ها بعد زایمان حالشون خوبه، سزارینی ها تازه درد و مشکلاتشون شروع میشه🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....