2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
سلام گلم  لرز داشتم بهتر شدم به مرکز گفتم گفت از تیرویید  لکه بینی هم قطع شد خداروشکر گف ...

سلام عزیزم خوبی انشالا نی نی حالش خوب باشه میگم تهوع مگه صبح ها نمیاد من چرا شب ها دارم آخه حتی نصف شب واسه دستشویی بیدار که میشم تهوع میاد سینه هام در حد افتضاح درد داره 

تا قبل از انتقال هرروز پیاده روی داشته باش اب زیاد بخور از انتقال به بعد نشاسته تواب حل کن هرروز بخو ...

ممنون‌ عزیزم حتما انجام میدم 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی انشالا نی نی حالش خوب باشه میگم تهوع مگه صبح ها نمیاد من چرا شب ها دارم آخه حتی نصف ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی ان شاالله ک نی نی های شما هم خوب باشن

من صبحا بالا میارم تا ظهر تهوع دارم عصر خوبم باز آخر شب حالت تهوع دارم و گاهی هم بالا میارم  

من درد سینه هام کمترشده ولی سنگینه 

عزیزم مگه هیسترو رحم رو پاکسازی نمیکنه چه جوری بعدش کیست به‌وجود اومد ؟

نمیدونم ولی من رحمم مشکلی نداشت فقط واسه چکاپ حتی نمونه هم‌نداشتم بعد هسیتروسکوپی بعد هم بخاطر خراش باهم انجام دادن 

ولی هر دو سه ماه یه ماه کسی ساده تشکیل میشه نمیدونم علتش چیه که با یک دوره سیپرترون کامپاد خوب میشد 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم قربونت تو خوبی ان شاالله ک نی نی های شما هم خوب باشن من صبحا بالا میارم تا ظهر تهوع دارم ...

من دو روزه تهوع پیدا شده واقعا نصف شب خیلی بد بود براق دهنم زیاد شده بود همش تهوع سونو قلب میرفتم خیالم راحتر میشد 

سلام

بچه ها دکتربرام سیکل کوتاه برداشت

اومدم سونو

دکترگفت رحمت حفره حفره است

من هیسترونداشتم

گفتم هفته قبل گفتیدرحمت عالیه یهوچرااینطوری شد😑

بچه هاحفره حفره یعنی چی؟چرااینطوری میشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
من تازه آزمایش دادم ایمنی و انعقادی و ژنتیک ۷۶۰۰ شد. خیلی زیاده هزینه اش‌. ولی خب آدم نتیجه رو بدونه ...

ژنتیک لابد انقدر گرون شده؟

منایمنی رو دادم حدود ۷۰۰شد

انعقادی هم گفت مشکلی نداری.

چرا ژنتیک دادید؟

من دو روزه تهوع پیدا شده واقعا نصف شب خیلی بد بود براق دهنم زیاد شده بود همش تهوع سونو قلب میرفتم خی ...

نشانه خوبیه تهوع یعنی قلبشونم تشکیل شده دیگه 

ان شاالله به سلامتی بغلشون کنی 

ممکن هنوز وقتی خودمو تمیز میکنم یکم دستمال رنگی میشه

سلام گلم  لرز داشتم بهتر شدم به مرکز گفتم گفت از تیرویید  لکه بینی هم قطع شد خداروشکر گف ...

الهی شکر. ان شاالله مشکلی پیش نمیاد دیگه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من امروز ازمایش خودم شد دومیلیون همسرم ششصد.داروهامم یک و چهارصد🙄

الهی که همه شون نتیجه بخش باشن براتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها دکتربرام سیکل کوتاه برداشت اومدم سونو دکترگفت رحمت حفره حفره است من هیسترونداشتم گف ...

دکترت توضیحی نداد؟ سیکل انتقال منم دکتر گف ی حفره خیلی کوچولو دیده میشه نفهمید چیه🥴