2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست
چه جالب و عجیب.خواهرمن دوماهه باردادبود همسایشون از رنگ صورتش فهمیده بود.

ببخشید چقدر همسایه اش فضول بوده😅😅من مامانم اینجوری نیست اما مادرشوهر خیلی فضوله همش آدمو زیر نظر داره اون ببینه میفهمه، اما مادرم دلش صافه اینجوری نیست سرک بکشه و بخواد از همه چیز زندگی بچه هاش سردربیاره تا راجب چیزی نگی بهش اصلا نمیپرسه ازت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

خدا بهش رحم کنه الاهی 

فقط خداست که میتونه آرومش کنه خیلی روزهای سختی رو داره میگذرونه هم خودش و هم همسرش 

برای هر دوش طلب صبر میکنم از خدا 

الاهی به سلامتی برگرده خونه 

منم براش حمد میخونم 😔

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
قربونت برم من ساروگیت هستم،بچه مال من نیست

عزیزم ان شاءالله به سلامتی بگذرونی این دوران رو 

شما متاهل هستین ،؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
خدا حفظشون کنه  ینی استراحت نمی کنید؟ خودتون کاراتون رو انجام میدین ؟

ممنونم،اوایل شوهرم انجام می‌داد ولی الان که اوضاعم بهتره خودم آشپزی میکنم و ظرف میشورم کارای نظافت خونه و کارای بچه ها رو هم شوهرم انجام میدن

البته بچه هام کار خاصی ندارن فقط رفتن دستشویی هست که شوهرم انجام میدن با حمامشون رو

نوشابه جان  من روز ۸ انتقال لک قهوه ای دیدم  ایام عید بود ب دکترم پیام دادم و گفت ...

چی بگم عزیزم هیچ بعید نیست. دکتر اترین گفته ۹۰ درصد سقطها علتش یا مشکل انعقاده یا ایمنی. گفته پردنیزلونو نباید نصف میکردی انوکسا هم میزدی.آلان میگه علظت خونم نرماله تو ازمایش در حالی که با اون انوکساها بباید خیلی خونش رقیق باشه.

سلام عزیزم منم ۷۰ حمد و دعای توسل میخونم الهی سلامت برگرده و خدا دلش رو شاد کنه  دکترش خیل ...

مهتاب جوندمیدونی چطور بود؟ دوتا دکتر داشت برای پانکچر و انتقال. پیش اون میرفت که پانکچرش کرده. اون گفتهدبود سونو درست نیست. حتی شک نکرد یکبار دیگه بفرستش سونو جای دیگه

تازه میخوتست برای عربالگری بفرستش سونووخودش اصرار کرد زودتر بره. الان رفته پیش همون که انتقال داد براش. مجدد فرستاد سونو گفت بله تشخیص درسته. اون قبلی فرستادهدبود بیمارستان که کورتاز کنن. الان این گفته اگر برای کورتاز قرص میدادیم رحمتو دور از جون از دست میدادی