2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
🥺 من اگه طبیعی باردار میشدم قطعا دختر میشد 🤤 الهی بمیرم براش که بخاطر مشکل منو باباش نمیتونه بیاد ...

خب میدونستی حتی برای ای وی اف هم رحم باید گرم باشه تا جنین رو جذب کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا رفتم طب سنتی دکتر گفت برا کیسه صفرا پنجاه پنجاه هستش چون سنگ بزرگتر از پنج میلی هست نمیتو ...

فاطمه جان ان شاالله هر چیز خیر برات پیش بیاد و عملت به خوبی انجام بگیره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

کاشکی خدا حکمت سختی هایی که کشیدیم رو نشونمون بده الان یه چند روزی هست در مورد فرزند خوانده تاپیک میشه.واقعا دل بزرگ میخواد این تصمیم.خانواده من و همسرم اصلا این نمیپسندن و مطمئنم یه دید گاه بدی نصبت  به بچه پیدا میکنن.و دیگه مطمئن میشن مشکل از مرد هست.غرور مرد خورد میشه.بنظر من جنین اهدایی خیلی بهتره حداقل فکر میکنن بچه خودته و دیدگاه ها بهش حس ترحم نمیشه و بچه هم نمیفهمم از خود پدر و مادرش نیست

عزیزم عکس ازمایشاتو داری برام بفرستی ممنونت میشم 

نمیدونم تو گوشی داشته باشم یا نه الان میگردم پیدا کردم میفرستم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم عکس ازمایشاتو داری برام بفرستی ممنونت میشم 

این عکس ازمایشمه آخریش آپکا هس

https://s8.uupload.ir/files/img_20230703_235254_199_hxx0.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاشکی خدا حکمت سختی هایی که کشیدیم رو نشونمون بده الان یه چند روزی هست در مورد فرزند خوانده تاپیک می ...

اخ گفتی کاش حکمت خدا از این همه درد و رنج کشیدنو میدونستیم😔😔

عزیزم میخوای پسرداربشی کلا لبنیات رو هم خودت هم همسرت حذف کن.از هرنوعی که هست

گلم همسایه ما نزدیک ی سال هم خودش هم شوهرش کامل لبنیاتو قط کردن و چیزای دیگه(رژیم غذایی) ولی باز بچشون دختر شد 

رژیم غذایی قطعی نیس 

بله عزیزم. دیشب ازش ازمایش گرفتن فرستادن خونه گفتن فردا زنگ میزنیم بیا. امروز طهر رفته بیمارستان بعد ...

ای داد ای واییییی چرا دکترش تشخیص نداده خب.مگ زیرنظرمرکز ناباروری نبوده؟