2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047495 بازدید | 684604 پست
اره خداراشکر خوبه. منم با یه دکتر عفونی مشورت کردم گفت چون قبلا آبله‌ گرفته بودید هیچ مشکلی براتون پ ...

وایی من‌نگرفتم میترسم باردارشدنم بیفته ایام مدرسه و یوقت دخترم‌مبتلا بش چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا کسی لینک تاپیک رو داره بفرسته لطفا ، میخوام برای یه بنده خدایی بفرستم پیدا نمیکنه اینجارو ، مم ...

عزیزم میتونی راحت دستتو نگه داری روی متنی ک زیر عنوان هست کپی کنی

بله عزیزم. دیشب ازش ازمایش گرفتن فرستادن خونه گفتن فردا زنگ میزنیم بیا. امروز طهر رفته بیمارستان بعد ...

بچه ها 

من روز ۸ انتقال لک قهوه ای دیدم 

ایام عید بود

ب دکترم پیام دادم و گفتم

گفتش آنوکسا رو قطع کن و از روز ۹ دیگه انوکسا نزدم و دیگه هم بهم نگفت بزنم. 

ممکنه عدم رشد ساک بابت این بوده باشه ؟؟

الان بچه ها خیلی هاشون لک دیدن ولی دکترشون نکنه انوکسا رو قطع کنه و اگر قطع کردن موقت بوده. 

در صورتی که دکتر قبلی من که بهم گفته بود طبیعی اقدام کنم گفته بود از روز ۲۰ تا ۳۰ سیکل انوکسا بزنم اگر ازمایش دادم و مثبت شدم ادامه بدم اگر منفی شدم قطع کنم تا سیکل بعدی. 

بچه ها درسته من میخام برم تعیین جنسیت ولی دلیل بر این نیست دخترامو دوس نداشته باشم.یادم تو بارداریم ...

سلام ببخش عزیزم میخاستم بپرسم‌ شماهم قصدتعیین جنسیت دارین.به‌نظرتون کدوم دکترخوبه؟منم‌یه گل دختردارم اگه خدابخادقصددارم ای وی اف تعیین جنسیت انجام بدم.لطفا اگه اطلاع‌داری‌کجاخوبه به منم معرفی کن.ممنونت میشم

سلام ببخش عزیزم میخاستم بپرسم‌ شماهم قصدتعیین جنسیت دارین.به‌نظرتون کدوم دکترخوبه؟منم‌یه گل دختردارم ...

برا تهران اگ هستین همینجا بپرسین بچه های گروه راهنمایی میکنن شمارو