2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
🥺🤤 ممنون عزیزدلم چرا انسان انقد طمع کاره؟  من دارم کارامو میکنم فرزند خوانده بگیرم بعد ...

گلم انشالا خودت هم باردار میشی دو قلو میشه خواهر برادر هم میشن خدا واقعا تو اوج نا امیدی دست آدمو میگیره 

ممنون فاطمه جان ، خودت مهربونی عزیزم  یک حسی دارم بعد از ۶ ماه و نیم امروز رفت سرکار.  خ ...

😍 الهی شکر عزیز دلم

ماهم مستاجریم هیچکدوم از صاحب خونه ها رحم ندارن متاسفانه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم انشالا خودت هم باردار میشی دو قلو میشه خواهر برادر هم میشن خدا واقعا تو اوج نا امیدی دست آدمو می ...

دوست ندارم باردار شم ،.عزیزم دعا کن برام بتونم تو این راه طولانی سربلند بشم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم 4 سال پیش عمل شد نه لاپارا نبود برش دادن راستش یادم نیست دکترش کی بود ولی عمم با لاپارا عمل کرد ...

ممنون عزیزم اسم دکتر عمه رو نمیدونی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای موفقیت خواسته هات ایت الکرسی میخونم عزیز دلم🙂🫂

ممنون فاطمه اینقد دلم آشوبه دعام کن راستی دیروز با همسرم راجع به اینکه یه نی نی بیاریم حرف زدم گفت سال دیگه این موقع ایشالا بیاد خونمون گفت با خونواده م حرف میزنم دوست نداشتن رفت و آمد نمیکنیم گفت بدنت دیگه کشش نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطی به فدات عشق من 

خدا نکنه عزیز من

من دلم به حرف زدن با شماها خوشه خدا اینو ازم نگیره

🥺🤤 ممنون عزیزدلم چرا انسان انقد طمع کاره؟  من دارم کارامو میکنم فرزند خوانده بگیرم بعد ...

وای دل من رفت

اره فاطمه جون دو قلو شدن 😍😍انشالا به سلامت بیان ولی از ریسک بارداری میترسم انشالا ی دو قلو هم نشیب ...

مبارک باشه عزیزم

دوتا بلاست انتقال دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان عزیز کسی ازمایش اپکا داده تا حالا !؟ من چند تا ازمایشگاه معتبر تو‌مشهد سوال کردم   ...

من دادم عزیزم تحت عنوان ازمایش های ایمنی داده بودم cd مارکر ها و آپکا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم از آترین جون خبر دارین ؟

بله عزیزم. دیشب ازش ازمایش گرفتن فرستادن خونه گفتن فردا زنگ میزنیم بیا. امروز طهر رفته بیمارستان بعد ازش ایراد گرفتن که چرا واسه قل سوم سونو نوشته قلب ندارد. در حالی که حتی جنینم نداره. خلاصه ایرادای الکی. الان بستریه تا فردا مجدد سونو بیمارستان ازش بگیرن بعد بهش قرص بدن به خونریزی بیافته بعد هم کورتاژ. خونه هم نمیزارن بره به خاطر ریسک خونریزی اون دوتا قل اول. جالبه دکترشو  عوص کرده بهش گفتن احتمالا مشکل ایمنی یا انعقادی مخفی داری باید دارو میگرفتی. گفته ایست قلبیشون ۹۰ درصد به این دو علته. گفتم پس خدا دکتر خودشو خفه کنه دید قلب جنین داره از کار میافته دارو بهش نداد تازه پردنیزلونم کم کرد. خودش خیلی ناراحته همه اش خودشو مقصر میدونه که چرا این دکتر رفته چرا دارو کم کرده و ...